ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
να γραψεις κριτικες στα τραβελοθρεντ για τις εμπειριες σου
πειτε κ καμια κουβεντα στα αφεντικο να μου δωκει ενα αστρο ακομα![]()
ο ΝωνΔασ εχει δειξει την μαγαλοψυχια του στον τσιμυ.
ο ΝωνΔασ εχει δειξει την μαγαλοψυχια του στον τσιμυ.ο,τι πει ο νωνδας
ο ΝωνΔασ εχει δειξει την μαγαλοψυχια του στον τσιμυ.
κατσε Μητσο εγω προσπαθω να σε ξεμπλεξω απο το ματι του κυκλωνα κ συ μου θες αστρο![]()
κατσε Μητσο εγω προσπαθω να σε ξεμπλεξω απο το ματι του κυκλωνα κ συ μου θες αστρο
τα παντα ειναι κατι ασπρομαυρα αρκουδακια που ζουν στην αυστραλια και ειναι χαριτωμενα?Εχω κριτικες για τα παντα![]()
αν αποσύρεις την στηριξη σου από τον τσιμυ, λιγα τα ψωμια του να ξες....
τα παντα ειναι κατι ασπρομαυρα αρκουδακια που ζουν στην αυστραλια και ειναι χαριτωμενα?
:oτο ξερω,ειναι καλο παιδι,μην κοιτας που εχει υποπεσει σε εκουσιο αρμεγμα προστατη ξενης προβοσκιδας.
το ξερω,ειναι καλο παιδι,μην κοιτας που εχει υποπεσει σε εκουσιο αρμεγμα προστατη ξενης προβοσκιδας.αν αποσύρεις την στηριξη σου από τον τσιμυ, λιγα τα ψωμια του να ξες....
το ξερω,ειναι καλο παιδι,μην κοιτας που εχει υποπεσει σε εκουσιο αρμεγμα προστατη ξενης προβοσκιδας.
μετα διεισδυσεως του πεους του στα τρανσφορμερ.
μονο αν ασπαστει το νωντισμο και κλειστει σε κανα νωντομοναστηρι θα σωσει την ψυχουλα τουμετα διεισδυσεως του πεους του στα τρανσφορμερ.
εγω θα συνεχισω να μαχομαι για τον τσιμυ νε ξερετε
αν καταρευσω ,τι θα απογινει αυτο το παιδι?
πρωτα όμως πρεπει να μας ανοιξει την ψυχουλα του και να μας πει ολη την αληθεια...διακρινω σκοτεινα και κρυφα σημεια που δεν μας λεει σχετικα με την ιππασια και τις προβοσκίδες...
μονο αν ασπαστει το νωντισμο και κλειστει σε κανα νωντομοναστηρι θα σωσει την ψυχουλα του
μονο αν ασπαστει το νωντισμο και κλειστει σε κανα νωντομοναστηρι θα σωσει την ψυχουλα του