jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ενα αρκιντι ειπε τυπε...δεν σου ειπε να τσιμπησεις ενα τραβελοπαπαρι.
Ενα αρκιντι ειπε τυπε...δεν σου ειπε να τσιμπησεις ενα τραβελοπαπαρι.
τσιμπα ενα αρχιδι τσιμυ
Καλά!!!
Δεν ντρέπεστε καθόλου;
Πάνω που άρχισε να συγκρατεί το αηδιαστικό πάθος του, έρχεστε και τον προβοσκιδολιγουρέυετε;
Καλά!!!
Δεν ντρέπεστε καθόλου;
Πάνω που άρχισε να συγκρατεί το αηδιαστικό πάθος του, έρχεστε και τον προβοσκιδολιγουρέυετε;
:-
Ορίστε.
Τώρα που παρεκτράπηκε πάλι, έιστε ευχαριστημένοι;
Τσιμυ ποια ειναι η γνωμη σου για την πουτσιλα?
Θα εχει το τελος του σεργιανοπουλου ο τσιμης τυπε...θα τον σφαξει κανα γεωργιανος ή θα βρεθει πνιγμενος με καμια μαλαπερδα στον λαιμο του...εγω παντως σαν ουδετερος παρατηρητης του νηματος βλεπω παλι τον τζιμυ να κατρακυλαει στης προβοσκιδες :S :S :S
εγω παντως σαν ουδετερος παρατηρητης του νηματος βλεπω παλι τον τζιμυ να κατρακυλαει στης προβοσκιδες :S :S :S
Θα εχει το τελος του σεργιανοπουλου ο τσιμης τυπε...θα τον σφαξει κανα γεωργιανος ή θα βρεθει πνιγμενος με καμια μαλαπερδα στον λαιμο του...
Εχει παρει τον δρομο χωρις επιστροφη...
Ναι!
Κάντε μας και τον ανήξερο τώρα....
Θα σου πω το μελλον σου γιατι εχω το χαρισμα :Αυτος τον επαιρνε
Εγω μονο τον δινω
ιστοριες βγαλμενες απο την ζωηΘα σου πω το μελλον σου γιατι εχω το χαρισμα :
Θα συνεχισεις αυτο το επικινδυνο χομπι για χρονια...οταν πλεον θα εχεις μεγαλωσει, θα εχουν ασπρισει τα μαλλια σου και η ερωτικη σου λιμπιτο θα εχει πεσει ως φυσικη εξελιξη και εσυ θα συνεχισεις να εισαι ενας μπακουρος, τοτε θα εμφανιστει ενας παμπονηρος αλλοδαπος τραβελος 21 ετων..εσυ θα ενθουσιαστεις απο το σφριγηλο του σωμα και τον σκληρο πουτσο του..ομως λογω της ηλικιας σου τοτε, δεν θα μπορεις να ανταπεξελθεις..τοτε ο παμπονηρος τραβελος θα σου προτεινει να σου τον ακουμπησει..εσυ απομαχος και καψουρεμενος οπως θα εισαι,τελικα θα δεχτεις..θα στον σφυριξει και θα τον ερωτευτεις..θα αρχισετε να βγαινετε μαζι και να συμπεριφερεστε σαν ζευγαρι αφου θα θες να μην εισαι μπακουρας πλεον...θα το μαθουν οι δικοι σου ανθρωποι...αλλοι θα σε εγκαταληψουν και αλλοι θα σβησουν απο την στεναχωρια και την ντροπη...στο τελος θα σε εγκαταλειψει και ο τραβελος, αφου ως γνωστον οι μπουστηδες δεν εχουν μπεσα...θα σε βρουν κρεμασμενο στο σαλονι σου 1 εβδομαδα μετα οι γειτονες λογω της μποχας, ξεχασμενος απο ολους και ολα...
εγω σ αγαπαω να ξες:S
Στον.φιλο σου???
κοκκινος κυκλος.Θα σου πω το μελλον σου γιατι εχω το χαρισμα :
Θα συνεχισεις αυτο το επικινδυνο χομπι για χρονια...οταν πλεον θα εχεις μεγαλωσει, θα εχουν ασπρισει τα μαλλια σου και η ερωτικη σου λιμπιτο θα εχει πεσει ως φυσικη εξελιξη και εσυ θα συνεχισεις να εισαι ενας μπακουρος, τοτε θα εμφανιστει ενας παμπονηρος αλλοδαπος τραβελος 21 ετων..εσυ θα ενθουσιαστεις απο το σφριγηλο του σωμα και τον σκληρο πουτσο του..ομως λογω της ηλικιας σου τοτε, δεν θα μπορεις να ανταπεξελθεις..τοτε ο παμπονηρος τραβελος θα σου προτεινει να σου τον ακουμπησει..εσυ απομαχος και καψουρεμενος οπως θα εισαι,τελικα θα δεχτεις..θα στον σφυριξει και θα τον ερωτευτεις..θα αρχισετε να βγαινετε μαζι και να συμπεριφερεστε σαν ζευγαρι αφου θα θες να μην εισαι μπακουρας πλεον...θα το μαθουν οι δικοι σου ανθρωποι...αλλοι θα σε εγκαταληψουν και αλλοι θα σβησουν απο την στεναχωρια και την ντροπη...στο τελος θα σε εγκαταλειψει και ο τραβελος, αφου ως γνωστον οι μπουστηδες δεν εχουν μπεσα...θα σε βρουν κρεμασμενο στο σαλονι σου 1 εβδομαδα μετα οι γειτονες λογω της μποχας, ξεχασμενος απο ολους και ολα...
εισαι ο Νικος ο Φωσκολος του σαη τυπε...Εχω δει και το δικο σου μελλον :
Σε μια απο τις εξορμησεις σου οπου θα κατεβεις απο το δασος να ριξεις κανα μπουτσο στο μεταξυ, μετα θα καθισεις σε ενα απο τα κατεστραμμενα καφενεια που υπαρχουν στα περιξ να πιεις μια μπυρα...απεναντι υπαρχει ενα κομμωτηριο που δουλευει η βαλερια, βουλγαρα μιλφαρα με σωμα μικαελας σκορτα απο game of love...τα βλεμματα σας θα διασταυρωθουν και την επομενη φορα που θα την δεις να καπνιζει εξω απο το κομμωτηριο, θα πας να της μιλησεις...τελικα θα καταληξεις να της πηδας την μητρα καθημερινα..θα αφησεις το δασος και θα πας να μεινεις μαζι της και με το μικρο κοριτσακι που θα εχει αυτη απο τον πρωτο της γαμο...στην αρχη θα τα πατε μια χαρα, ομως μετα θα αρχισουν τα προβληματα...εσυ συνηθισμενος στην μοναξια του δασους, θα εισαι ενα αντικοινωνικο καθικι που δεν μπορει να συνηθισει την συγκατοικηδη και την πολυβουη πολη..θα αρχισουν τα μαλωματα και θα εχεις ταραξει στις μπουφλες την βουλγαρα καθημερινα...σε εναν καβγα πανω θα γινει το μοιραιο..θα της σκασεις ενα δεξι κροσε και αυτη θα καρφωθει με το κεφαλι στην μπανιερα...ο θανατος της θα ειναι ακαριαιος...εσυ θα χαθεις στο δασος για να γλυτωσεις την συλληψη και κανεις ποτε δεν θα μαθει τι απεγινες τελικα..το μικρο κοριτσακι της βοθλγαρας θα το υιοθετησει ο κυρ κωστας, ο γειτονας που εχει το βουλκανιζατερ και τους τρακτορες διπλα και ηταν παντοτε ερωτευμενος με την βουλγαρα...το κοριτσακι θα μεγαλωσει και παρα το γεγονος οτι εσυ ως σκληρος καργιολης του στερησες την μανα, η μικρη θα καταφερει να περασει 1η στην ιατρικη αθηνας...