Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο χέλρέιζερ πληρώνει τα λάθη του εξέθρεψε φίδια στον κόρφο του έκανε λάθος να αποστασιοποιηθεί από νάσο και ιάκωβο και τώρα τον τρώνε οι παρατρεχάμενοι αν τον δεις ο χελρέιζερ είναι πλέον συναισθηματικός και βγάζει πίκρα όμως έτσι είναι η ζωή των νικ ο χέλρέιζερ προσπάθησε να ηγηθεί μιας νέας γενιάς μπαχαλάκηδων αλλά αυτοί σιγά σιγά τον ανατρέπουν  

με εβαλε στο ματι οταν εκραζα τον μιραλας

δεν εχει την ψυχραιμια που χρειαζεται το σαιτ

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
στο μελι δε θα ξαναπατησεις

στο μελι

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
με εβαλε στο ματι οταν εκραζα τον μιραλας

δεν εχει την ψυχραιμια που χρειαζεται το σαιτ

κάποτε είχε γιατί επιδρούσαν πάνω του θετικά οι νάσος + ιάκωβος πλέον αντιδρά με πίκρα παρουσιάζει ανθρώπινα χαρακτηριστικά θυμάσαι τους γενίτσαρους που όταν ήταν δυσαρεστημένοι με τον σουλτάνο αναποδογύριζαν το καζάνι με το φαγητό ε αυτό κάνουν και κάποια νικς στον χέλρειζερ τώρα  γιατί έχει ηγετικές τάσεις και αυτά τα νικ που τον περιτριγυρίζουν νιώθουν να τους ελέγχει πολύ και ασφυκτιούν σαν συννεφάκια και αντιδρούν

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κάποτε είχε γιατί επιδρούσαν πάνω του θετικά οι νάσος + ιάκωβος πλέον αντιδρά με πίκρα παρουσιάζει ανθρώπινα χαρακτηριστικά θυμάσαι τους γενίτσαρους που όταν ήταν δυσαρεστημένοι με τον σουλτάνο αναποδογύριζαν το καζάνι με το φαγητό ε αυτό κάνουν και κάποια νικς στον χέλρειζερ τώρα  γιατί έχει ηγετικές τάσεις και αυτά τα νικ που τον περιτριγυρίζουν νιώθουν να τους ελέγχει πολύ και ασφυκτιούν σαν συννεφάκια και αντιδρούν

τα νικ δεν καλουπωνονται :S

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
τα νικ δεν καλουπωνονται :S

είναι σαν κέντρο δηλητηριάσεων δίνεις και παίρνεις δηλητήριο ανταλλάζεις αθώα ασχόλια και ξαφνικά κάποιος αρχίζει να μιλάει για πτώματα κάτι τέτοιο είναι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
είναι σαν κέντρο δηλητηριάσεων δίνεις και παίρνεις δηλητήριο ανταλλάζεις αθώα ασχόλια και ξαφνικά κάποιος αρχίζει να μιλάει για πτώματα κάτι τέτοιο είναι

με το γιωργο εχω καλη χημεια
ευτυχως αποδιδει και επαγγελματικα  :S

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
με το γιωργο εχω καλη χημεια
ευτυχως αποδιδει και επαγγελματικα  :S

όλοι ξέρουν ποιος είναι ο γιώργος μόνο εσύ δεν ξέρεις μιλάς συχνά και με τον κλώνο του είναι λίγο παρανοϊκός ο κλώνος του

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
όλοι ξέρουν ποιος είναι ο γιώργος μόνο εσύ δεν ξέρεις μιλάς συχνά και με τον κλώνο του είναι λίγο παρανοϊκός ο κλώνος του

μιλαω με πολυ κοσμο γενικα και κλωνους και μη :S

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
μιλαω με πολυ κοσμο γενικα και κλωνους και μη :S

φοβάσαι τον θάνατο πούσι για αυτό εναπόθεσες τα όνειρα και τις ελπίδες σου σε αυτό το νικ ακούς τον θόρυβο των πιατικών και νομίζεις ότι έρχεται το γουρούνι των φλόιντ να χέσει στο πληκτρολόγιο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οχι ρε τι θα πει ο κοσμος

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
οχι ρε τι θα πει ο κοσμος

θυμάσαι που ο λαστφορλάιφ έκανε παράπονα στον ντόπα ότι του πε να του δανείσει λεφτά και ο ντόπας αρνήθηκε και ο λάστφορλάιφ τον ξεμπρόστιασε σε όλο το σάιτ ότι του ζήτησε λεφτά και δεν του δάνεισε;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
θυμάσαι που ο λαστφορλάιφ έκανε παράπονα στον ντόπα ότι του πε να του δανείσει λεφτά και ο ντόπας αρνήθηκε και ο λάστφορλάιφ τον ξεμπρόστιασε σε όλο το σάιτ ότι του ζήτησε λεφτά και δεν του δάνεισε;

μπορει να μην εβγαινε ο ανθρωπος

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
μπορει να μην εβγαινε ο ανθρωπος

ο λάστφορλάιφ ήταν καιροσκόπος τριγυρισμένος από φαντάσματα και σκιές αλλά είχε γαϊδουρινή ψυχραιμία ήταν μεγάλο νικ ο λάστφορλάιφ έμεινε στην ιστορία όλους τους έβλεπε σαν θανατοποινίτες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο λάστφορλάιφ ήταν καιροσκόπος τριγυρισμένος από φαντάσματα και σκιές αλλά είχε γαϊδουρινή ψυχραιμία ήταν μεγάλο νικ ο λάστφορλάιφ έμεινε στην ιστορία όλους τους έβλεπε σαν θανατοποινίτες

κανεις δεν ειναι τυχαιος τοσα χρονια αυτο εχω μαθει
κανεις δεν ειναι τυχαιος

Επισκέπτης
ο χέλρέιζερ πληρώνει τα λάθη του εξέθρεψε φίδια στον κόρφο του έκανε λάθος να αποστασιοποιηθεί από νάσο και ιάκωβο και τώρα τον τρώνε οι παρατρεχάμενοι αν τον δεις ο χελρέιζερ είναι πλέον συναισθηματικός και βγάζει πίκρα όμως έτσι είναι η ζωή των νικ ο χέλρέιζερ προσπάθησε να ηγηθεί μιας νέας γενιάς μπαχαλάκηδων αλλά αυτοί σιγά σιγά τον ανατρέπουν   

Τι πληρης απαξιωσης ειναι αυτη τυπε μου;Δεν το περιμενα απο σενα αυτο...εγω παντα ημουν συναισθηματικος. :S :S :S

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τι πληρης απαξιωσης ειναι αυτη τυπε μου;Δεν το περιμενα απο σενα αυτο...εγω παντα ημουν συναισθηματικος. :S :S :S

κάτσε εδώ να τα λέμε εκεί θα σε ροκανίζουν τα σκουλήκια μέρα τη μέρα κάτσε εδώ να μεταμορφωθείς ξανά σε νικ τώρα είσαι άνθρωπος πρέπει να ξαναγίνεις νικ οπλισμένο σκυρόδεμα των νικς ζυμώνουμε εδώ γινόμαστε λιγότερο άνθρωποι και περισσότερο κούκλες του τσάκι

Επισκέπτης
κάτσε εδώ να τα λέμε εκεί θα σε ροκανίζουν τα σκουλήκια μέρα τη μέρα κάτσε εδώ να μεταμορφωθείς ξανά σε νικ τώρα είσαι άνθρωπος πρέπει να ξαναγίνεις νικ οπλισμένο σκυρόδεμα των νικς ζυμώνουμε εδώ γινόμαστε λιγότερο άνθρωποι και περισσότερο κούκλες του τσάκι

Θα αναγεννηθω από τη μπουρδελοσταχτη μου και σαν νέος Μπουρδελοικας θα ανατείλει η νέα μου έκδοση όπως έγινε και με τη Γωγώ στο Μάστερ Σερφ.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Θα αναγεννηθω από τη μπουρδελοσταχτη μου και σαν νέος Μπουρδελοικας θα ανατείλει η νέα μου έκδοση όπως έγινε και με τη Γωγώ στο Μάστερ Σερφ.

εδώ θα ξαναγίνεις νικ και θα σε στείλουμε έξω στα νήματα καινούριο και να σου πω τη διαφορά των νικ απ τους ανθρώπους οι άνθρωποι ακούνε ήχους πλάι στο κρεβάτι και νομίζουν ότι δίπλα τους κοιμούνται άνθρωποι ενώ τα νικ ακούνε ήχους πλάι στο κρεβάτι και νόμιζουν ότι δίπλα τους κοιμούνται νικ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom