dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ε τι μεγαλος μας λες ρε μαν,εδω ολοι σε περναμε ηλικιακα.
33πουλι ποσο ετων εισαι,γτ μ φαινεσαι για γερο-ξουρας.
παμε πιπινου 54Παμε μαζι???
Κερναω φ99
παμε μαζι ρε μαλαξ να εχω εναν ανθρωπο για συμπαρασταση;θα κατεβω κεντρο αυριο τυπε....
Παμε μαζι???
Κερναω φ99
ειπα ποτε εγω οτι ειμαι χουφταλο;ε τι μεγαλος μας λες ρε μαν,εδω ολοι σε περναμε ηλικιακα.
εσυ ξεςπαμε πιπινου 54
θα παω πειραιως για κατι συμβολαια τυπε...
xaxaεσυ ξες
τυπε λες αμα παω μετα το πασχα που γιορταζει με ανθοδεσμη και σοκολατακια στην τραπεζα για χρονια πολλα να με περασει για κανενα βλαμμενο;ακου πουλι, μην της τα ριξεις μες στην τραπεζα, γιατι θα κομπλαρει λογω δουλειας...τσιμπα τηλεφωνακι και παιρνε τηλεφωνα να φτιαξεις εδαφος και κανε πεσιματικη αυτοκρατορικου καγκουρα....
τυπε δεν θα σε περιμενω μεχρι το πασχα..θα μπουκαρω εγω αμα λαχει....τυπε λες αμα παω μετα το πασχα που γιορταζει με ανθοδεσμη και σοκολατακια στην τραπεζα για χρονια πολλα να με περασει για κανενα βλαμμενο;
ποιος τη γαμαει αυτη στο επιπλαδικο ρε τυπετυπε δεν θα σε περιμενω μεχρι το πασχα..θα μπουκαρω εγω αμα λαχει....
υγ: ακομα δεν ξεχναω ότι μου φερθηκες μπαμπεσικα με το επιπλαδικο... :S
ποιος τη γαμαει αυτη στο επιπλαδικο ρε τυπε
εδω σου λεω για γυναικα one in a million
με τσοκαρα θα ασχολουμαστε τωρα
εκτος απο εμφανιση μιλαμε για χαμογελο, ευγενεια, αερα, μορφωση, μεταπτυχιακα, της επιασα πουλοκουβεντα και εμαθα 2 πραματα
τι περιπτωση ειναι αυτη, πως γινεται να ξεκοψω απο τις μαλακιεα και να της την πεσω...