athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.234
- Πόντοι
- 12.756
τους είδα λάιβ το 2006 στο ρόκγουέιβ, 20 χρονών.
έπαιζαν dismember, candlemass (πεθαμένοι), accept με udo και slayer
το γραψε στο πικεροθρεντο τις προαλλες
δεν το ειδες?
τους είδα λάιβ το 2006 στο ρόκγουέιβ, 20 χρονών.
έπαιζαν dismember, candlemass (πεθαμένοι), accept με udo και slayer
τύπε είπα στον δούκα να πάει να βρει το καθυστερημένο παρεάκι σου και να το ενθαρρύνει να συνεχίσει να σε λαδώνει, να σε τρίβει, να σε μαλάζει, να σου πιπιλά τη ξεχειλωμένη σούφρα, να σε γαμάει και -γιατί όχι- να σε χέζει ακόμα, ώστε να βρίσκεις το κουράγιο -έστω και σάψαλο που είσαι τώρα- να τους κάνεις παραθέσεις τύπε :S :S :S
Ναι μαν μαζι με Κing Diamond
Ναι μαν μαζι με Κing Diamondο τύπος από τους candlemass τέρμα υπερβολικός, ήξερα καλά τα τραγούδια από τους πρώτους δίσκους, όμως τον βαρεθήκαμε τέρμα
οι slayer επαγγελματίες όπως πάντα
οι αξέπτ γάμησαν, ήταν φοβεροί
αυτά τα κλασικά ακούς περισσότερο εσύ;
King Diamond ή Mercyful Fate περισσότερο;
ο σπουγγενας ειχε σχεση με Ts.ναι το είδα
ο ντουκ αποκλείεται να ξέρει τον σπουγκένα
ο σπουγκένας έζησε κάτι τέτοια επικίνδυνα
του άρεσε ν' ακούει ελαφρολαϊκά και να ζει περιπέτειες με περιθωριακούς του σπουγκένα
τύπε είπα στον δούκα να πάει να βρει το καθυστερημένο παρεάκι σου και να το ενθαρρύνει να συνεχίσει να σε λαδώνει, να σε τρίβει, να σε μαλάζει, να σου πιπιλά τη ξεχειλωμένη σούφρα, να σε γαμάει και -γιατί όχι- να σε χέζει ακόμα, ώστε να βρίσκεις το κουράγιο -έστω και σάψαλο που είσαι τώρα- να τους κάνεις παραθέσεις τύπε :S :S :S
Ψιτ τυπε, εδω ειμαι. Πες κατι αγριο δυνατο και πρωτοτυπο. :S :S :S
King περισσοτερο mercyful καυλωνω με 2 κομματαρες καργα.Dont break the oath and come to the sabbathKing Diamond ή Mercyful Fate περισσότερο;
ο Δουκας ουτε με το κυαλι...εξου κ κλαιγοτανε στα θρεντ της κλαψας κ της μιρλας για τις Ελλεινιδες...δεν του καθοτανε ουτε θηλυκια μυγατυπε τι λες;ο τυπος δοπας τζιμι τζιμ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ duke nukem, εχει γλυψει η εχει εστω δει μουνετο απο κοντα; :S :S :S
τυπε να σε ενημερωσω οτι και εγω και ο τυπος iakovos και ολο το υπολοιπο παρεακι σε εχει χεσμενο
και αν δεν απανταμε τωρα ειναι επειδη αλλος γαμει μουνετο,αλλος δουλευει και αλλος διασκεδαζει με αληθινες παρεες,και που εσυ εισαι ανικανος να κανεις
ο σπουγγενας ειχε σχεση με Ts.
Αλλοι μου το ειπανε,μου στειλανε κ φωτο.Αστα....δεν ξερω αν ειναι αληθεια βεβαια.
εδω το δουκα ειναι αλλο κεφαλαιο.
ο Δουκας ουτε με το κυαλι...εξου κ κλαιγοτανε στα θρεντ της κλαψας κ της μιρλας για τις Ελλεινιδες...δεν του καθοτανε ουτε θηλυκια μυγα
μετα σαν πορδεν το γυρισε στο πουστισμο,σορρυ στον πικερισμο ηθελα να πω.
Τυπε ειναι οι μπαχαλακηδες μεσα στο chat/spam και αυτος μιλαει για μαντονες και ριανες. :S :S :S
τυπε πολλα πραγματα φαινονται απιστευτα στο μπου αλλα ειναι περα για περα αληθινα :S :S :S