Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
Τυπε ειχε πει οτι θα παει για υπνο   :pipa1: :S :S :S

elas-lyste.blogspot.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τυπε φτιαξε κι αλλα.  :S :S :S

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Κι εγω συμφωνω οταν ημουνα φοιτητης γαμουσα μετα απο 2-3 μερες γνωριμιας συνομιλικες μου,γνωριμιες απο το mirc (το θυμαται κανεις??),φοιτητριες , φιλες απο το σχολειο κτλ και εσπρωξα σχετικα ευκολα και φιλες της αδερφης μου που ηταν 3-4 χρονια παραπανω και βρισκομασταν μονο για γαμησι(και καλα για να μην το μαθει η sister).Απο τα 25 και μετα τα πραγματα δυσκoλεψαν, πραγματικα οι 25-28αρες και ανω μου βγαζουνε την ψυχη για να ανοιξουνε τα ποδια, ειναι βλεπετε σε ηλικια γαμου και κοιτανε να το παιξουνε σοβαρες μηπως  και τις παντρευτεις.
Δεν σφαξανε.
τώρα γαμας καμιά φίλη της αδερφής σου Ιάκωβε;

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
τυπε εισαι μαλακας;    :S :S :S
εγω εκει κανω χαβαλε που καταλαβαν οι τυποι οτι ειμαι ο enduro    :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε εισαι πολυ μαλακας     :2funny: :2funny: :2funny:

ααα εκανες χαβαλε :think:  οκ θα ερθουν κι αλλα που παρακαλαγες. παντως κλωνους δεν εχεις παρα μονο οσοι σου τη λενε λενε είναι κλωνοι :2funny: :2funny:   ποσο αρωστος θεε μου :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
[move][size=50pt]ΝΤΟΠΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ[/size][/move]      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
[move][size=50pt]ΝΤΟΠΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ[/size][/move]      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κι εγω συμφωνω οταν ημουνα φοιτητης γαμουσα μετα απο 2-3 μερες γνωριμιας συνομιλικες μου,γνωριμιες απο το mirc (το θυμαται κανεις??),φοιτητριες , φιλες απο το σχολειο κτλ και εσπρωξα σχετικα ευκολα και φιλες της αδερφης μου που ηταν 3-4 χρονια παραπανω και βρισκομασταν μονο για γαμησι(και καλα για να μην το μαθει η sister).Απο τα 25 και μετα τα πραγματα δυσκoλεψαν, πραγματικα οι 25-28αρες και ανω μου βγαζουνε την ψυχη για να ανοιξουνε τα ποδια, ειναι βλεπετε σε ηλικια γαμου και κοιτανε να το παιξουνε σοβαρες μηπως  και τις παντρευτεις.
Δεν σφαξανε.
εντουρο εσύ έχεις γαμησει φοιτήτρια;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
ααα εκανες χαβαλε :think:  οκ θα ερθουν κι αλλα που παρακαλαγες. παντως κλωνους δεν εχεις παρα μονο οσοι σου τη λενε λενε είναι κλωνοι :2funny: :2funny:   ποσο αρωστος θεε μου :S :S

τυπε το θυμαμαι αυτο που λες    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
ειναι που ελεγα στον τυπο αντισθενη να με ξεμπαναρει για να σας ριξω κι αλλη απαξιωση    :2funny: :2funny: :2funny:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
τυπε το θυμαμαι αυτο που λες    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
ειναι που ελεγα στον τυπο αντισθενη να με ξεμπαναρει για να σας ριξω κι αλλη απαξιωση    :2funny: :2funny: :2funny:

ελα ρε τωρα αρχισες να θυμασε :S  ειδες ποσο ευκολα σπας πουστακο μολις σε στριμωξουν :S αντε ριξτο στην τρελιτσα τωρα να ξαλαφρώσεις πολύ πιεση εφαγες σημερα και δεν εισαι και μικρος ;)

θα τα ξανα πουμε όταν χρειαστεί.... κουνιστε  :gay: :gay:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656

τυπε ντοπα πιο αρρωστος απο εσενα που ψαχνεις τα παλια μας ποστ για δηθεν να μας εκθεσεις δεν παιζει    :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.739
Πόντοι
2.606
τυπε ο μαλακας ο ντοπας θα ψαξει τωρα 25000 ποστ απο εμενα κι εσενα για να βρει να μας απαξιωσει    :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε να του ευχηθούμε καλη τυχη και καλο κουραγιο.  :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
ελα ρε τωρα αρχισες να θυμασε :S  ειδες ποσο ευκολα σπας πουστακο μολις σε στριμωξουν :S αντε ριξτο στην τρελιτσα τωρα να ξαλαφρώσεις πολύ πιεση εφαγες σημερα και δεν εισαι και μικρος ;)

θα τα ξανα πουμε όταν χρειαστεί.... κουνιστε  :gay: :gay:

τυπε εισαι τελειως μαλακας κι εκει χαβαλε εκανα    :S :S :S
απο τα πολλα χυσια τραβελων που εχεις ρουφηξει σου εχει πετρωσει το μυαλο    :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom