jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
τσιμακο εχω ζητησει γραπτως απο σθενη να σφραγισει το νημα....ειναι σπαρακτικο να το βλεπω να αργοπεθαινει
δες και πιμι
τσιμακο εχω ζητησει γραπτως απο σθενη να σφραγισει το νημα....ειναι σπαρακτικο να το βλεπω να αργοπεθαινει
δες και πιμι
σπουγκένας επιστρέφει στο σάιτ τα λέγαμε χτες για καζαντζίδη αγγελόπουλο στο μπρεντ φάκτορι
σπουγκένας επιστρέφει στο σάιτ τα λέγαμε χτες για καζαντζίδη αγγελόπουλο στο μπρεντ φάκτορι
ημουν πισω σας, αριστερα στη γωνια.... κασιδιαρης με παραμορφωμενο μέτωπο και γαμψη μυτη.....φορούσα ενα καναρινι καπρι παντελονι με φανελα παρισενζεσμεν (φωσφοριζε λαχανι)....βλεμμα δαιμονισμένου γυπασπουγκένας επιστρέφει στο σάιτ τα λέγαμε χτες για καζαντζίδη αγγελόπουλο στο μπρεντ φάκτορι
ημουν πισω σας, αριστερα στη γωνια.... κασιδιαρης με παραμορφωμενο μέτωπο και γαμψη μυτη.....φορούσα ενα καναρινι καπρι παντελονι με φανελα παρισενζεσμεν (φωσφοριζε λαχανι)....βλεμμα δαιμονισμένου γυπα
ημουν πισω σας, αριστερα στη γωνια.... κασιδιαρης με παραμορφωμενο μέτωπο και γαμψη μυτη.....φορούσα ενα καναρινι καπρι παντελονι με φανελα παρισενζεσμεν (φωσφοριζε λαχανι)....βλεμμα δαιμονισμένου γυπα
λεω μα παρω απο ebay 2 t shirts
Ena asphyx
K ena obituary![]()
Ποιοι το σκοτωσαν;τσιμακο εχω ζητησει γραπτως απο σθενη να σφραγισει το νημα....ειναι σπαρακτικο να το βλεπω να αργοπεθαινει
δες και πιμι
είναι ξεπερασμένα αυτά τα τίσερτ τζίμι δεν έχουν καλή εφαρμογή θα σε κάνουν να φαίνεσαι σπασικλάκι πάρε καμιά γκλαμ χρωματιστή μπλούζα καλοκαιράκι έρχεται δεν αρέσουν στις γκόμενες τα μέταλ ρούχα και αυτά
οι μονοι που μπορουν να ζητησουν να κλεισει το μελι ειναι ο νωντας και ο κοσνικ![]()