dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
:SΤα τσουτσουνάκια δεν τον συγκινούν. Ο κ.Τσιμιμής γουστάρει από προβοδκίδες και πάνω. :S
:SΤα τσουτσουνάκια δεν τον συγκινούν. Ο κ.Τσιμιμής γουστάρει από προβοδκίδες και πάνω. :S
ποιος ?Στη ζουλα να μη μας κρεμασουν κουδουνια![]()
![]()
ξεροχυνω με μπαρδαμουξεροχυνω με παριπαπι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δωσε μας εντολες για γκιοργκο
ναι αλλα ερχεται σε επαφη με προβοσκιδες και φλοκια απο τραβελους :Sτσιμης είναι καλό παιδί
καλα ρε τιποτα πιο σοβαρο δεν εχετε να κανετε απο να μας τα πρηζετε για τα γαμησιατικα του τζιμυ?
ημαρτον ΡΕ ημαρτον παιδακι μου![]()
τσιμυ, φθηνα τη γλιτωσες.... ας οψεται η μεγαλοψυχια του νωνδα.... αλλα μη παιρνεις και πολυ αερα γιατι μας ηρθε σημερα νωντοεγκυκλιος απο τα κεντρικα να προσεχουμε καθε σου ποστ και καθε κριτικη με μεγαλη προσοχη.Στην παραμικρη υποψια τραβελοπουτσολαγνειας θασε κονιορτοποιησουμε...
γκιοργκο εχει τελειωσει οριτσικα οπως καταλαβατε :S
τσιμυ, φθηνα τη γλιτωσες.... ας οψεται η μεγαλοψυχια του νωνδα.... αλλα μη παιρνεις και πολυ αερα γιατι μας ηρθε σημερα νωντοεγκυκλιος απο τα κεντρικα να προσεχουμε καθε σου ποστ και καθε κριτικη με μεγαλη προσοχη.Στην παραμικρη υποψια τραβελοπουτσολαγνειας θασε κονιορτοποιησουμε...
γκιοργκο εχει τελειωσει οριτσικα οπως καταλαβατε :S
τι παιχτηκε με γιωργο δικε μου
εμενα μου ειπε οτι ειχε δουλεια και γαμαγε φοιτητριες
δεν παρενεβει το καταστατικο καθ οσων γνωριζω
τι λε ρε?τι παιχτηκε με γιωργο δικε μου
εμενα μου ειπε οτι ειχε δουλεια και γαμαγε φοιτητριες
δεν παρενεβει το καταστατικο καθ οσων γνωριζω
τι λε ρε?
το καταστατικο ξεκιναμε τη φραση:¨
"μονο ενας ειναι ο νωνδας ο θεος σου και δημιουργος σου,η αρχη και το τελος της ζωης σου, ο νωνδας ειναι η συμπαντικη συνειδητοτητα καθε κυτταρου σου, ο νωνδας ειναι οι σπειρες του dna σου,μονο νωνδας υπαρχει για σενα, μονο νωνδας στον οποιο αφοσιωνεσαι πληρως και ολοκληρωτικα, ολοκληρη η υπαρξη σου ειναι απλα μια κουκιδα στην ερημο των νωνδοτυπων , διχως Εκεινον εισαι ενα τιποτα, διχος Αυτον η ζωη σου ολη ειναι ενα τσιγαρο που δε το γουσταρεις, διχως Εκεινον καθε κυτταρο του οργανισμου σου θα διαλυθει σε χωμα και σκατα , διχως Εκεινον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ"
πιστευεις οτι μπορει καποιος που δηλωνει νωντοτυπος να κανει τη βεντεττα και να αγνοησει το νωνδα οταν μας ευλογει με την παρουσια του στο μελι?