gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Kαλησπέρα αρρωστακια,τα πηρατε τα χαπακια σας σημερα;;;![]()

Kαλησπέρα αρρωστακια,τα πηρατε τα χαπακια σας σημερα;;;![]()
πες με οπως 8ες φιληηηφιλη εγω θα σε λεω βιρνα.![]()
![]()
δεν εχει να φοβηθει η βιλμα....βιλνα προσεχε ο gl την εχει 20 ποντους
μονο γιαγκο δρακο μην δεχτεις να σε πειπες με οπως 8ες φιληηη...
απ οτι καταλαβα υπαρχουν μερικα παρομοι ... βιρνα , βιλμα , βιλνα ... :-
πως εισαι φιλη ...?![]()
Ξερω αφου ψεματα λες ... μικροτσουτσουνος εισαιδεν εχει να φοβηθει η βιλμα....![]()
εγω εκανα χθες νυχακια ... και πρεπει να βρω 60 ε να βαψω και κανα μαλλι .. γτ ειμαι μαυρομαλλα με μελι ανταυγειες ...καλαααα...
μολις εκανα νυχια.![]()
![]()
![]()
μικροτσουτσουνο αρρωστακι...ερω αφου ψεματα λες ... μικροτσουτσουνος εισαι![]()
Πότε κιόλας τα έμαθες αυτά εσύ;;;ασ' τον ... θα μπορουσα να γινω κακια μαζι του αλλα θα με πειτε ελλεηνιδα οποτε θα ειμαι καλη![]()
εγω εκανα
ασ' τον ... θα μπορουσα να γινω κακια μαζι του αλλα θα με πειτε ελλεηνιδα οποτε θα ειμαι καλη![]()
εγω εκανα χθες νυχακια ... και πρεπει να βρω 60 ε να βαψω και κανα μαλλι .. γτ ειμαι μαυρομαλλα με μελι ανταυγειες ...
![]()
ερω αφου ψεματα λες ... μικροτσουτσουνος εισαι![]()
μικροτσουτσουνο αρρωστακι...
νωντα αγριεμενο τονε βλεπω τον τσολια διπλα....ετοιμασου καλου κακου...βαλε τσιγκινη καποτα.....![]()
![]()
![]()
![]()
κινδυνευουμε αποψε.....
γαλλικο τα εκανα..κοριτσια εχει καμια σς δηπλωμα φακιρη ? ο gl θελει αν του κανουν deep
Σιλβα τι χρωμα τα εκανες ?![]()
60 για μαλλι?εγω εκανα χθες νυχακια ... και πρεπει να βρω 60 ε να βαψω και κανα μαλλι .. γτ ειμαι μαυρομαλλα με μελι ανταυγειες ...![]()
δε δινεις κανα προγνωστικο καλυτερααπορροφητηρες δεν ξερω αλλα αν θελετε καμια βρυση ή καναν θερμοσιφωνα να συνδεσω,κανα κουβαλημα κλπ ερχομαι κατοικον....ειμαι και φτηνος...
Xέστηκες το ξέρω αλλά εγκρίνω!!!εγω δεν τα βαφω.![]()
ποιο ειναι το γαλικο ?γαλλικο τα εκανα..60 για μαλλι?
εγω δεν τα βαφω.![]()