Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
(αποσπάσματα από ημερολόγιο τζίμι τζιμ - δεσμοφύλακα, διώκτη ενδουριάκωβων, αροξολιαστή παρασίτων)

αγαπημένο μου ημερολόγιο,

απ' ό,τι μου αποκάλυψε ο νάσος -τον καιρό που τα λέγαμε σε πμ και προτού γίνει ρουφιάνος- , τα παράσιτα ιάκωβος και εντούρο δεν ξελογκάρουν από το σάιτ μάλλον γιατί είναι άνεργοι, δηλαδή παράσιτα και στην πραγματική τους ζωή.

όπως μου είπε σε ένα πμ "αν είχαν να προσφέρουν κάτι έξω θα το πρόσφεραν κι εδώ, αλλά τι να κάνουμε, κάνω λίγο χαβαλέ μαζί τους, οκ"

ο πρώτος είναι παντρεμένος που μπαίνει κρυφά απ' τη γυναίκα του και ο δεύτερος μάλλον είναι κρυφογκέι που διαμένει με τους δικούς του πίνοντας τους το αίμα.

ίσως, η ύστατη λύση για να λυτρωθεί το σάιτ από την παρουσία τους είναι να τους απελευθερώσουμε και να τους βρούμε δουλειά.

προς το παρόν, μαστίγωμα
:s&m_2:

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
(αποσπάσματα από ημερολόγιο τζίμι τζιμ - δεσμοφύλακα, διώκτη ενδουριάκωβων, αροξολιαστή παρασίτων)

απ' ό,τι μου αποκάλυψε ο νάσος -τον καιρό που τα λέγαμε σε πμ και προτού γίνει ρουφιάνος- , τα παράσιτα ιάκωβος και εντούρο δεν ξελογκάρουν από το σάιτ μάλλον γιατί είναι άνεργοι, δηλαδή παράσιτα και στην πραγματική τους ζωή.

όπως μου είπε σε ένα πμ "αν είχαν να προσφέρουν κάτι έξω θα το πρόσφεραν κι εδώ, αλλά τι να κάνουμε, κάνω λίγο χαβαλέ μαζί τους, οκ"

ο πρώτος είναι παντρεμένος που μπαίνει κρυφά απ' τη γυναίκα του και ο δεύτερος μάλλον είναι κρυφογκέι που διαμένει με τους δικούς του πίνοντας τους το αίμα.

ίσως η ύστατη λύση για να λυτρωθεί το σάιτ από την παρουσία τους είναι να τους απελευθερώσουμε και να τους βρούμε δουλειά.

προς το παρόν, μαστίγωμα

:S :S :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• nice_girlfriend_o_1129471.jpg
    nice_girlfriend_o_1129471.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 17

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656

[size=40pt]αγαπημένο μου ημερολόγιο[/size],

ίσως, η ύστατη λύση για να λυτρωθεί το σάιτ από την παρουσία τους είναι να τους απελευθερώσουμε και να τους βρούμε δουλειά.

προς το παρόν, μαστίγωμα
[/b] :s&m_2:

τυπε μονο οι γκομενες εχουν ημερολογιο    :S :S :S
μηπως εισαι μπουστης;    :S :S :S :gay: :effemine: 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

προς το παρόν, μαστίγωμα

Τυπε μας ανακαλυψες. :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656

προς το παρόν, μαστίγωμα

τυπε ο νασος ειναι κλωνος σου;    :S :S :S
καλα που μας το ειπες μαλακα    :2funny: :2funny: :2funny:

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
τυποι χαλαρωστε ρε το παιδι ειναι νερντ μη το κανετε μπουλινκ μη σας γαμησω :S :S :S

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
περιέργο που αντιδράτε τόσο αμήχανα...

είναι απλά η άποψή του πριν 6-7 μήνες για σας...

κάτι θα του εμπιστευτήκατε και άρχισε να τα ξεφουρνίζει δεξιά-αριστερά

ρε 'συ γιάκωβα πότε πρόλαβες να βρεις και γυναίκα;
αφού όλη μέρα εδώ είσαι, κάνεις σερτς στο google images για να κάνεις παράθεση στην άλλη την αδερφή του ελέους που 45άρισε και ακόμα την ταΐζουν οι δικοί της.

δεν το βλέπεις πόσο ψυχάκιας είναι από τα ποστ του;
είναι χαβαλές αυτό το αδερφίστικο σπαμμάρισμα;
κάθε ποστ του είναι απεχθές σαν σκατό αρουραίου.
τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από μια κακιασμένη αδερφή αυτός ο άνθρωπος;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
περιέργο που αντιδράτε τόσο αμήχανα...

είναι απλά η άποψή του πριν 6-7 μήνες για σας...

κάτι θα του εμπιστευτήκατε και άρχισε να τα ξεφουρνίζει δεξιά-αριστερά

ρε 'συ γιάκωβα πότε πρόλαβες να βρεις και γυναίκα;
αφού όλη μέρα εδώ είσαι, κάνεις σερτς στο google images για να κάνεις παράθεση στην άλλη την αδερφή του ελέους που 45άρισε και ακόμα την ταΐζουν οι δικοί της.

δεν το βλέπεις πόσο ψυχάκιας είναι από τα ποστ του;
είναι χαβαλές αυτό το αδερφίστικο σπαμμάρισμα;
κάθε ποστ του είναι απεχθές σαν σκατό αρουραίου.
τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από μια κακιασμένη αδερφή αυτός ο άνθρωπος;

τυπε μια και εισαι τοσο μαλακας δωσε και τους αλλους κλωνους σου να δουν ολοι τι σιχαμα εισαι    :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom