ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
σου εστειλα τρια ματσ
εγω λεω να τιμωρηθει ο τσιμυς παραδειγματικα κ μαλιστα εγω θα ριξω πρωτος το λιθοεγω στα λεγα από την αρχη διμιτσι και εσυ δεν με πιστευες..ο τσιμυς είναι τραβεστολαγνος και αγαπουλης πυρφορος...μιλαμε για θανασιμο συνδυασμο και θα καταληξει να τον παντρεψει ο καμινης με κανα αγριοτραβελο.. :S
σου εστειλα τρια ματσ
αμα σου εδωσε μουφα ο Γκιωργος,μετα ωρα να παει σπιτι του.θα σπρωξω πολύ χρημα για να φτιαχτω τυπε..κανονισε να παω κουβα, θα είμαι αδυσώπητος μαζι σου μετα..![]()
:S :S :Sεχει μοιρασει αβερτα 9 αρια στην καινουργια κριτικη..σιγα ρε τσιμυ ναουμ...
απαραδεκτος.
γκιωργκο θα σου σπασω τα μουτρα ρε μπινε...τι σημεια που εδωκες????για να μαζεψω ολο το χαρτι με αυτά που ειπες, πρεπει να παιξω κανα μυριο....παλιοπουστρα, μπινε.... :Sπολυ καλες ομαδες ειναι
να εισηγηθεις στον ΝωνΔα να παρει ποδι .γκιωργκο θα σου σπασω τα μουτρα ρε μπινε...τι σημεια που εδωκες????για να μαζεψω ολο το χαρτι με αυτά που ειπες, πρεπει να παιξω κανα μυριο....παλιοπουστρα, μπινε.... :S
να εισηγηθεις στον ΝωνΔα να παρει ποδι .![]()
να εισηγηθεις στον ΝωνΔα να παρει ποδι .![]()
923 ασσο με 1.90 αποδωση 927 ασσο 1.45 αποδωση 935 ασσο 1.95
:coolcondom: :coolcondom:τωρα τα καψες..το ζητουμενο ηταν να παρω μονο εγω τα φραγκα... :S
τι να πω,αφου εισαι πιρφορος κ συ σαν τα αλλα τα ναυαγια που γραφουν στο θρεντ της. >![]()
εγω λεω να τιμωρηθει ο τσιμυς παραδειγματικα κ μαλιστα εγω θα ριξω πρωτος το λιθο