athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.235
- Πόντοι
- 12.756
Οχι μανες και οικογενειες ειναι ντροπη τα εχουμε πει αυτα
μιχαλήδα και λαστφορλάιφ θα τα πούμε αύριο φίλοι μου
Τυπε dopa λογκαρεις που λογκαρεις με τοσους διαφορετικους κλωνους βοηθα τουλαχιστον να ξεπερασω enduro Νασο και απολυτο στην ψηφοφορια του νηματος. :S :S :S
Ευχαριστω.
Καλό βράδυ , φίλε !
να είσαι ψύχραιμη και δυνατή.
μην σε ανησυχούν τα καρκινώματα όταν μεθίστανται και κάνουν το σάιτ να αρρωσταίνει.
ακούς τους αλαλαγμούς τους;
είναι από τις χαρακιές που τους έκανα στο φαρύγγι.
κάθε φορά που θα σηκώνουν κεφάλι οι λαστφορλάιφ-μπαρδάμου και τζίμι τζιμ θα κατασφάγγουν τα ορξ.
λίγη υπομονή φίλη μου και να αντέχεις το αίμα.
το ξυραφολέπιδό μας ήδη γδέρνει τον κώλο τους.
το ξυραφολέπιδο ήδη χαράζει τον κώλο τους.
τυπε το σπασαμε και σημερα καλα το πουστρακι
piece of cake
ρε πιπαλεκος, τραβά να ρουφήξεις καμία μαλαπερδα και άσε την ποίηση παραπέρα. :S :S :Sνα είσαι ψύχραιμη και δυνατή.
μην σε ανησυχούν τα καρκινώματα όταν μεθίστανται και κάνουν το σάιτ να αρρωσταίνει.
κάθε φορά που θα σηκώνουν κεφάλι οι λαστφορλάιφ-μπαρδάμου και τζίμι τζιμ θα κατασφάγγουν τα ορξ.
Τυπε ουτε τους κλωνους δεν ειχε κουραγιο να ξαναπαρει για 1000στη φορα σημερα για να μας την πει.
Τελειωσαν και οι ατακες, 1 ατομο 100 κλωνοι να λενε τα ιδια και τα ιδια ακομη και ο ιδιος κουραστηκε
:S :S :S
ρε πιπαλεκος, τραβά να ρουφήξεις καμία μαλαπερδα και άσε την ποίηση παραπέρα. :S :S :S
δεν απανταει τωρα γιατι ξυριζει κωλοτρυπιδα τυπε.Θελει να είναι έτοιμος για το βράδυ :S :S :Sτυπε ο ντοπας ειναι γνωστος ποιητης της πουτσας
οργανωνει βραδυες ποιησης και απαγγελει ποιηματα σε πακιστανους αραπηδες και γυφτους πριν τον γαμησουν
να είσαι ψύχραιμη και δυνατή.
Το μουνι και το χταποδι ...Το βαθύτερο σκοτάδι είναι πριν απ'την αυγή !
Το μουνι και το χταποδι ...
Το μουνι και το χταποδι ...
Δεν αντιδρας καλα....ωρα μετα την ψωλια ταραζεσε....Ρε βλάκα , για παπαριές να μπαίνεις κατ'ευθείαν στο σπαμ , κάθεσαι κι άρχίζεις τα οφ-τοπικ , χαϊβάνι !
τυπε ο ντοπας ειναι γνωστος ποιητης της πουτσας
οργανωνει βραδιες ποιησης και απαγγελει ποιηματα σε πακιστανους αραπηδες και γυφτους πριν τον γαμησουν
Δεν αντιδρας καλα....ωρα μετα την ψωλια ταραζεσε....