dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
χαχα
Ντοοοοοοποοοοοοπαααααααααααα
χαχα
Ντοοοοοοποοοοοοπαααααααααααα
τα παιδιά της πιάτσας έχω διαβάσει μόνο. Τεράστια ανάγκη!Βαρδαμου πες γνώμη για Τσιφόρο.
εμενα σου ειπε να προσεχεις;
οχι τον αλλοεμενα σου ειπε να προσεχεις;
θα στο πω μονο εσενα γιατι πλεον εισαι ο μονος που ξερω εδω και εμπιστευομαι.Τον πακι πλεον οχι γιατι στην νταγκλα του θα με δωσειοχι τον αλλο
πες λιγο το παλιο σου νικ
αστονα αυτον...παει...οποτε θυμαται μπαινει.θα στο πω μονο εσενα γιατι πλεον εισαι ο μονος που ξερω εδω και εμπιστευομαι.Τον πακι πλεον οχι γιατι στην νταγκλα του θα με δωσει
γαμωτο τον εχω και αυτον τεραστια αναγκη :'(αστονα αυτον...παει...οποτε θυμαται μπαινει.
στειλε πμ κ πες αμα ντρεπεσαι εδω τα παιδιαγαμωτο τον εχω και αυτον τεραστια αναγκη :'(
ποιος παριος ρε παϊτερη?Ντιμ Βαρδάμου + Πάριος έχουν δημιουργήσει φθόνο στο σάιτ πιστεύεις;
μια φιλη απο το χωριο, δε την ξερειςΠάρη ποια ήταν στη φώτο που ανέβασες εδώ την παραμονή;
οχι ειναι καλα παιδια.Ντιμ Βαρδάμου + Πάριος έχουν δημιουργήσει φθόνο στο σάιτ πιστεύεις;
όλο ερωτήσεις είσαι τζιμακοΠάρη ποια ήταν στη φώτο που ανέβασες εδώ την παραμονή;
δεν εχουμε φθονο αλλα οποιος δε προσκυνησει το νωντα θα τον κονιορτοποιησουμεοχι ειναι καλα παιδια.
φθονο ειχανε αλλα νικ που ευχοτανε καρκινους κτλ.
δεν εχουμε φθονο αλλα οποιος δε προσκυνησει το νωντα θα τον κονιορτοποιησουμε
ισχυει ακομα το Νωντισμος,Ουμανισμος,αλλοπιστων αφανισμος;
η μονη αληθεια ειναι ο ΝωνΔας,