gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πολυ αισιοδοξος ημουν.....το βαλα και δω καλου κακου γιατι το αλλο αυριο δεν θα υπαρχει μαλλον....
πολυ αισιοδοξος ημουν.....το βαλα και δω καλου κακου γιατι το αλλο αυριο δεν θα υπαρχει μαλλον....
εκανες την σωστη αρχη...απο δω θα παρεις τα ατομα που θες με την απαραιτητη εμπειρια...προτεινω μπαιτ για κουζινα,ερι για δημοσιες σχεσεις,κλωνα για την λαντζα,εμενα ντιλιβερι φυσικα και αλοχα να τα τυλιγει....ο αρκανης να σηκωνει τα τηλεφωνα για τις παραγγελιες και η νταρια ταμειο....
καλοι πελατες θα γινουν μπουμπ,κατγουμαν,ολες οι χοντροκωλες του σαιτ γενικως και πολλα απο τα αγορια....πχ ο bbwlover για να πηγαινει σουβλακια στην γυναικα του,ο γιασου κλπ....φυσικα θα ανοιξουμε διπλα στην φυλης αθηνα και σαν αξιοπρεπες καταστημα θα χουμε και υποκατστημα λαρισα,βολο,θεσσαλονικη διπλα στον μυλο και βλεπουμε....
εκτος απο τζατζικι,ρωσικη,τυροσαλατα κλπ θα χουμε και δικη μας λευκη σως αγνωστου και υποπτου προελευσεως για τους καλους πελατες....
ψηστης θα σαι εσυ ρεεεεεεεε....βασικα χρειαζονται κ ψηστες κ σερβιτοροι...
επισης να ειναι σε καποιο κεντρικο μερος...
(02:20:47) eythymios35: καποια μερα θα τρως σουβλακια απο τα χερια μου να ξερεις....
αντε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑείμαι στην ευχάριστη θέση μετά από πολλά χρονια κυνήγι να πω πως με πήρε πίπα η κουμπαρα μου (ισπανίδα) μέσα σε τουαλέτα εκεί που διασκεδάζαμε (το άτιμο με είπε να την χύσω μέσα τις για να μην λερωθεί) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ POSH ΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΥΝΑ
εγινε antonioni ;)μου λειπει ο tommaso!
εγινε antonioni ;)
καλά μωρή, πώς γινεται να μην το πήρες χαμπάρι???
αφού μπαμ κάνει ότι ο αντονιόνι είναι ο τομάσο, το ύφος, ΤΟ ΥΦΟΣ!!
το αβαταρ την ξεγελασε....καλά μωρή, πώς γινεται να μην το πήρες χαμπάρι???
αφού μπαμ κάνει ότι ο αντονιόνι είναι ο τομάσο, το ύφος, ΤΟ ΥΦΟΣ!!
Πού 'σαι ρε παιχταρού;:o :o :o :o :oεχασα επεισοδια!