Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
τσιμυ κ οποιος αλλος ξερει (για να μην ανοιγω θεμα κ εχω τους ιακωβους στα ποδια μου) :grin:

εΧει πουλησει κανεις κατι εξωτερικο για να λαβει $$$ μεσω Paypal?
Σαν αγοραστης το παω μαρουλι,αλλα σαν πωλητης πρωτη φορα ,τελειως ασχετος ... :S

Ισχυει κανα ειδικο καθεστως για αρχαριο seller?...κατι διαβαζω στο διαδικτυο οτι σε αρχαριους πωλητες το paypal καθυστερει την εκβαση της πρωτης παρθενικης πληρωμης κ κατι αλλα κουφα...
τα λεφτα -αν δεν θελω να πανε στο τραπεζικο λογαριασμο μου-πανε στο balance?
Δωστε κ σωστε/

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
:headbang: :headbang:

Συνημμένα

• that-ddos-attack.jpg
    that-ddos-attack.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 17

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
τσιμυ κ οποιος αλλος ξερει (για να μην ανοιγω θεμα κ εχω τους ιακωβους στα ποδια μου) :grin:

Σαν αγοραστης το παω μαρουλι,αλλα σαν πωλητης πρωτη φορα ,τελειως ασχετος ... :S

Ισχυει κανα ειδικο καθεστως για αρχαριο seller?...κατι διαβαζω στο διαδικτυο οτι σε αρχαριους πωλητες το paypal καθυστερει την εκβαση της πρωτης παρθενικης πληρωμης κ κατι αλλα κουφα...
Δωστε κ σωστε/
:coffee:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Δωστε κ σωστε/

Τυπε μας εχεις παρεξηγησει.  :S :S :S

Τα λεφτα θα μεινουνε στο balance μεχρι εσυ να ζητησεις να πανε σε τραπεζικο λογιαριασμο , απο μονα τους δεν πανε.

Δεν υπαρχει κανενα special καθεστώς για νεους πωλητες, εκτος του οριου που ειναι 3000 ευρω/ανα ετος(δεν ξερω αν το εχουνε αλλαξει)

Που σημαινει μεσα στον χρονο μπορεις να φορτισεις το balance με ζεστο χρημα μεχρι 3000$.
Αν περασεις το οριο θα σου ζητησουν να τους στειλεις χαρτια  ταυτοποίησης (ταυτοτητα, αντιγραφο τραπεζικου λογαρισμου, λογαριασμο ρευματος/ή τηλεφωνου στο ονομα σου)και θα σου ξεκλειδωσουν το οριο.

Αν πουλησεις στο ebay και ο αγοραστης σου ανοιξει case τα λεφτα της πωλησης θα δεσμευτουνε μεχρι να κλεισει το case.
Αν τα εχεις ηδη στειλει στον τραπεζικο λογαριασμο το ebay θα χρεωσει την καρτα σου που εχεις δηλωσει και αν πχ ειναι καμια προπληρωμενη και δεν εχει φραγκο μεσα θα σου μπλοκαρει τον λογαριασμο μεχρι να τους πληρωσεις.
Με αλλα λογια τους μπουμπουνίζεις αν θες αλλα ξεχνας ebay/paypal με αυτο το ονομα , επισης δεν ξερω αν θα κινηθουνε νομικα καποια στιγμη για να παρουνε αυτα που τους χρωστας.

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Τυπε μας εχεις παρεξηγησει.  :S :S :S

Τα λεφτα θα μεινουνε στο balance μεχρι εσυ να ζητησεις να πανε σε τραπεζικο λογιαριασμο , απο μονα τους δεν πανε.

Δεν υπαρχει κανενα special καθεστώς για νεους πωλητες, εκτος του οριου που ειναι 3000 ευρω/ανα ετος(δεν ξερω αν το εχουνε αλλαξει)

Που σημαινει μεσα στον χρονο μπορεις να φορτισεις το balance με ζεστο χρημα μεχρι 3000$.
Αν περασεις το οριο θα σου ζητησουν να τους στειλεις χαρτια  ταυτοποίησης (ταυτοτητα, αντιγραφο τραπεζικου λογαρισμου, λογαριασμο ρευματος/ή τηλεφωνου στο ονομα σου)και θα σου ξεκλειδωσουν το οριο.

Αν πουλησεις στο ebay και ο αγοραστης σου ανοιξει case τα λεφτα της πωλησης θα δεσμευτουνε μεχρι να κλεισει το case.
Αν τα εχεις ηδη στειλει στον τραπεζικο λογαριασμο το ebay θα χρεωσει την καρτα σου που εχεις δηλωσει και αν πχ ειναι καμια προπληρωμενη και δεν εχει φραγκο μεσα θα σου μπλοκαρει τον λογαριασμο μεχρι να τους πληρωσεις.
Με αλλα λογια τους μπουμπουνίζεις αν θες αλλα ξεχνας ebay/paypal με αυτο το ονομα , επισης δεν ξερω αν θα κινηθουνε νομικα καποια στιγμη για να παρουνε αυτα που τους χρωστας.

μπραβο ιακωβε,δε το περιμενα απο σενα! :grin:
ευχαριστω μαν  :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

Δωστε κ σωστε/

Για ολους ιδιο ειναι αδερφε

Τα λςφτα παν στο balance κ μετα αν θε τα τραβας στον τραπεζικο λογιαριασμο με μικρη προμηθεια απ την μπανκα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Μου ρθαν κ τα μπλουζακια  aspo
hyx k deicide :heavymetalbig:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τυπε μας εχεις παρεξηγησει.  :S :S :S

Αν περασεις το οριο θα σου ζητησουν να τους στειλεις χαρτια  ταυτοποίησης (ταυτοτητα, αντιγραφο τραπεζικου λογαρισμου, λογαριασμο ρευματος/ή τηλεφωνου στο ονομα σου)και θα σου ξεκλειδωσουν το οριο.

ξεροχύνω με διηγήσεις, νουθεσίες, μαρτυρίες γέροντα ιάκωβου
[move] :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:[/move]

URL]]

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006

δεν πρόκειται να γαμησεις ποτε με τετοια μπλουζα… :S
βεβαια αν ηταν στο χερι μου, θα σε κουρευα γουλι, θα σε εχωνα σε ένα μπουντρουμι και ξυλο μεχρι να στρωσεις... :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
δεν πρόκειται να γαμησεις ποτε με τετοια μπλουζα… :S
βεβαια αν ηταν στο χερι μου, θα σε κουρευα γουλι, θα σε εχωνα σε ένα μπουντρουμι και ξυλο μεχρι να στρωσεις... :hi:

:happy:
Τον ντιμ.ρωτησα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612