Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕσε αυτο το σαιτ εχουμε εναν κουρασμενο και εναν πεινασμενο......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕσε αυτο το σαιτ εχουμε εναν κουρασμενο και εναν πεινασμενο......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μονο μανουλομανουλο ....Είσαι 80's κι ετς?Μανουλομάνουλο,χιλιάρα μηχανή και θάνατο?
Δεν αντεχω τα αιματα κουκλα.....γουσταρεις;;;;;;;;;;
σε αυτο το σαιτ εχουμε εναν κουρασμενο και εναν πεινασμενο......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω παντως ουτε κουρασμενος ειμαι ουτε πεινασμενος.... ;)ποιος ειναι πεινασμενος
καποιος που του αρεσει να τρωειποιος ειναι πεινασμενος
καποιος που του αρεσει να τρωει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οποτε μπαινει...
το ιδιο ειναι....εγω για γαμημενο τον ηξερα
![]()
Λογικο....δεν πηγεs δουλεια σημερα και εχειs ηδη φαει.....Μακαρονια αν δεν κανω λαθοs ε???εγω παντως ουτε κουρασμενος ειμαι ουτε πεινασμενος.... ;)![]()
![]()
φακες με μπολικο ξηρο (ψαρι) καπνιστο και πρασινες τσακιστες ελιεςΛογικο....δεν πηγεs δουλεια σημερα και εχειs ηδη φαει.....Μακαρονια αν δεν κανω λαθοs ε???![]()
![]()
![]()
![]()
καλα εισαι;χιονιζει εδω...............................
Aρκετα καλο............Εγω την εβγαλα με κοκοροσουπιτσα μιαμ μιαμφακες με μπολικο ξηρο (ψαρι) καπνιστο και πρασινες τσακιστες ελιες
πως σου φαινεται το μενου ?
γουσταρεις;;;;;;;;;;
χιονι τζακι και μουνακι κατσε να δουμε ποσα απο τα τρια εχουμε![]()
να συμπληρωσω οτι το συνοδεψα με Οινομελο το ποιο ηταν εξαιρετικοτατοAρκετα καλο............Εγω την εβγαλα με κοκοροσουπιτσα μιαμ μιαμ![]()
![]()
Ναι ρε γμτ......Κι εγω δεν εχω τζακι![]()
εγω 2 εχω ...
αρχιδια .. γιατι απ τα αλλα κλαφτα :-
Επειδη η καβα ηταν μακρυα για μενα......το αφησα ασυνοδευτονα συμπληρωσω οτι το συνοδεψα με Οινομελο το ποιο ηταν εξαιρετικοτατο
και απολυτα γευστικο
εγω τωρα φτιαχνω καρμποναρα.
μιαμ μιαμ...![]()
... και εγω 2 τοστ![]()