Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
οχι φιλε δεν εχει σχεση το σαιτ
είσαι πάντα βιαστικός κα παραζαλισμένος ποτέ δεν ξέρεις τι ήθελες να πεις να το θυμάσαι αυτό
οχι φιλε δεν εχει σχεση το σαιτ
Αγνο ντεθ μεταλ.Ω ρε φιλε γαματη
Αγνο ντεθ μεταλ.
/
η κιθαρα που εχει το ανθρωπακι ειναι Bc rich beast με widow headstock την οποια την σχεδιασε πρωτος ο κιθαριστας των deicide brian hoffman
φαντάζομαι την ακουμπάς σε βαρέλια γεμάτα με κατεψυγμένες γουρουνοκεφαλές
:headbaning2
κ μια warlock custom shop...δικη του επισης...
δεν εχω beast εγω,μια ταπεινη αμερικανα warlock εχω...φαντάζομαι την ακουμπάς σε βαρέλια γεμάτα με κατεψυγμένες γουρουνοκεφαλές
Παω για υπνο τωρατι δουλειά έχεις εδώ και τέτοιες ώρες;
δεν εχω beast εγω,μια ταπεινη αμερικανα warlock εχω...
παω να φαω κανα μυγδαλο κ να βολταρω λιγο...ζαλιστηκα μεσα..
παω να φαω κανα μυγδαλο κ να βολταρω λιγο...ζαλιστηκα μεσα..
ναι χαζομαρες του αμοτ,εγω το λατρευω αυτον τον δισκο...βεβαια γουστα ειναι αυτα...θυμάσαι που ο μάικ άμμοττ έλεγε στο χάμμερ ότι το εντ τζάστις φορ ολλ το έχει μόνο σαν πατάκι για ποτήρια;
ναι χαζομαρες του αμοτ,εγω το λατρευω αυτον τον δισκο...βεβαια γουστα ειναι αυτα...
κ καποιος αλλος ελεγε οτι σερβιρει το φαι του σκυλου του με το λοαντ..δεν θυμαμαι,περασανε χρονια κιολας..τεσπα
:Sθα βγεις ξανά στον ζόφο θα τραβήξεις ίσια μπροστά σου και θα σε φάει το σκοτεινό μυρμήγκι
mounolivada slavika clopyright.θα ρωτήσω κάποια στιγμή τον όυκχάρη τον κύπριο αν ο αυξεντίου κάηκε στο κρησφύγετο για να τρέχει αυτός ξοπίσω τον τουφεκισμένο kman και να πληρώνει πουταναριά στην ουκρανία
mounolivada slavika clopyright.
αυτος κ ο αλλος μας εχουν πρηξει τα παπαρια με το show off
κ τα δικα μας τα χαϊβανια του διαβαζουν ευλαβικα.