troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.689
- Πόντοι
- 5.506
τυπε τρομαζω :S :S :Sτυπε φυλαξου...απειλουν με αφυδατωση το ανθρωπινο ειδος :S :S :S
τυπε τρομαζω :S :S :Sτυπε φυλαξου...απειλουν με αφυδατωση το ανθρωπινο ειδος :S :S :S
αμα ξαναβρισεις θα σου κοψω την καλημερα :S :S :Sτυπε καλεις τυπο χελ
Μην στενοχωριεσαι τυπε....μια καταιγιδα ειναι απο ΤζιμιΤζιμηδες και τους κλωνους του και ΕντουροΙακωβους και μετα ολα θα επιστρεψουν στην κανονικοτητα τους.Εσυ να λες μονος σου καλησπερα και οι υπολοιποι να σου τη λενε που πας με τραβελια...
ειμαι τυχερος που εισαι μπαρμπας μουΣε πιο επεισόδιο βρισκόμαστε;
ειμαι τυχερος που εισαι μπαρμπας μου
ποια καλημερα ρε νιμου αφου το πρωι εχω σκουπισμα,σφουγγαρισμα και να απλωσω μπουγαδα,δεν προλαβαινω να μπω στο σαι :S :S :Sαμα ξαναβρισεις θα σου κοψω την καλημερα :S :S :S
θα παω με τον τζιμυ γιατι εισαστε λερες εσεις οι ενδουριάκωβοι .....ποια καλημερα ρε νιμου αφου το πρωι εχω σκουπισμα,σφουγγαρισμα και να απλωσω μπουγαδα,δεν προλαβαινω να μπω στο σαι :S :S :S
Σε πιο επεισόδιο βρισκόμαστε;
(στο προηγούμενο επεισόδιο...)
ετοιμαζόμαστε για εκδρομή γιατί έπεσε μίρλα από ενδουριάκωβους και έγινε το μπουντρούμι κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους
οδηγός ο δούκας-νόρντεν που δεν βρήκε ακόμα χρόνο να βγάλει άδεια
τα παιδιά τωρά φοράνε αδιάβροχα κιλοτάκια, αρπάζουν και μια εφεδρική σερβιέτα και εισέρχονται χαρούμενοι στο λεωφορείο
:S :S :S
Κυριακή γιορτή και σχόλη, να 'ταν η βδομάδα όλη :S :S :S
χαιροντε το ερωτα τους σε νησι του βορειου αιγαιου..
χαιροντε το ερωτα τους σε νησι του βορειου αιγαιου..Ντορίτα, Ανέστης και Πάπας Μπενεντικτ ο Θού, τι να απέγιναν άραγε;
εμενα θα μου πει κανενας χακερ εδω γθιτι δεν μπαινω στο contra gr απο κινητο και λαπτοπ ενω με αλλα σμαρτφον μπινω
olo moy leei o domain----------This domain name expired on 2018-07-07 15:45:05
Click here to renew it.
to renew κ τιποτα
και πως αλλα κινητα φιλων μου μπαινουν??
Ακόμα στα προκαταρκτικά είμαστε;
Καλά...
Όταν αρχίσει το σεξ, παρακαλώ ενημερώσατε με.
και απο αλα σπαρτφοουν πως μπινουν κανονικοτατα?Σου έχω απαντήσει ρε τύπε... Μας δουλεύεις;
οχι ρε μπαρμπα...στην μυτιληνη ειναι :S :S :SΛεσβο;
τωρα που ολοι φορανε σαγιοναρες τι δουλεια κανεις για να φας ενα κομματι ψωμι? :S :S :S
τωρα που ολοι φορανε σαγιοναρες τι δουλεια κανεις για να φας ενα κομματι ψωμι? :S :S :SΆδικα περιμένετε για σεξ... Μιλάμε για διαδικτυακούς αερογαμηδες.
Τη καλησπέρα μου...