Επισκέπτης
όχι, έχω και άλλα πραγμάτα να κάνω στην ζωή μου εκτός απ'το να διαβάζω όλη μέρα ένα μπουρδελοσάιτείδες επίθεση χτες σε μπλίζαρτνάι του είπα ότι γράφει σαν ελαττωματικό φιλολογικό κουρδιστήρι αλλά δεν απάντησε
όχι, έχω και άλλα πραγμάτα να κάνω στην ζωή μου εκτός απ'το να διαβάζω όλη μέρα ένα μπουρδελοσάιτείδες επίθεση χτες σε μπλίζαρτνάι του είπα ότι γράφει σαν ελαττωματικό φιλολογικό κουρδιστήρι αλλά δεν απάντησε
όχι, έχω και άλλα πραγμάτα να κάνω στην ζωή μου εκτός απ'το να διαβάζω όλη μέρα ένα μπουρδελοσάιτ
ο ντοπας τι λες να κάνειάντε ακόμα πενηντα επτά και φτάνεις τα 10 χιλιάδες ;)
όχι, έχω και άλλα πραγμάτα να κάνω στην ζωή μου εκτός απ'το να διαβάζω όλη μέρα ένα μπουρδελοσάιτ
οχι θα το χτυπησω τωρα την βδομαδα.Dimm πηρε μπλουζακι darkthrone??
γεμισε τον κοσμο καρκινωματα-στερεοτυπα-χολη-σαπιλα-εκαψε τα μυαλα της νεολαιας.ντίμμιτς θυμάσαι που ο χρονό στο χάμμερ έγραφε ότι το μέταλ είναι ηλεκτροφόρες καταιγίδες και φωνητικά που σκίζουν τα σωθικά και ότι οι ζέπππελιν έστρωσαν κόκκινα χαλιά για το χέβι μέταλ κτήνος μας γέμισε στερεότυπα ο χρονό και γίναμε ξιπασμένοι υποτιμούσαμε τους άλλους αν θυμάσαι καλά
χαχαείδες επίθεση χτες σε μπλίζαρτνάι του είπα ότι γράφει σαν ελαττωματικό φιλολογικό κουρδιστήρι αλλά δεν απάντησε
ο ντοπας τι λες να κάνει
οχι θα το χτυπησω τωρα την βδομαδα.
under a funeral moon κ ας εχει σημερα λιακαδα κ 20 βαθμοι
γεμισε τον κοσμο καρκινωματα-στερεοτυπα-χολη-σαπιλα-εκαψε τα μυαλα της νεολαιας.
όχιθυμάσαι τον λαστφορλάιφ που κατηφόριζε στο σπάμθρεντ σαν φίδι σε λοφοπλαγιά και τηγάνιζε τον ντόπα σαν φρύγανο;
τσιμυ δεν νομιζω να αξιζει το πεπε 85 γιουρια.
δεν ειχα προβλημα με τους ποπαδες γτ το 80-90ς ποπ ηταν γαματο κ η τέκνουψηλοφροσύνη το μεγαλύτερο αμάρτημα ντίμμιτς νιώθεις ακόμα περηφάνια που ήσουν μεταλάς πότε έπαψες να υποτιμάς τους φλώρους που ακούνε ποπ και πάνε σε ορθάδικα
πιστεύεις είμαι υψηλόφρων;υψηλοφροσύνη το μεγαλύτερο αμάρτημα ντίμμιτς νιώθεις ακόμα περηφάνια που ήσουν μεταλάς πότε έπαψες να υποτιμάς τους φλώρους που ακούνε ποπ και πάνε σε ορθάδικα
δεν ειχα προβλημα με τους ποπαδες γτ το 80-90ς ποπ ηταν γαματο κ η τέκνο
προβλημα διαχρονικο εχω με τον σκυλα με το κομποσχοινι στο χερι,το κομπολοι κ το γυαλι μασκα στην μαπα.
τζίμι γεια αυτό το εμότικον προδίδει ανασφάλεια μην το χρησιμοποιείς για το καλό σου συμμορίτες γυρνάνε εδώ μέσα και ακονίζουν τα νύχια τους στα μουλωχτά