Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.235
Πόντοι
25.467

Επισκέπτης
τυπε ,εδώ απαντάμε στον  :effemine: :gay: :gay: :gay: τον μπαρνταμου ή τον γράφουμε και εδώ στα παπαρια μας και συνεχίζουμε να ασχολούμαστε μόνο με τον  :effemine: :gay: :gay: :gay: τον πιπαλεκος άκα ντόπα άκα τσιμυ άκα  κτλ :effemine: :gay: :gay: :gay: :gay:

Καντε οτι θελετε τυποι...εγω δεν ξανασχολουμαι και λαθος μου που του απαντησα εστω και αστειευομενος γιατι αυτο που τον ποναει περισσοτερο ειναι οταν αδιαφορεις παντελως για το ατομακι του. :grin:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.726
Πόντοι
2.646
Αμάν πια με την επιθετικότητα...

Γιατί τόση δυσπιστία;

Δεν έχει δηλαδή μπαράκια η Συγγρού;
έχει τυπε,αλλά δεν έπεισε ούτε τους ίδιους του τους κλώνους ότι θα πάει για μπαράκια και όχι για πιπάκια
:S :S :S

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.726
Πόντοι
2.646
Καντε οτι θελετε τυποι...εγω δεν ξανασχολουμαι και λαθος μου που του απαντησα εστω και αστειευομενος γιατι αυτο που τον ποναει περισσοτερο ειναι οταν αδιαφορεις παντελως για το ατομακι του. :grin:
ωραία,να τον αγνοούμε και εδώ δηλαδή

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.726
Πόντοι
2.646

R8lQ2lO.jpg

Επισκέπτης
ωραία,να τον αγνοούμε και εδώ δηλαδή

Παντου τυπε...βλεπεις οτι ο τυπος σαν παρουσια στο φορουμ δεν υπαρχει πουθενα παρα μονο εδω μεσα με συζητησεις για εξαφανισμενα νικ και το μεταλ χαμερ.Ο μονος του σκοπος ειναι να προκαλει τσακωμους και φασαριες προφανως με τη καλυψη καποιου διαχειριστη απο πισω...μπορει και να ειναι κλωνος καποιου διαχειριστη ολα παιζουν.

Δεν εχει νοημα αυτο που κανετε πραγματικα....ο τυπος επαναλαμβανει τις ιδιες μαλακιες σαν αυτιστικος και εσεις μπαινετε και του λετε τα ιδια και τα ιδια ταιζοντας του τη ψυχωση.

Η αδιαφορια ειναι η καλυτερη αντιμετωπιση...

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.726
Πόντοι
2.646
Παντου τυπε...βλεπεις οτι ο τυπος σαν παρουσια στο φορουμ δεν υπαρχει πουθενα παρα μονο εδω μεσα με συζητησεις για εξαφανισμενα νικ και το μεταλ χαμερ.Ο μονος του σκοπος ειναι να προκαλει τσακωμους και φασαριες προφανως με τη καλυψη καποιου διαχειριστη απο πισω...μπορει και να ειναι κλωνος καποιου διαχειριστη ολα παιζουν.

Δεν εχει νοημα αυτο που κανετε πραγματικα....ο τυπος επαναλαμβανει τις ιδιες μαλακιες σαν αυτιστικος και εσεις μπαινετε και του λετε τα ιδια και τα ιδια ταιζοντας του τη ψυχωση.

Η αδιαφορια ειναι η καλυτερη αντιμετωπιση...
τυπε,οι εντουροιακωβοι είναι  :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: και όσο τελειωμένος και να είναι δεν μου αρέσει να τους προκαλεί,να τους βρίζει και να τους απειλεί.Ας πάει για ακούσια νοσηλεία να τελειώνει άμα δεν την παλεύει

Επισκέπτης
Τεσπα εγω ειπα τη γνωμη και ο καθενας ειναι ελευθερος να πραξει οπως θελει.... :hi:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
τυπε,οι εντουροιακωβοι είναι  :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: και όσο τελειωμένος και να είναι δεν μου αρέσει να τους προκαλεί,να τους βρίζει και να τους απειλεί.Ας πάει για ακούσια νοσηλεία να τελειώνει άμα δεν την παλεύει

Και εμεις τυπε εχουμε λερωσει το βρακακι μας απο την αγριαδα του dopa. :S :S :S

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Καντε ο,τι θελετε τυποι...εγω δεν ξανασχολουμαι και λαθος μου που του απαντησα εστω και αστειευομενος γιατι αυτο που τον ποναει περισσοτερο ειναι οταν αδιαφορεις παντελως για το ατομακι του. :grin:

spoydes alvania
xamena lefta sta idiaitera

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.726
Πόντοι
2.646
spoydes alvania
xamena lefta sta idiaitera
προφανώς εισαι στο διάλειμμα μεταξύ των καταποσεων σπέρματος, τσιμυ ,ντόπα,πιπαλεκος, :pipa1: :pipa2:  :2on1:
Όλο το απόγευμα έλεγες για Βουλγαρία,τώρα άλλαξε το τροπάριο.Παλιοπουστα.Και γράφε Ελληνικά

Επισκέπτης
Ο τζιμυ τζιμ ειναι θυμα. Αλλος τον εβαλε να επιτεθει στους ιακωβους παραμενοντας κρυμμενος στο απυροβλητο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom