iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
δο πα μι να ε λα
Τον εχουμε πελωρια αναγκη τυπε. :S :S :S
δο πα μι να ε λα
μαλακα στον υπνο σου βλεπεισ τον ντοπα εμονη σου εχει για το καλο σου το λεω ρε μαλακα ιακοβε :S :S :S :S :S :S
Τι καλος ανθρωπος εισαι τυπε. :S :S :S
:S :S :S :S :S(αποσπάσματα από ημερολόγιο τζίμι τζιμ - δεσμοφύλακα, διώκτη ενδουριάκωβων, αροξολιαστή παρασίτων)
αγαπημένο μου ημερολόγιο,
απ' ό,τι μου αποκάλυψε ο νάσος -τον καιρό που τα λέγαμε σε πμ και προτού γίνει ρουφιάνος- , τα παράσιτα ιάκωβος και εντούρο δεν ξελογκάρουν από το σάιτ μάλλον γιατί είναι άνεργοι, δηλαδή παράσιτα και στην πραγματική τους ζωή.
όπως μου είπε σε ένα πμ "αν είχαν να προσφέρουν κάτι έξω θα το πρόσφεραν κι εδώ, αλλά τι να κάνουμε, κάνω λίγο χαβαλέ μαζί τους, οκ"
ο πρώτος είναι παντρεμένος που μπαίνει κρυφά απ' τη γυναίκα του και ο δεύτερος μάλλον είναι κρυφογκέι που διαμένει με τους δικούς του πίνοντας τους το αίμα.
ίσως η ύστατη λύση για να λυτρωθεί το σάιτ από την παρουσία τους είναι να τους απελευθερώσουμε και να τους βρούμε δουλειά.
προς το παρόν, μαστίγωμα
τυπε θα μου δωσεισ να γαμησω και γω :S :S :S
(αποσπάσματα από ημερολόγιο τζίμι τζιμ - δεσμοφύλακα, διώκτη ενδουριάκωβων, αροξολιαστή παρασίτων)
[size=40pt]αγαπημένο μου ημερολόγιο[/size],
απ' ό,τι μου αποκάλυψε ο νάσος -τον καιρό που τα λέγαμε σε πμ και προτού γίνει ρουφιάνος- , τα παράσιτα ιάκωβος και εντούρο δεν ξελογκάρουν από το σάιτ μάλλον γιατί είναι άνεργοι, δηλαδή παράσιτα και στην πραγματική τους ζωή.
όπως μου είπε σε ένα πμ "αν είχαν να προσφέρουν κάτι έξω θα το πρόσφεραν κι εδώ, αλλά τι να κάνουμε, κάνω λίγο χαβαλέ μαζί τους, οκ"
ο πρώτος είναι παντρεμένος που μπαίνει κρυφά απ' τη γυναίκα του και ο δεύτερος μάλλον είναι κρυφογκέι που διαμένει με τους δικούς του πίνοντας τους το αίμα.
ίσως, η ύστατη λύση για να λυτρωθεί το σάιτ από την παρουσία τους είναι να τους απελευθερώσουμε και να τους βρούμε δουλειά.
προς το παρόν, μαστίγωμα[/b]
Αφου γαμας ηδη τυπε. :S :S :S
(αποσπάσματα από ημερολόγιο τζίμι τζιμ - δεσμοφύλακα, διώκτη ενδουριάκωβων, αροξολιαστή παρασίτων)
ίσως, η ύστατη λύση για να λυτρωθεί το σάιτ από την παρουσία τους είναι να τους απελευθερώσουμε και να τους βρούμε δουλειά.
προς το παρόν, μαστίγωμα
προς το παρόν, μαστίγωμα
τυπε ο νασος ειναι κλωνος σου; :S :S :S
καλα που μας το ειπες μαλακα
κλωνε μου :S :S :S
κλωνε μου :S :S :S
περιέργο που αντιδράτε τόσο αμήχανα...
είναι απλά η άποψή του πριν 6-7 μήνες για σας...
κάτι θα του εμπιστευτήκατε και άρχισε να τα ξεφουρνίζει δεξιά-αριστερά
ρε 'συ γιάκωβα πότε πρόλαβες να βρεις και γυναίκα;
αφού όλη μέρα εδώ είσαι, κάνεις σερτς στο google images για να κάνεις παράθεση στην άλλη την αδερφή του ελέους που 45άρισε και ακόμα την ταΐζουν οι δικοί της.
δεν το βλέπεις πόσο ψυχάκιας είναι από τα ποστ του;
είναι χαβαλές αυτό το αδερφίστικο σπαμμάρισμα;
κάθε ποστ του είναι απεχθές σαν σκατό αρουραίου.
τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από μια κακιασμένη αδερφή αυτός ο άνθρωπος;