pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
αλητες guest37745 πουστρακια
πλακοπουτσιδεςειπαμε με το γιωργο γαμαμε μουνακια
τελος
εγω πηγα διπλα
ΟΣΕ σαλονικα Ρούλςτυπε ο μπεκιαρης χαλαρος,πηγε κατουρησε τον ναο του Ποσειδωνα,παιζει να τραβηξε και καμια παχια,μπηκε στο ΚΤΕΛ και επιασε τα καθισματα με τα χερια που ειχαν καθε ειδους σωματικο υγρο πανω τους.θελει λιγο ΟΣΕ Σαλονικα για να στανιαρει :S :S :S
το σαητ μας λειτουργει αποσυμπιεστικα για τετοια ζητηματα...ο,τι διαστροφικο κι εσωψυχο εχουμε, και δεν μπορουμε λογω κοινωνικων συμβασεων και ηθικων αναστολων να το "εξωτερικευσουμε" το βγαζουμε εδω μεσα....δες ολες τις μλκ που γραφονται εδω μεσα, ναι μεν ακροβατουν μεταξυ σοβαρου κι αστειο, αλλα εχουν πιστευω και μια δοση "αληθειας"...Στάρνταστ γνώμη για σύνδρομο πόρτνοϊ
παντως στους διπλα που μπηκα λιγο σαν επισκεψης, μερα με νυχτα...μαπα το καρπουζι, ή τουλαχιστον εχω εθιστει στο δικο μας...
το σαητ μας λειτουργει αποσυμπιεστικα για τετοια ζητηματα...ο,τι διαστροφικο κι εσωψυχο εχουμε, και δεν μπορουμε λογω κοινωνικων συμβασεων και ηθικων αναστολων να το "εξωτερικευσουμε" το βγαζουμε εδω μεσα....δες ολες τις μλκ που γραφονται εδω μεσα, ναι μεν ακροβατουν μεταξυ σοβαρου κι αστειο, αλλα εχουν πιστευω και μια δοση "αληθειας"...
...αμα δε κοψεις τις προβοσκιδολαγνειες, θα σε πεταξουμε εξω απο το μελι για πανταΠαιδια τρελαθηκα μια μερα χωρις μελι
Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτό το θρεντ και τα αμερικανικά εξπλοϊτέισιον μούβις.
Είδες την ταινία Blacula;
ειμαι μεγαλος φαν αυτων των ταινιων
ειχα δει το candy snatchers σε μεταμεσονυχτια προβολη στις νυχτες πρεμιερας πριν καμια δεκαρια χρονια