pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Σκασίλα μου !
Ο Alex71 λέει ότι θα παέι στην κόλαση , επειδή βγαίνει συνέχεια οφ-τοπικ ; Και καλά ότι παραβιάζει τους κανόνες του φορουμ ; Είναι δυνατόν ;
μπα δε με συγκινουσε
οι κανονες ειναι για να παραβιαζονται ζαργανα μου!!
θα πρεπει να ερευνηθεί αν εχει υποπεσει σε κανα θανασιμο αμάρτημα ο τυπος..είναι πολύ υποπτη και σκοτεινη η παρουσια αυτου του τυπου...
Δεν σε παίρνει μαζί μου φύτουλα. Ξέρεις πολύ καλά ότι θα σου πιω το αίμα και θα σε ρίξω στα σκυλιά
Άκου Within Temptation και θα με θυμηθείς !...
ραο θα διαβιβασω τον φακελο του στο συμβουλιο για επεξεργασια
εξοδα παραστασεως κ παραβολα θα χρεωθουν σε αυτον εννοειται.
Το αρκιντάκι εμφανήστηκε?Εδωσες το παρον
Το αρκιντάκι εμφανήστηκε?
δεν σε φοβάμαι τυπε..είμαι κατω από τις φτερουγες του νωνδα...
Σαλτα και γαμησου ρε σκουπιδι μην σε πετυχω πουθενα και σου ξεκολλησω το κρανιο με μια γροθια...αυτιστικο χαπατο...Ο νώντας είναι μια ιδέα που γεννήθηκε στο κεφάλι ενός καλού φίλου πριν χρόνια βλάχο, τον καιρό που εσύ ακόμα έπαιζες φίφα στο πι σι και βάραγες τα πλήκτρα σαν καθυστερημένο. Δεν έχεις ιδέα ποιος σου μιλάει τώρα, γι' αυτό άσε στην άκρη την τρέλα όταν θα μπει ο άλλος που λογκάρει με αυτό το νικ γιατί θα σου γεμίσω τ' άντερα με φρέσκο σκάτο και θα σ' τα κρεμμάσω λουκάνικα να τα τρυγήσει η πράσινη μύγα.
Ειναι σκληρο το μελι τσιμυ...μην ανακατευεσαι...Σιγα ντε
Ειναι σκληρο το μελι τσιμυ...μην ανακατευεσαι...
Σαλτα και γαμησου ρε σκουπιδι μην σε πετυχω πουθενα και σου ξεκολλησω το κρανιο με μια γροθια...αυτιστικο χαπατο...