enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
τώρα γαμας καμιά φίλη της αδερφής σου Ιάκωβε;
Τυπε φτιαξε κι αλλα. :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε φτιαξε κι αλλα. :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τώρα γαμας καμιά φίλη της αδερφής σου Ιάκωβε;Κι εγω συμφωνω οταν ημουνα φοιτητης γαμουσα μετα απο 2-3 μερες γνωριμιας συνομιλικες μου,γνωριμιες απο το mirc (το θυμαται κανεις??),φοιτητριες , φιλες απο το σχολειο κτλ και εσπρωξα σχετικα ευκολα και φιλες της αδερφης μου που ηταν 3-4 χρονια παραπανω και βρισκομασταν μονο για γαμησι(και καλα για να μην το μαθει η sister).Απο τα 25 και μετα τα πραγματα δυσκoλεψαν, πραγματικα οι 25-28αρες και ανω μου βγαζουνε την ψυχη για να ανοιξουνε τα ποδια, ειναι βλεπετε σε ηλικια γαμου και κοιτανε να το παιξουνε σοβαρες μηπως και τις παντρευτεις.
Δεν σφαξανε.
τυπε εισαι μαλακας; :S :S :S
εγω εκει κανω χαβαλε που καταλαβαν οι τυποι οτι ειμαι ο enduro![]()
![]()
τυπε εισαι πολυ μαλακας![]()
![]()
![]()
τυπε εισαι μαλακας; :S :S :S
εγω εκει κανω χαβαλε που καταλαβαν οι τυποι οτι ειμαι ο enduro![]()
![]()
τυπε εισαι πολυ μαλακας![]()
![]()
![]()
ελα παρε για αρχη κι αυριο τα λεμε πιο αναλυτικα πουστακο
εσυ τον καταστρεψεςτυπε με τοσους κλωνους θα χρειαστει πολλες οθονες ο ντοπας :S :S :S
![]()
[move][size=50pt]ΝΤΟΠΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ[/size][/move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εντουρο εσύ έχεις γαμησει φοιτήτρια;Κι εγω συμφωνω οταν ημουνα φοιτητης γαμουσα μετα απο 2-3 μερες γνωριμιας συνομιλικες μου,γνωριμιες απο το mirc (το θυμαται κανεις??),φοιτητριες , φιλες απο το σχολειο κτλ και εσπρωξα σχετικα ευκολα και φιλες της αδερφης μου που ηταν 3-4 χρονια παραπανω και βρισκομασταν μονο για γαμησι(και καλα για να μην το μαθει η sister).Απο τα 25 και μετα τα πραγματα δυσκoλεψαν, πραγματικα οι 25-28αρες και ανω μου βγαζουνε την ψυχη για να ανοιξουνε τα ποδια, ειναι βλεπετε σε ηλικια γαμου και κοιτανε να το παιξουνε σοβαρες μηπως και τις παντρευτεις.
Δεν σφαξανε.
εσυ τον καταστρεψες
ααα εκανες χαβαλεοκ θα ερθουν κι αλλα που παρακαλαγες. παντως κλωνους δεν εχεις παρα μονο οσοι σου τη λενε λενε είναι κλωνοι
![]()
ποσο αρωστος θεε μου :S :S
τυπε το θυμαμαι αυτο που λες![]()
![]()
ειναι που ελεγα στον τυπο αντισθενη να με ξεμπαναρει για να σας ριξω κι αλλη απαξιωση![]()
![]()
![]()
ααα εκανες χαβαλεοκ θα ερθουν κι αλλα που παρακαλαγες. παντως κλωνους δεν εχεις παρα μονο οσοι σου τη λενε λενε είναι κλωνοι
![]()
ποσο αρωστος θεε μου :S :S
τυπε ο μαλακας ο ντοπας θα ψαξει τωρα 25000 ποστ απο εμενα κι εσενα για να βρει να μας απαξιωσει![]()
![]()
![]()
ελα ρε τωρα αρχισες να θυμασε :S ειδες ποσο ευκολα σπας πουστακο μολις σε στριμωξουν :S αντε ριξτο στην τρελιτσα τωρα να ξαλαφρώσεις πολύ πιεση εφαγες σημερα και δεν εισαι και μικρος ;)
θα τα ξανα πουμε όταν χρειαστεί.... κουνιστε![]()
![]()
τυπε iakove μας απαξιωσε πολυ σκληρα σημερα ο ντοπας :S :S :S
εμενα ακομα μυριζουν τααρχιδια μου απο τις κλανιες του :S :S :S