Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Μιχαλη' ειδα ακόμη δεν γινεται να σου στειλουν pm βλεπω

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Πάντα ματαιότης τὰ ἀνθρώπινά, ὅσα οὐχ ὑπάρχει μετὰ θάνατον, οὐ παραμένει ὁ πλοῦτος, οὐ συνοδεύει ἡ δόξα ἐπελθῶν γὰρ ὁ θάνατος, ταῦτα πάντα ἐξηφάνισται. Διό, Χριστῷ τῶ ἀθανάτω Βασιλεῖ βοήσωμεν.

[move] :wanker:[/move]

Επισκέπτης
Πάντα ματαιότης τὰ ἀνθρώπινά, ὅσα οὐχ ὑπάρχει μετὰ θάνατον, οὐ παραμένει ὁ πλοῦτος, οὐ συνοδεύει ἡ δόξα ἐπελθῶν γὰρ ὁ θάνατος, ταῦτα πάντα ἐξηφάνισται. Διό, Χριστῷ τῶ ἀθανάτω Βασιλεῖ βοήσωμεν.

Άξιος ! Ο Θεός μαζί σου !

theofilos sexidis

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Τζιμυ μ με τον Ζωζω απο Αγκυρας θα πηγαινες?
ναι ή οχι κ γιατι?
ακακακακα

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
αφου τωρα δεν εισαι Mute
ποτε θα φυγει;

Επισκέπτης

Επέτρεψέ μου να σου αφιερώσω μια saga :

Επισκέπτης
αφου τωρα δεν εισαι Mute
ποτε θα φυγει;

Το πρόβλημα δεν ήταν με το mute , το πρόβλημα ήταν με το " ' " που έβαλα στο νικ. Εγώ το έκανα στην τύχη , γιατί ήθελα να παραπέμψω στο λογοπαίχνιο με το "μιχαλοίδα" -που δεν είμαι ακόμα ! Αποδεικνύεται ότι μ'αυτό το κέρατο , υπάρχει θέμα στο λογισμικό και δε μπορεί να βρει το νικ στρην αναζήτηση.
Δηλ -για παράδειγμα -δεκτοί χαρακτήρες σε νικ είναι πχ οι : ? , $ και @ . Αν βάλεις το κέρατο που έβαλα εγώ είναι μη αποδεκτός χαρακτήρας για νικ και συνεπεια είναι ότι μπερδεύεται η αναζήτηση.

Συμβαίνουν πότε-πότε κι αυτά ! Το θεωρώ σημάδι ότι έτσι έπρεπε να γίνει .Τέτοιες συμπτώσεις είναι λίγο κουφές !

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Το πρόβλημα δεν ήταν με το mute , το πρόβλημα ήταν με το " ' " που έβαλα στο νικ. Εγώ το έκανα στην τύχη , γιατί ήθελα να παραπέμψω στο λογοπαίχνιο με το "μιχαλοίδα" -που δεν είμαι ακόμα ! Αποδεικνύεται ότι μ'αυτό το κέρατο , υπάρχει θέμα στο λογισμικό και δε μπορεί να βρει το νικ στρην αναζήτηση.
Δηλ -για παράδειγμα -δεκτοί χαρακτήρες σε νικ είναι πχ οι : ? , $ και @ . Αν βάλεις το κέρατο που έβαλα εγώ είναι μη αποδεκτός χαρακτήρας για νικ και συνεπεια είναι ότι μπερδεύεται η αναζήτηση.

Συμβαίνουν πότε-πότε κι αυτά ! Το θεωρώ σημάδι ότι έτσι έπρεπε να γίνει .Τέτοιες συμπτώσεις είναι λίγο κουφές !
Εχεις χαλαρα το πιο μαλακια νικ που εχει υπαρξει ποτε παντως  :hi:

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16

στειλε μηνυμα στον antisthenis μηπως το φτιαξει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom