jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Όπως είχε ο Ιωαννίδης τον Λυπιρίδη για καρπαζοεισπράκτορα, ένα πράμα...
Όπως είχε ο Ιωαννίδης τον Λυπιρίδη για καρπαζοεισπράκτορα, ένα πράμα...
αυτος με ειχε μπαναρει παλια...καλα γνωρισα την ψοφομυρωδια τουΟ Δουκας ειναι....μετα το ραντεβου θανατου με Πενταγιωτη περασε απο ολα τα επιπεδα της κολασεως και αναδυθηκε στο βοθρο που λεγεται Bou ως φανατικος Πικεριστης.
Ετσι ακριβως και οπως ολοι γνωριζουμε η διαχειρηση αυτου του υπεροχου ιστοχωρου δεν θα επετρεπε ποτε τη παρουσια κλωνων...
Καλησπερίζω τους εφεδρικούς κλώνους.
πήτερ-δούκα φαντάστηκες ποτέ πώς θα ήταν η ζωή σου αν ήσουν εξυπνότερος ή αν είχες, έστω, κάποιο χάρισμα;
π.χ. κοίτα εμένα: ψέλνω από μικρός, τώρα έχω μια καλή δουλειά, καθοδηγώ νέους ανθρώπους, εκπροσωπώ τον πιο ισχυρό θεσμό της ελληνικής κοινωνίας και θα πάω στον παράδεισο
εσύ, τι άλλο κάνεις πέρα από το να γράφεις ορθογραφημένα ποστ στο ίντερνετ;
Αν μελετήσετε τας γραφάς του συγκεκριμένου, επικαλείται επικοινωνία με dopmina από το υπερπέραν. Και ότι του στέλνει και πμ... Τί άλλο να σας γράψει κύριε;
Αν μελετήσετε τας γραφάς του συγκεκριμένου, επικαλείται επικοινωνία με dopamina από το υπερπέραν. Και ότι του στέλνει και πμ... Τί άλλο να σας γράψει κύριε; Όσο για το επιχείρημά σας, είναι αίολο: εγώ έγραψα αυτόν που έχει πάρει σβάρνα τα νήματα ότι πέθανε αλλά οι γύρω του δεν του λένε ακόμα από ευγένεια.....
Ρε συ, jimmy , σοβαρά , τώρα που θα σου έρχονται όλες οι "ἁστέρισσες" τι θα τους λές ;
Σκάσε, κηπάρχη.
Πάντα θα μου θυμίζεις τον Dirty Lee ! Χαϊδέψου να νιώσεις καλύτερα !
Αν μελετήσετε τας γραφάς του συγκεκριμένου, επικαλείται επικοινωνία με dopamina από το υπερπέραν. Και ότι του στέλνει και πμ... Τί άλλο να σας γράψει κύριε; Όσο για το επιχείρημά σας, είναι αίολο: εγώ έγραψα αυτόν που έχει πάρει σβάρνα τα νήματα ότι πέθανε αλλά οι γύρω του δεν του λένε ακόμα από ευγένεια.....
Ακουσα φαλιρησες και παιρνεις σωβρακα ντουμπλ φας...Πανε οι παλιες καλες μερες που δημιουργουσαν τα νικ ανα 5 λεπτα και το μελι ειχε πιο πολλους κλωνους απο χρηστες...
Βατραχος πρεπει να πεθανε
Πωωωωω!!!! Μου έκανες το θυμιατό, κατζίον.
Σύρε τώρα στο Ζάππειο να επιθεωρήσεις τους κήπους.
πήτερ-δούκα φαντάστηκες ποτέ πώς θα ήταν η ζωή σου αν ήσουν εξυπνότερος ή αν είχες, έστω, κάποιο χάρισμα;
π.χ. κοίτα εμένα: ψέλνω από μικρός, τώρα έχω μια καλή δουλειά, καθοδηγώ νέους ανθρώπους, εκπροσωπώ τον πιο ισχυρό θεσμό της ελληνικής κοινωνίας και θα πάω στον παράδεισο
εσύ, τι άλλο κάνεις πέρα από το να γράφεις ορθογραφημένα ποστ στο ίντερνετ;
Είδες τι ωραία περνάς με Σύριζα ; Χαϊδέψου τώρα !
Σκάσε, πουστάρα.
Ακουσα φαλιρησες και παιρνεις σωβρακα ντουμπλ φας...
Και ΚΚε θα σου ρθει , για να περνάς ωραία !
καμία σχέση.
ολα καλά τύπε
καλύτερα και απο πριν.