Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
ρε μαλακα van norden

περα απο κατι φιλικες κουβεντες που εκανα μαζι σου με πμ πριν καταλαβω ποιος εισαι

εδω ρε μλκ στην φωτο εχει 15 σελιδες ανοιχτες,chat,ημερισια ενημερωση,αλλες 3-4 τσατ,και κατι αλλες

απλα δειχνει δραστηριοτητα admin αυτο το πραγμα

σου δινει κανα χαρτζιλικη για ολο αυτο, η παπαρια?
Πες μας εσυ που εισαι γνωστης την ταριφα για ενημερωση και την ταριφα για ψευτικη κριτικη.

Την αληθεια για τον νικ07 δε θα τη μαθεις ποτε. Οχι δεν ειμαι εγω. Εγω ειμαι καποιος που τον μελετησε, μαζι με αλλους Δασκαλους οπως τον Πικερ. Εχω ακουσει απιστευτες φημες γι αυτον.

ντίμμιτς?  :hi:

γιατί έκανες κλώνο φίλε?  :huh:
χαχαχα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=1045858;image[/img[/URL]]

Τωρα που το ζουμαρα παρατηρω οτι ο dimmi-ts εχει στους σελιδοδεικτες του το Φυλης 99 και τους διαγωνισμους ΑΣΕΠ. Κοιταει να βολεψει τον κωλο του και κυριολεκτικα και μεταφορικα. :D
[/quote]
τα χω σελιδοδεικτες για να βαζω τα ξεφτυλικια σου απο κει.

Συγκεκριμενα εχω τη σελ 47 οπως αναγραφεις:

[QUOTE="Duke Nukem, post: 7105834, member: 155811"]
Καλοσορισες Δεσποινα! Ειμαι φιλος του Ντιμιτς που ειναι καλος πελατης σου απο επαρχια στο Φ99. [b][u]Οταν δουλευεις σπιτι ποσα χρεωνεις την ωρα;[/u][/b]
[/quote]

ετσι να βλεπουν οι νεωτεροι οτι εκλεινες πριβε ραντεβου στο σπιτι της.

Τον Ασεπ το εχω γτ βοηθαω φιλο να κανει τα χαρτια του.εσυ εισαι τοσο καθυστερημενο που απο τετοια ετσι κ αλλιως δεν ξερεις.
Εγω εχω δουλεια.Δεν πουλαω σουβενιρ στους τουριστες κ να ζω με τα επιδοματα του Οαεδ που κανει ενας χασομερης σαν εσενα.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
δούκα είμαι μαζί σου εναντίον του άλλου.

όμως ξεροχύνω με έντιμο ντιμμ, έστω κι αν δεν με χωνεύει.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
δούκα όντως αυτά που έγραψες για τον ντίγκο ήταν συγκλονιστικά και σε μεγάλο βαθμό ισχύουν.

ωστόσο είναι αδύνατο να αποκαθηλώσεις τον ντίμμιτς. Τα όσα διατείνεσαι έχουν σαθρά θεμέλια και δεν αλλάζουν τη γνώμη κανενός.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
δούκα όντως αυτά που έγραψες για τον ντίγκο ήταν συγκλονιστικά και σε μεγάλο βαθμό ισχύουν.

ωστόσο είναι αδύνατο να αποκαθηλώσεις τον ντίμμιτς. Τα όσα διατείνεσαι έχουν σαθρά θεμέλια και δεν αλλάζουν τη γνώμη κανενός.
:hi:
Ξερα σκατα στον τοιχο δεν κολλανε.
Το εχω ξαναπει κ θα το ξαναλεω.

Επισκέπτης
Τζιμυ περσι ειχα κλεισει ραντεβου για κωλονοσκοπηση στον Ευαγγελισμο. Την ιδια μερα πιο νωρις ειχα κατεβει Φυλης, κουραστηκα απ το περπατημα. Λεω πωπω που να τρεχω τωρα κει πανω, πακετο. Κοιταω αριστερα μου και τι βλεπω; Το Φυλης 99! Σωθηκα λεω! Αφου ημουν περαστικος απο εδω ας μπω για μια κωλονοσκοπηση να μην κουραζομαι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Τζιμυ περσι ειχα κλεισει ραντεβου για κωλονοσκοπηση στον Ευαγγελισμο. Την ιδια μερα πιο νωρις ειχα κατεβει Φυλης, κουραστηκα απ το περπατημα. Λεω πωπω που να τρεχω τωρα κει πανω, πακετο. Κοιταω αριστερα μου και τι βλεπω; Το Φυλης 99! Σωθηκα λεω! Αφου ημουν περαστικος απο εδω ας μπω για μια κωλονοσκοπηση να μην κουραζομαι.
κακως πηγες 99...
αφου εισαι θαμωνας στο Αγκυρας 1.
να μην αλλαζεις ποτε στεκι οταν σε φροντιζουν εκει  :zfuck:

Επισκέπτης
Το σπιτι της Δεσποινας οταν το επισκεφτηκα ειχε φοβερη διακοσμηση. Θα αρεσε και στον ντιμι-ts που ειναι χεβυμεταλλας.

Waterproof_Wall_Bangers_Dual_Stimulators_purple_rabbit_large.jpg

Επισκέπτης
Καλοκαιρινο προγραμματακι το μελι...καθε μερα επαναληψεις. :tired:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Το σπιτι της Δεσποινας οταν το επισκεφτηκα ειχε φοβερη διακοσμηση. Θα αρεσε και στον ντιμι-ts που ειναι χεβυμεταλλας.

Waterproof_Wall_Bangers_Dual_Stimulators_purple_rabbit_large.jpg
να μην ξαναπας γτ μπορει να προσπαθησουν να σε ξαναβιασουν κ μετα να πεσουν κ τιποτα σφαλιαρες σε κανα φουρνο...
Αφου κ συ ρε μαλακα ακους μεταλ,τι θες κ τα ανακατευεις....εστω κ γκλαμ ροκ ή χερ μεταλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom