Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
ωχ παλι καλα δηλαδη
ξέρεις ένα διήγημα με τίτλο το μόνον της ζωής του ταξείδιον;
ωχ παλι καλα δηλαδη
Οχι αρχοντα εγω κανα ταρατατα διαβαζα και σωφερακιξέρεις ένα διήγημα με τίτλο το μόνον της ζωής του ταξείδιον;
Οχι αρχοντα εγω κανα ταρατατα διαβαζα και σωφερακι
Και εχει και μια κωλοτρυπιδα ανοιχτη σαν μπουρι σομπας...είναι ένας ράφτης που τον καλούν σε διάφορα επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό
κάθε φορά που έρχεται η πρόσκληση πετάγεται η γυναίκα του και του λέει άσε θα πάω εγώ για σένα
η γυναίκα του καταφέρνει να γυρίσει και να δει τον κόσμο και αυτός το μόνο που κατορθώνει τελικά στη ζωή του είναι να πάει μέχρι την πλατεία του χωριού
και τι κάνει αυτός; αφηγείται στο εγγονάκι του τα ταξίδια "του" στον κόσμο, όμως μέσα από τις αφηγήσεις της γυναίκας του.
έτσι είναι και ο Peter van Norden: Ζει τη ζωή μέσα από τις εμπειρίες άλλων.
Το χειροτερο πουστρι ειναι αλλοείναι ένας ράφτης που τον καλούν σε διάφορα επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό.
κάθε φορά που έρχεται η πρόσκληση πετάγεται η γυναίκα του και του λέει άσε θα πάω εγώ για σένα.
η γυναίκα του καταφέρνει να γυρίσει και να δει τον κόσμο και αυτός το μόνο που κατορθώνει τελικά στη ζωή του είναι να πάει μέχρι την πλατεία του χωριού
και τι κάνει αυτός; αφηγείται στο εγγονάκι του τα ταξίδια "του" στον κόσμο, όμως μέσα από τις διηγήσεις της γυναίκας του.
είναι ένας ράφτης που τον καλούν σε διάφορα επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό.
κάθε φορά που έρχεται η πρόσκληση πετάγεται η γυναίκα του και του λέει άσε θα πάω εγώ για σένα.
και τι κάνει αυτός; αφηγείται στο εγγονάκι του τα ταξίδια "του" στον κόσμο, όμως μέσα από τις διηγήσεις της γυναίκας του.
Και εχει και μια κωλοτρυπιδα ανοιχτη σαν μπουρι σομπας...
Να τα λεμε και αυτα...
ντίμιτζίμι θυμάστε που το χάμμερ μας έδωσε δώρο αυτό?
to xete akoma i to petaxate re axaristoi?
https://[URL unfurl="true"]www.metal-archives.com/images/3/4/6/0/3460.jpg?3454[/img[/URL]]
[/quote]
το πεταξαμε γτ ειμαστε αχαριστοι,ειμαστε μουνια.
το πεταξαμε γτ ειμαστε αχαριστοι,ειμαστε μουνια.
ειναι φαλακρος κ παιζει με τζακσον.το χω και το ακούω ακόμα
γνώμη για γκάλντερ
τι μουσικη ακουτε πιο πολυ
ειναι φαλακρος κ παιζει με τζακσον.
δεν υπαρχει χειροτερο.
ο Αυστραλος που επαιζε με τους Ντιμου μεσα 90 ηταν γαματος.
Οχι..ειναι κεκαλυμμενη πουσταρδελα..πιστεύεις ο δούκας εμπνέεται και ανοίγει θρεντ επειδή έχει γκόμενα που είναι κοινωνική, γυρνάει με τις φίλες της και του μεταφέρει τι συμβαίνει στον έξω κόσμο;
τι μουσικη ακουτε πιο πολυ
o Giobanitis prepei na pige Norwayχαχαχα
δεν τον ξέρω τον αυστραλό
ο γιοβανίτης τον είχε ψηλά θυμάμαι τον καράφλα
κατατόνια. τι λένε;
o Giobanitis prepei na pige Norway
ta milage farsi
κατατονια καλοι ειναι.