The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.235
- Πόντοι
- 25.467
τι μπαράκια πας ρε λουγκρα.Αφου έχεις βάρδια στη Συγγρού.
Αμάν πια με την επιθετικότητα...
Γιατί τόση δυσπιστία;
Δεν έχει δηλαδή μπαράκια η Συγγρού;
τι μπαράκια πας ρε λουγκρα.Αφου έχεις βάρδια στη Συγγρού.
τυπε ,εδώ απαντάμε στον τον μπαρνταμου ή τον γράφουμε και εδώ στα παπαρια μας και συνεχίζουμε να ασχολούμαστε μόνο με τον τον πιπαλεκος άκα ντόπα άκα τσιμυ άκα κτλ
Αμάν πια με την επιθετικότητα...
Γιατί τόση δυσπιστία;
έχει τυπε,αλλά δεν έπεισε ούτε τους ίδιους του τους κλώνους ότι θα πάει για μπαράκια και όχι για πιπάκιαΑμάν πια με την επιθετικότητα...
Γιατί τόση δυσπιστία;
ωραία,να τον αγνοούμε και εδώ δηλαδήΚαντε οτι θελετε τυποι...εγω δεν ξανασχολουμαι και λαθος μου που του απαντησα εστω και αστειευομενος γιατι αυτο που τον ποναει περισσοτερο ειναι οταν αδιαφορεις παντελως για το ατομακι του.
:S :S :S:S :S :S
:S :S :SΑσπρο πατο τα φλοκια τυπε......
ωραία,να τον αγνοούμε και εδώ δηλαδή
:S :S :S
τυπε,οι εντουροιακωβοι είναι και όσο τελειωμένος και να είναι δεν μου αρέσει να τους προκαλεί,να τους βρίζει και να τους απειλεί.Ας πάει για ακούσια νοσηλεία να τελειώνει άμα δεν την παλεύειΠαντου τυπε...βλεπεις οτι ο τυπος σαν παρουσια στο φορουμ δεν υπαρχει πουθενα παρα μονο εδω μεσα με συζητησεις για εξαφανισμενα νικ και το μεταλ χαμερ.Ο μονος του σκοπος ειναι να προκαλει τσακωμους και φασαριες προφανως με τη καλυψη καποιου διαχειριστη απο πισω...μπορει και να ειναι κλωνος καποιου διαχειριστη ολα παιζουν.
Δεν εχει νοημα αυτο που κανετε πραγματικα....ο τυπος επαναλαμβανει τις ιδιες μαλακιες σαν αυτιστικος και εσεις μπαινετε και του λετε τα ιδια και τα ιδια ταιζοντας του τη ψυχωση.
Η αδιαφορια ειναι η καλυτερη αντιμετωπιση...
σ ωραιος τυπεΤεσπα εγω ειπα τη γνωμη και ο καθενας ειναι ελευθερος να πραξει οπως θελει....
τυπε,οι εντουροιακωβοι είναι και όσο τελειωμένος και να είναι δεν μου αρέσει να τους προκαλεί,να τους βρίζει και να τους απειλεί.Ας πάει για ακούσια νοσηλεία να τελειώνει άμα δεν την παλεύει
τους πληγωσες και αποχωρησαν για να μη σε πληγωσουν. Αυτο παθαινει οποιος δινει εκτιμηση σε λαθος ατομα.
τους πληγωσες και αποχωρησαν για να μη σε πληγωσουν. Αυτο παθαινει οποιος δινει εκτιμηση σε λαθος ατομα.Ντορίτα, Ανέστης και Πάπας Μπενεντικτ ο Θού, τι να απέγιναν άραγε;
Καντε ο,τι θελετε τυποι...εγω δεν ξανασχολουμαι και λαθος μου που του απαντησα εστω και αστειευομενος γιατι αυτο που τον ποναει περισσοτερο ειναι οταν αδιαφορεις παντελως για το ατομακι του.
προφανώς εισαι στο διάλειμμα μεταξύ των καταποσεων σπέρματος, τσιμυ ,ντόπα,πιπαλεκος,spoydes alvania
xamena lefta sta idiaitera
τσιμυ,όταν μπαίνεις σαν πιπαλεκος, που έχεις σπουδάσει εσύ?spoydes alvania
xamena lefta sta idiaitera
:S :S :SΚαι εμεις τυπε εχουμε λερωσει το βρακακι μας απο την αγριαδα του dopa. :S :S :S