Επισκέπτης
Πιεσε να ξαναγυρισει ο νικ07![]()
![]()
![]()
και να ξαναγυρισει, δεν θα ξερουμε ποιος κλωνος ειναι
υπαρχουν φημες οτι ειναι ο van norden
![]()
![]()
σε στενοχώρησα
Ρε καθυστερημένε, έχεις παει στρατο? :S :S :Sτο βριλ είναι κάτι άλλο εκτός απ'το μέλος εδώ;
Ρε καθυστερημένε, έχεις παει στρατο? :S :S :Sτο βριλ είναι κάτι άλλο εκτός απ'το μέλος εδώ;
![]()
![]()
Οι περισσότεροι ξέραμε ότι πάσχεις από νοητική υστέρηση. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι είσαι τόσο υστερημένος νοητικά, που ακόμα ζεις με την πεποίθηση ότι δεν έχουμε αντιληφθεί πως είστε ένα μαλακοπαρεάκι τριών ατόμων, που το "κολληταρι" σας ο μοντεράτορας, παρέχει ασυλία στους κλώνους σας, στα μη πουτανικά νήματα.
αμαν ρε Άγιε!
Δηλαδή εμεις οι 2 δεν είμαστε παρεάκι; Τόσους μήνες που κάναμε χαβαλέ εδω μέσα;
Γιατί;
Χαχαχα τι λεει το ραμολιμεντο! Τα χαπια σου γρηγορα.
Πες αλλη μια και το αγριο ξυλο που επεσε με Σταμ.
Σκαρτο ατομο, προδοτης. Ειδες και ο αλλος, ο fluffer, πως μιλησε στη Ντορα στα ξαφνικα, ενω μεχρι πριν τη φλερταρε. Ιουδες και σαβουρα.
Πιτερ κοφτο.
Κανουμε τόσους μήνες παρέα, εγώ τον Άγιο τον εκτιμώ
Νόμιζα ότι με εκτιμούσε και εκείνος
ΟΚ δεν ανακατευομαι στη μεταξυ σας σχεση. Αυτη ειναι αποψη μου για το ατομο του, εδω και χρονια.
Ραμολιμεντο κατονομασε τους συνεργους μου και τον μοντερα που μας προστατευει, να γελασουμε.![]()
Ρε νοητικά υστερημένε, ποιος νομίζεις ότι θα πιστέψει πως ο Πυρφορανέστης που έλειπε τρείς μέρες και έμπαινε σχεδον αποκλειστικά στου πίκη, μπήκε τώρα που τον κάλεσες (και μάλιστα στο τσατ, χωρίς να περάσει πρώτα από του Πίκη ) χωρίς να είστε συνενοημένοι;
![]()
![]()
![]()
Εντάξει Άγιε, όπως νομιζεις
Δηλαδή τώρα πρασπαθεις να μας γράψεις, ότι εσύ και ο Ντορίτος, που δεν ξεκουμπιζοσαστε από του Πίκη ούτε με ατομική βόμβα, αναθεωρήσατε μόλις σας το ζήτησε ο Βαν Πόρδεν, κα μάλιστα άμεσα.
![]()
![]()
παει ,σαλεψε το παππουδι , παραληρει πια
Ντροπη σου ρε! Μηνες ολοκληρους κανατε παρεα με τον Ανεστη. Γελουσατε, συζητουσατε, τα πινατε μαζι(εξ αποστασεως). Σου ειχε δειξει την εκτιμηση του... Το πιο σημαντικο δωρο κατα τη γνωμη μου απο ανθρωπο σε ανθρωπο. Να τολμησω να πω απο φιλο σε φιλο; Και εσυ τωρα τον φτυνεις παραληρηματικα με αδικα λογια! Ντροπη σου...
Οσο για τις αποριες σου: Με τη δυναμη της πειθους και με το gravitas που διαθετω ως προσωπικοτητα, απο τους ελαχιστους στο σαιτ, ναι θα περιαυτολογησω καθοτι η ταπεινοφροσυνη ειναι ιδιον των αδυναμων, καταφερα και επεισα τη Δωρα, τον Ανεστη και αλλα παιδια οτι αυτο το θρεντ ειναι ιδανικο για τις αναζητησεις τους, τις συναντησεις τους και τις ομορφες κατανυξεις τους.
Ναι, μια αλλη εποχη, που εγραφαν αλλα υψηλοτατα νικ εδω, θα ηταν παραταιροι. Αλλα το θρεντ ειχε περιπεσει στα αναξια χερια σκατοβλαχων, τραβελακηδων, πιρφορων, καθυστερημενων, χεβυμεταλλαδων μετα τις υπουλες μεθοδευσεις της Σαλωμης. Η μεταφυτευση αυτων των καλων παιδιων (Ντορας κλπ) εδω αποτελει σπουδαια αναβαθμιση!![]()
![]()
Ειλικρινα πιστευω οτι οχι απλα θα ευδοκιμησουν αλλα και οτι τα θηλυκα μελη, Ντορα και Μοιχαλιδα, θα μπορεσουν να μετατρεψουν το τσατ θρεντ στο πρωτο και μοναδικο γυναικειο θρεντ του σαιτ!
Κοριτσια ηρθε η σειρα σας να λαμψετε!
[size=16pt]Η Ντορα και ο Ανεστης ηταν κλωνοι μου.[/size] Στην αρχη συνεργαστηκα με το Μποκολο για το χαρακτηρα της Ντορας και μετα συνεχισα μονος μου.
Ρε καθυστερημένε, έχεις παει στρατο? :S :S :S
σ εχει γαμησει κορκοδειλος...? :S :S :Sκαλημέρα dodinos, είσαι καλά?
Ρε καθυστερημένε, έχεις παει στρατο? :S :S :S
και σηκώθηκες στις 4:25 τα χαράματα για να γράψεις αυτό?
όνειρο τον έβλεπες?![]()