You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Τώρα που είμαστε στη σελίδα 3.14 , είναι ώρα να βάλουμε τη φωτο της Χρυσής Αυγής :
theofilos sexidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
theofilos sexidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Εχεις ξοφλήσει.τζιμάκο γεια είναι η χειροτονία μου αύριο
Επισκέπτης
Πάντα ματαιότης τὰ ἀνθρώπινά, ὅσα οὐχ ὑπάρχει μετὰ θάνατον, οὐ παραμένει ὁ πλοῦτος, οὐ συνοδεύει ἡ δόξα ἐπελθῶν γὰρ ὁ θάνατος, ταῦτα πάντα ἐξηφάνισται. Διό, Χριστῷ τῶ ἀθανάτω Βασιλεῖ βοήσωμεν.
[move] [/move]
Άξιος ! Ο Θεός μαζί σου !
theofilos sexidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Τζιμυ μ με τον Ζωζω απο Αγκυρας θα πηγαινες?
ναι ή οχι κ γιατι?
ακακακακα
ναι ή οχι κ γιατι?
ακακακακα
Επισκέπτης
τύπε τα νέα σου
Ρουτίνα και μπόλικο ποστάρισμα ! Είμαι ευτυχής ! Εσύ ;
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Τζιμυ μ με τον Ζωζω απο Αγκυρας θα πηγαινες?
ναι ή οχι κ γιατι?
ακακακακα
Δεν την ξερω
Επισκέπτης
η σια μου ειπε να τις δωσω. Το fbi διαφωνησε αλλα ποιος τους κλανει τους φλωρους. Οι μισοι ειναι υβριδια.
Είμαι με τους φλώρους ! Τι υβρίδια είναι ; Αν μπορείς να πεις ;
Επισκέπτης
Μιχαλη' ειδα ακόμη δεν γινεται να σου στειλουν pm βλεπω
Φίλε έτσι θα παραμείνει , αν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο , χρησιμοποίησε το γλόμπεο !
Επισκέπτης
Πάντα ματαιότης τὰ ἀνθρώπινά, ὅσα οὐχ ὑπάρχει μετὰ θάνατον, οὐ παραμένει ὁ πλοῦτος, οὐ συνοδεύει ἡ δόξα ἐπελθῶν γὰρ ὁ θάνατος, ταῦτα πάντα ἐξηφάνισται. Διό, Χριστῷ τῶ ἀθανάτω Βασιλεῖ βοήσωμεν.
[move] [/move]
Επέτρεψέ μου να σου αφιερώσω μια saga :
Επισκέπτης
αφου τωρα δεν εισαι Mute
ποτε θα φυγει;
Το πρόβλημα δεν ήταν με το mute , το πρόβλημα ήταν με το " ' " που έβαλα στο νικ. Εγώ το έκανα στην τύχη , γιατί ήθελα να παραπέμψω στο λογοπαίχνιο με το "μιχαλοίδα" -που δεν είμαι ακόμα ! Αποδεικνύεται ότι μ'αυτό το κέρατο , υπάρχει θέμα στο λογισμικό και δε μπορεί να βρει το νικ στρην αναζήτηση.
Δηλ -για παράδειγμα -δεκτοί χαρακτήρες σε νικ είναι πχ οι : ? , $ και @ . Αν βάλεις το κέρατο που έβαλα εγώ είναι μη αποδεκτός χαρακτήρας για νικ και συνεπεια είναι ότι μπερδεύεται η αναζήτηση.
Συμβαίνουν πότε-πότε κι αυτά ! Το θεωρώ σημάδι ότι έτσι έπρεπε να γίνει .Τέτοιες συμπτώσεις είναι λίγο κουφές !
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
Εχεις χαλαρα το πιο μαλακια νικ που εχει υπαρξει ποτε παντωςΤο πρόβλημα δεν ήταν με το mute , το πρόβλημα ήταν με το " ' " που έβαλα στο νικ. Εγώ το έκανα στην τύχη , γιατί ήθελα να παραπέμψω στο λογοπαίχνιο με το "μιχαλοίδα" -που δεν είμαι ακόμα ! Αποδεικνύεται ότι μ'αυτό το κέρατο , υπάρχει θέμα στο λογισμικό και δε μπορεί να βρει το νικ στρην αναζήτηση.
Δηλ -για παράδειγμα -δεκτοί χαρακτήρες σε νικ είναι πχ οι : ? , $ και @ . Αν βάλεις το κέρατο που έβαλα εγώ είναι μη αποδεκτός χαρακτήρας για νικ και συνεπεια είναι ότι μπερδεύεται η αναζήτηση.
Συμβαίνουν πότε-πότε κι αυτά ! Το θεωρώ σημάδι ότι έτσι έπρεπε να γίνει .Τέτοιες συμπτώσεις είναι λίγο κουφές !
avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
Το πρόβλημα δεν ήταν με το mute , το πρόβλημα ήταν με το " ' " που έβαλα στο νικ. Εγώ το έκανα στην τύχη , γιατί ήθελα να παραπέμψω στο λογοπαίχνιο με το "μιχαλοίδα" -που δεν είμαι ακόμα ! Αποδεικνύεται ότι μ'αυτό το κέρατο , υπάρχει θέμα στο λογισμικό και δε μπορεί να βρει το νικ στρην αναζήτηση.
στειλε μηνυμα στον antisthenis μηπως το φτιαξει
Επισκέπτης
Εχεις χαλαρα το πιο μαλακια νικ που εχει υπαρξει ποτε παντως
Φίλε , γιατί ; Είναι dynamic στο χρόνο , έχει προοπτική !
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.993
- Πόντοι
- 5.506
Τυπε ποια η προοπτικη του νικ σου?Φίλε , γιατί ; Είναι dynamic στο χρόνο , έχει προοπτική !
Επισκέπτης
στειλε μηνυμα στον antisthenis μηπως το φτιαξει
Όσο λιγότερο με θυμάται ο Αντισθένης , τόσο καλύτερα !!! Δε θα τον αγγαρέψω κιόλα !!