Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Πουστια κ ψεμα παντου να ουμ δηλ?? :embarrased: :thubsdown:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
[move] :wanker: :wanker: :wanker:
:cum: :cum: :cum:
:erection: :erection: :erection:
:rockon: :rockon: :rockon:[/move]

τελοσπαντων, κοβω τα νευρα γιατι δεν εχω καταφερει τιποτα, και εχουν και κακο αποτελεσμα..

απλα νικολετα 7 θελω να διαβασεις αυτο αλλη φορα και δεν ξανασχολουμαι μαζι σου οποτε θα εισαι μεσα, απαξιωση και σχολια μεγαλης απαξιωσης  :)

λοιπον  :)

εισαι μια κομπλεξικη γρια  :) δεν εχεις παει ποτε στην ζωη σου με πραγματικη γυναικα  :) η γυναικες σε φτυνουν οποτε σε βλεπουν  :) εισαι ενας λεχριτης  :) ενας σκατογερος  :) που το παιζεις αφεντικο αλλα στην πραγματικοτητα παρακαλας τους γονεις σου να σου δωσουν λεφτα να πας στης πουτανες  :) οπως λεει και η υπογραφη μου εισαι ενα περιθωριακο ατομο που δεν εχει να προσφερει τιποτα στην κοινωνια  :) ,εγω πληρωνω φορους για να τρως εσυ  :) δεν ξερεις παγκρατιο ,κοτατιο ξερεις  :) εισαι μια κοταρα που κανει ποστο οποτε λειπω , δεν μπορεις να με αντιμετωπισεις φεις του φεις  :) σε ενοχλουν τα αγγλικα μου γιατι δεν ειχες ποτε την δυνατοτητα στο χωριο σου να μαθεις  :) με κραζεις για την ορθογραφια, δεν πειραζει ξερω 4 γλωσσες ,ελληνικα,αγγλικα,γερμανικα ,και λιγο ισπανικα ,εσυ τι ξερεις?  :) μια μονο γλωσσα,τελειωμενε :) μια ζωη στα μπουρδελα θα εισαι,θα εισαι παντα χαρτονομισμα για της γυναικες  :) δεν εχεις καμια αξια για της γυναικες  :) εισαι ενα τιποτα για της γυναικες  :) καθε φορα που βγαινεις απο μπουρδελο νομιζεις οτι εισαι ο γαμιας αλλα στην πραγματικοτητα μεσα σου κλαις για την αδεια και χαμενη ζωη σου  :) δεν θα μπορεσεις ποτε να κατακτήσεις μια γυναικα, γιατι δεν μπορεις απλα , η φυση σου σ εχει φτυσει  :) η μαπα σου θυμηζει λιωμενο  τυρι με μουχλα  :) εισαι χοντρος,δεν μπορεις να χασεις κανενα κιλο,εχεις ξοφλησει  :) ο αχαχουχας ειναι μια χαρα μπροστα σου, εχεις χιλια δυο κομπλεξ και απωθημενα  :) ειπες οτι κλωτησες εναν αστεγο,αλλα εσενα σε εχει κλωτσησει η σεξουαλικη ζωη, δεν εχεις γυναικες, δεν εχεις φιλες γυναικες  :)
εισαι κοτα να πας να κανεις καμακι, τρεμει το χερι σου οταν βλεπεις γυναικα  :) υδρωνεις  :) δεν ξερεις τι να πεις  :)
κομπλεξικε,τελειωμενε,αποτελειωμενε,ψευτομαγκα της πλάκας  :) φορας πρασινη φορμα γιατι μονο αυτην εχεις  :) εχεις φαει ολα σου τα λεφτα στης πουτανες γκοτζαμ γαιδαρος  :) αντι να κανεις κατι καλυτερο στην ζωη σου, στα τρωνε η πουτανες και σε κοροιδευουν και απο πισω μπουλη  :birdman: ,θα σαπισεις στα μπουρδελα μια ζωη, εκει θα γερασεις, εκει θα πεθανεις, με το μαραζι οτι ποτε καμια γυναικα δεν γυρησε να σε κοιτάξει  :birdman: διοτη το λιωμενο τυρι μονο για φαγωμα ειναι οχι για φλερτ  :birdman: την πεφτεις σε εναν 23χρονο και στην πραγματικοτητα δεν ξερεις τι ειναι, πως ειναι ποιος ειναι  :) ,εισαι 10 αχαχουχες μαζι  :) ,θα γερασεις και θα κλαις για τα χαμένα χρονια ,που στα φαγανε ολα η πουτανες  :birdman: θα ζητιανευεις στο δρομο και θα περνανε η πουτανες  θα της ζητας ελεημοσυνη αλλα θα σε φτυνουν  ;) μετα θα γινεις φτυμενο λιωμενο τυρι  ;) θα ζητιανευεις γιατι θα στα φανε ολα τα λεφτα η πουτανες κακομοιρη  :)
και οταν πεθανεις θα ρθω να κατουρησω τον ταφο σου  :) αυτα... απαξιωση απο εδω και περα.. ουτε νευρα ουτε τιποτα..  ;)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
:hi:
Παιδια επιταφιο πηγατε??

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
:hi:
Παιδια επιταφιο πηγατε??

τζίμι έπαθα πλάκα με κοπέλα από άθενς ντίβα μου τρώει τον μισό μισθό κάθε μήνα και με φωνάζει ερμή τσέπης γιατί είμαι κοντούλης 1,60 και μέχει στα ώπα ώπα μιλάμε και στο βάιπερ της στέλνω μου στέλνει μηνυματάκια

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
τζίμι έπαθα πλάκα με κοπέλα από άθενς ντίβα μου τρώει τον μισό μισθό κάθε μήνα και με φωνάζει ερμή τσέπης γιατί είμαι κοντούλης 1,60 και μέχει στα ώπα ώπα μιλάμε και στο βάιπερ της στέλνω μου στέλνει μηνυματάκια
καλα στεφανα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom