Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.339
Πόντοι
5.006
Παρτολα του χειριστου ειδους

Εχει σπασει κ πολυ οπως ειδα
εισαι που εισαι υπερτατος σαβουρογαμης φιλε τσιμυ, αν μας λες οτι εχει σπασει κιολας, μαλλον η τυπισσα εχει μεταλλαχθει σε αλλο ειδος περαν του ανθρωπινου... :S :S :vomit:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.339
Πόντοι
5.006
αφηνω αυτο εδω..τροφη για σκεψη...
καμμια πορωση γιατι δεν ειμαι οπως λες κομματικος εγκαθετος δεν εχω και ουτε προκειται να γραφτω σε κομμα και ουτε ωφεληθηκα ποτε απο κομμα ουτε απο το πασοκ αν και θα μπορουσα σε πολλες περιπτωσεις

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
δικαιως μετα τους κλεψανε τα καρντασια στην Σαλονικα.
το ηξερες?
χα,χα ουτε σωβρακο δεν τους αφησανε.
τους εχω δει δις,μια με σαπορτ septic flesh κ μια στο a fine day to exit.
τα αδερφια καβανα την φαγανε την μανουλα τους...ηταν μπλεγμενα μεχρι το λαιμο με πρεζα.

χχαχα όχι δεν το ήξερα πάντως κατάλαβα ότι είναι επιφανειακοί καραγκιόζηδες που μας ζήταγαν άις ττι μήλου και μαλακίες και τρέχαμε στα περίπτερα και τα φαρμακεία για να τους αγοράζουμε παστίλιες και σκατά για να γλείφουν και δεν έλεγαν ένα ευχαριστώ και ότι ο ντάρεν γουάιτ αποκλείεται να ήταν μεγαλύτερος μαλάκας από αυτούς. Thimame ton epeza me li daklas ena diastima.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
χχαχα όχι δεν το ήξερα πάντως κατάλαβα ότι είναι επιφανειακοί καραγκιόζηδες που μας ζήταγαν άις ττι μήλου και μαλακίες και τρέχαμε στα περίπτερα και τα φαρμακεία για να τους αγοράζουμε παστίλιες και σκατά για να γλείφουν και δεν έλεγαν ένα ευχαριστώ και ότι ο ντάρεν γουάιτ αποκλείεται να ήταν μεγαλύτερος μαλάκας από αυτούς. Thimame ton epeza me li daklas ena diastima.
χαχαχα
που πηγες κ εμπλεξες.... :grin:
ασχετο,αλλα θελω να γκαμησω Ιωαννα Τουνη...οθωμανικο να σκουξει
γνωμη σου  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Κι οι αρχιδοσακούλες μέσα  :wanker: :wanker: :wanker:
:rockon:
θα την εβαζα να μου κανει κ ρουφο-κωλαδα
εννοειται γκαμησι στα προτυπα του μεγαλου διδασκαλου Σιφρεντι...να πεφτει κ ενδιαμεσα κ κανα χαστουκι δυνατο.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
:rockon:
θα την εβαζα να μου κανει κ ρουφο-κωλαδα
εννοειται γκαμησι στα προτυπα του μεγαλου διδασκαλου Σιφρεντι...να πεφτει κ ενδιαμεσα κ κανα χαστουκι δυνατο.

Ή πιέρ γούντμαν που τις καβαλλάει και τις παίρνει σκυλοδρομία από τη μια άκρια του κρεβατιού στην άλλη και ξανά πάλι απορώ πώς τα καταφέρνει ένας κοιλαράς σαν αυτόν είναι θέμα ανατομίας και ταλέντου πιστεύω όλοι παίζουν κιθάρα αλλά ένας είναι ο μάρτιν φρίντμαν έτσι και στο γαμήσι ένας είναι ο πιέρ γούντμαν που καστάρει τις ουγγαρέζες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ή πιέρ γούντμαν που τις καβαλλάει και τις παίρνει σκυλοδρομία από τη μια άκρια του κρεβατιού στην άλλη και ξανά πάλι απορώ πώς τα καταφέρνει ένας κοιλαράς σαν αυτόν είναι θέμα ανατομίας και ταλέντου πιστεύω όλοι παίζουν κιθάρα αλλά ένας είναι ο μάρτιν φρίντμαν έτσι και στο γαμήσι ένας είναι ο πιέρ γούντμαν που καστάρει τις ουγγαρέζες
σωστος.
αν κ δεν ειμαι οπαδος του Φριντμαν,αλλα οφειλω να αναγνωρισω το ταλεντο του.  :grin: :hi:
επισης ροχαλες μεσα στο στομα,κωλοχαστουκα,μαλλιοτρβηγματα,χαστουκια στην μαπα κτλ
ετσι ειναι το σωστο.
με τις γκομενες,τις γυναικες μας κ στα τσαρδια μια εσανς σεξ παιρνουμε στην ουσια...δεν τρωμε ολο το πακετο.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ντίμμιτς θυμάμαι στα 18 μου που τα χα με μια θεότρελη ελληνίδα συμμαθήτρια που με χρησιμοποιούσε σαν δονητή ερχόταν με το μονοκάμπινο του αγρότη πατέρα της και μ έπαιρνε και πηγαίναμε στα χωράφια και μ έβαζε να της βάζω δάχτυλο και καμιά φοράμου τον έπαιζε και τίποτ άλλο φοβόταν μη χάσει την παρθενιά της γιατί της είπε η μάνα της ότι δεν θα βρει άντρα να την παντρευτεί μετά

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ντίμμιτς θυμάμαι στα 18 μου που τα χα με μια θεότρελη ελληνίδα συμμαθήτρια που με χρησιμοποιούσε σαν δονητή ερχόταν με το μονοκάμπινο του αγρότη πατέρα της και μ έπαιρνε και πηγαίναμε στα χωράφια και μ έβαζε να της βάζω δάχτυλο και καμιά φοράμου τον έπαιζε και τίποτ άλλο φοβόταν μη χάσει την παρθενιά της γιατί της είπε η μάνα της ότι δεν θα βρει άντρα να την παντρευτεί μετά
χαχα
εγω φιλε δεν θα το αντεχα αυτο,θα την  :zfuck: μεχρι δακρυων
κ κωλο στο μενου...
οι Ελληνιδες μανες κατεστρεψαν την Ελλαδα.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
χαχα
εγω φιλε δεν θα το αντεχα αυτο,θα την  :zfuck: μεχρι δακρυων
κ κωλο στο μενου...
οι Ελληνιδες μανες κατεστρεψαν την Ελλαδα.

Θυμάμαι ένα μεσημεράκι είχε περίοδο και μιλούσαμε στο τηλέφωνο εγώ χουχούλιαζα κάτω από το στρώμα και τον έπαιζα με το να και κρατούσα το τηλ με τ άλλο και μου λεγε ότι η μάνα της τής είπε ότι για να μην πονάει από την περίοδο να πάρει μια καρεκλίσα και να κάτσει έξω στον ήλιο και θα της περάσουν οι πόνοι και καρτερούσα εγώ να πηδήξω την κόρη αυτηνής

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εισαι που εισαι υπερτατος σαβουρογαμης φιλε τσιμυ, αν μας λες οτι εχει σπασει κιολας, μαλλον η τυπισσα εχει μεταλλαχθει σε αλλο ειδος περαν του ανθρωπινου... :S :S :vomit:

:embarrased:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Παιδια τα νεα σας!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Θυμάμαι ένα μεσημεράκι είχε περίοδο και μιλούσαμε στο τηλέφωνο εγώ χουχούλιαζα κάτω από το στρώμα και τον έπαιζα με το να και κρατούσα το τηλ με τ άλλο και μου λεγε ότι η μάνα της τής είπε ότι για να μην πονάει από την περίοδο να πάρει μια καρεκλίσα και να κάτσει έξω στον ήλιο και θα της περάσουν οι πόνοι και καρτερούσα εγώ να πηδήξω την κόρη αυτηνής
:S :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.025
Πόντοι
25.467

Τζάμπα τηλεφωνικό σεξ, κι έχετε και παράπονο; 

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τζάμπα τηλεφωνικό σεξ, κι έχετε και παράπονο; 

Δεν το ξερε στον μήνα με παράτησε

Είχες ποτέ τέτοια εμπειρία στο ιτάλια άγιε δηλαδή να σε χρησιμοποιεί ιταλίδα ως δονητή;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.025
Πόντοι
25.467
Δεν το ξερε στον μήνα με παράτησε

Είχες ποτέ τέτοια εμπειρία στο ιτάλια άγιε δηλαδή να σε χρησιμοποιεί ιταλίδα ως δονητή;

Πολλές, κυρίως λόγω του καθολικισμού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom