Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.952
Πόντοι
5.506
Ο Δουκας ειναι....μετα το ραντεβου θανατου με Πενταγιωτη περασε απο ολα τα επιπεδα της κολασεως και αναδυθηκε στο βοθρο που λεγεται Bou ως φανατικος Πικεριστης.

Ετσι ακριβως και οπως ολοι γνωριζουμε η διαχειρηση αυτου του υπεροχου ιστοχωρου δεν θα επετρεπε ποτε τη παρουσια κλωνων...
αυτος με ειχε μπαναρει παλια...καλα γνωρισα την ψοφομυρωδια του

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Καλησπερίζω τους εφεδρικούς κλώνους. :)

Αν μελετήσετε τας γραφάς του συγκεκριμένου, επικαλείται επικοινωνία με dopamina από το υπερπέραν. Και ότι του στέλνει και πμ... Τί άλλο να σας γράψει κύριε; Όσο για το επιχείρημά σας, είναι αίολο: εγώ έγραψα αυτόν που έχει πάρει σβάρνα τα νήματα ότι πέθανε αλλά οι γύρω του δεν του λένε ακόμα από ευγένεια.....

Επισκέπτης
πήτερ-δούκα φαντάστηκες ποτέ πώς θα ήταν η ζωή σου αν ήσουν εξυπνότερος ή αν είχες, έστω, κάποιο χάρισμα;

π.χ. κοίτα εμένα: ψέλνω από μικρός, τώρα έχω μια καλή δουλειά, καθοδηγώ νέους ανθρώπους, εκπροσωπώ τον πιο ισχυρό θεσμό της ελληνικής κοινωνίας και θα πάω στον παράδεισο

εσύ, τι άλλο κάνεις πέρα από το να γράφεις ορθογραφημένα ποστ στο ίντερνετ;

Ρε συ, jimmy , σοβαρά , τώρα που θα σου έρχονται όλες οι "ἁστέρισσες" τι θα τους λές ;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Αν μελετήσετε τας γραφάς του συγκεκριμένου, επικαλείται επικοινωνία με dopmina από το υπερπέραν. Και ότι του στέλνει και πμ... Τί άλλο να σας γράψει κύριε;

Αυτό, από μόνο του, δεν μου λέει τίποτα, κύριε. Κι ο αυτιστικός μπασμένος γυαλαμπούκας, ισχυρίζεται ότι τον έχει χρίσει ο Πίκης ραβίνο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Αν μελετήσετε τας γραφάς του συγκεκριμένου, επικαλείται επικοινωνία με dopamina από το υπερπέραν. Και ότι του στέλνει και πμ... Τί άλλο να σας γράψει κύριε; Όσο για το επιχείρημά σας, είναι αίολο: εγώ έγραψα αυτόν που έχει πάρει σβάρνα τα νήματα ότι πέθανε αλλά οι γύρω του δεν του λένε ακόμα από ευγένεια.....

Μάλλον έωλο,  θέλατε να γράψετε. :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756
Πανε οι παλιες καλες μερες που δημιουργουσαν τα νικ ανα 5 λεπτα και το μελι ειχε πιο πολλους κλωνους απο χρηστες...

Βατραχος πρεπει να πεθανε  :sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

σκάσε
έτσι κι αλλιώς κανείς δεν σε ρώτησε
:)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.066
Πόντοι
5.006
Πανε οι παλιες καλες μερες που δημιουργουσαν τα νικ ανα 5 λεπτα και το μελι ειχε πιο πολλους κλωνους απο χρηστες...

Βατραχος πρεπει να πεθανε  :sunglasses:
Ακουσα φαλιρησες και παιρνεις σωβρακα ντουμπλ φας...

Επισκέπτης
πήτερ-δούκα φαντάστηκες ποτέ πώς θα ήταν η ζωή σου αν ήσουν εξυπνότερος ή αν είχες, έστω, κάποιο χάρισμα;

π.χ. κοίτα εμένα: ψέλνω από μικρός, τώρα έχω μια καλή δουλειά, καθοδηγώ νέους ανθρώπους, εκπροσωπώ τον πιο ισχυρό θεσμό της ελληνικής κοινωνίας και θα πάω στον παράδεισο

εσύ, τι άλλο κάνεις πέρα από το να γράφεις ορθογραφημένα ποστ στο ίντερνετ;

Τι γνώμη έχεις για το ότι ο θεσμός σου τουρκοκρατείται ;;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467