Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
κανει τουρ στο τεπελενι (Αλμπανια παουερ μαϊ μπεϊμπι.)
χαχα θυμάσαι τραγούδια κάποτε στο τεπελένι και μαρία απ την σπάρτη ορέστη απ τον βόλο που τραγουδούσαμε στο σχολειό;
κανει τουρ στο τεπελενι (Αλμπανια παουερ μαϊ μπεϊμπι.)
χαχα θυμάσαι τραγούδια κάποτε στο τεπελένι και μαρία απ την σπάρτη ορέστη απ τον βόλο που τραγουδούσαμε στο σχολειό;
τζιμι τζιμ γυαλιζω το G#3 το κανα λαμπικο σημερα.
αντε να ετοιμαζομαστε σιγα-σιγα
εχω κ ενα derya αλλα κολλαει τρελα...τι περιμενεις made in Τουρκ αφου.
α εσυ ησουν Γαλονασ ναουμεέχω g3a4 απ αυτά με το σπαστό το κοντάκι έφεδρος ανθυπολοχαγός και τέτοια
α εσυ ησουν Γαλονασ ναουμε
τα διαβαζα καποτε,βαρεθηκα μετα.ασχολείσαι με γεωστρατηγικά και ξέρω γω μπαίνεις πρόνιους και άλλα καμένα σάιτ και διαβάζεις για τα τουρκικά μαχητικά και τους εξοπλισμούς και τις υφαλοκρηπίδες;
ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ/
το πηρα για τα Οθωμανα ,αλλα απογοητευτηκαπροσαρμόζεις και μια νάιτχοκ και πας μες στο ψοφόκρυο για αγριογούρουνα στο δάσος μαυτό
τα διαβαζα καποτε,βαρεθηκα μετα.
πιστευω μονο οτι η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση
γνωμη.
κ μετα να μου πεις αν θεωρεις οτι το χαμερ κατεστρεψε τα νιατα μας.
το πηρα για τα Οθωμανα ,αλλα απογοητευτηκα
αγριογουρουνο δεν μπορω να σκοτωσω,δεν εχω τα σκιλς.
εχω φαει ομως,μετραει?
σαν κωλογρια εγινετο λέει κάπου και ο μαστέιν αυτό με την καλύτερη άμυνα χεβιμεταλάδες που σκέφονται πολέμους ενώ μπανίζουν γκρούπις στις συναυλίες μεγάλος φιλόσοφος ο μαστέιν δύστροπος και κωλομπαράς αλλά ξέρει από θρησκείες και τέτοια είναι διαβασμένος έτσι λέει
σαν κωλογρια εγινε
αλλα λιγουρευομαι την κορακλα του πανω στην κρεατοβεργα μου
ξερω πεζη σκεψη,αλλα ταυτοχρονα αρχεγονο συναισθημα ...
αντε φευγω τωρα,παω να λιαστω.
εγω αποτοξινοθηκα μαν να ξες.χαχα το χάμερ μας διέλυσε για να φύγει το δηλητήριο και οι τοξίνες του χάμμερ πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 15 χρόνια από τότε που το διάβασες για τελευταία φορά και ξέρεις γιατί; γιατί το χάμμερ μας έχυνε το δηλητήριο σταλαγματιά σταλαγματιά στο στέρνο και μέχρι να το κατουρήσουμε να φύγει θέλουμε χρόνια
γεια σου τζίμι τι γίνεται πού είσαι τώρα;
περιμενουμε ανταποκριση Βανακια
Α ρε ελληνικος καιρος
4 μερες στο χιονη κ στους -5 ημανε
Μπα εδω κ 10 μερες δεν ειμαι σε mood για γαμησιααστα αυτα και πες για γαμησια μονο
Μπα εδω κ 10 μερες δεν ειμαι σε mood για γαμησια
Χαζοτουριστας ημουν 4 μερες
Εφαγα το κρυο της αρκουδας