You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
μη γελατε ρε
και οι αλλες σακουλες θελουν :S
και οι αλλες σακουλες θελουν :S
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
αλλο το ενα κι αλλο το αλλο...και τωρα ενα ερωτημα που με βασανιζε τις προαλλες
κωλο που δεν γαμεις αξιζει να θαυμαζεις?
κι επειτα αν δεν υπηρχε το δευτερο δεν θα ειχαμε ισχυρο κινητρο για να φτασουμε στο πρωτο (με τη σειρα την οποια τα αναφερεις)
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
σωστος
μπορουμε ομως να εχουμε στο μυαλο μας μια εικονα του τελειου κωλου και να μην κοιταμε αλλους κωλους
μπορουμε ομως να εχουμε στο μυαλο μας μια εικονα του τελειου κωλου και να μην κοιταμε αλλους κωλους
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
oταν επιστρεψει με το καλο στο μελι ο γιωργαρος, μετα το αχαλινωτο κλαμπινγκ και ξεφάντωμα των γιορτων που κανει, ισως χρειαστεί να του γαμησουμε τα ραμματα του τσιμακου για να μπει στον ισιο δρομο... :-
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
να πω και κατι αλλο
στενοχωριεμαι γιατι ειναι φιλος αλλα νομιζω ο γιωργος μπαινει με κλωνο τωρα :S
στενοχωριεμαι γιατι ειναι φιλος αλλα νομιζω ο γιωργος μπαινει με κλωνο τωρα :S
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
τον ιδανικο κωλο με την εννοια της πλατωνικης ιδεαςσωστος
μπορουμε ομως να εχουμε στο μυαλο μας μια εικονα του τελειου και να μην κοιταμε αλλους κωλους
μαλιστα θα σου λεγα οτι το δευτερο μπορει καποιες φορες να εχει πολυ μεγαλυτερη δυναμικη απ το πρωτο.....να σε διαλυσει, να σε φτασει στα ακρα, σε σχεση με το παροδικο, για παραδειγμα, αποτελεσμα μιας κατακτησης
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τον ιδανικο κωλο με την εννοια της πλατωνικης ιδεας
μαλιστα θα σου λεγα οτι το δευτερο μπορει καποιες φορες να εχει πολυ μεγαλυτερη δυναμικη απ το πρωτο.....να σε διαλυσει, να σε φτασει στα ακρα, σε σχεση με το παροδικο, για παραδειγμα, αποτελεσμα μιας κατακτησης
ναι ετσι το εννουσα
ενδιαφερον αυτο που λες
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
σταρακο αυτη τη στιγμη σκεφτομαι
θελω να ριξω εκατο γαμησια στην σονια αλλα συνεχεια το αναβαλλω
λεω αστο για αλλη φορα να εχω μεγαλυτερη προσμονη μη χαθει η μαγεια
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
ο,τι αρχιζει θα τελειωσει...ο,τι δεν αρχισει δεν θα τελειωσει ποτε....δεν πεθαινει γτ δεν καταφερε να γεννηθει...οπως λεει και ο καβαφης μιλωντας για τον ερωτα.....σταρακο αυτη τη στιγμη σκεφτομαι
απ την αλλη η πραγματωση της ιδεας κατα καποιο τροπο μπορουμε να πουμε οτι θετει και ενα τελος εφοσον υπαρχει ενα τελικος σκοπος και αυτος επιτυγχανεται...εκει μηδενιζει
κι ολα αυτα φυσικα υφερπουν και μια διαλεκτικη....η διαλεκτικη θα ελεγα ειναι παντου....
Επισκέπτης
ντοπα κοίτα τι λέει ο δυσκολη :coolcondom:Τύποι εμένα με γέρασε η δουλειά μου. Στα 25 μου με πέρναγαν για 18άρη, τώρα στα 31 φαίνομαι δυστυχώς για 40...
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
[size=30pt]Γενικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της πάθησης αυτής είναι η δυσμορφία του προσώπου, δίνοντας την εντύπωση πρησμένου, μύτη πεπλατυσμένη, μάτια απομακρυσμένα με βλέμμα άτονο και βλακώδες, κεφαλή ογκώδη, μέτωπο χαμηλό ή προέχον, γλώσσα παχιά, μάγουλα πλαδαρά και συνηθέστερα στόμα ανοικτό με έντονη σιελόρροια. Η κίνηση είναι άτονη που επιβεβαιώνει την πνευματική δυσκινησία που όμως διακρίνεται σε διάφορους βαθμούς.[/size]
Επισκέπτης
[size=30t]Γενικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της πάθησης αυτής είναι η δυσμορφία του προσώπου, δίνοντας την εντύπωση πρησμένου, μύτη πεπλατυσμένη, μάτια απομακρυσμένα με βλέμμα άτονο και βλακώδες, κεφαλή ογκώδη, μέτωπο χαμηλό ή προέχον, γλώσσα παχιά, μάγουλα πλαδαρά και συνηθέστερα στόμα ανοικτό με έντονη σιελόρροια. Η κίνηση είναι άτονη που επιβεβαιώνει την πνευματική δυσκινησία που όμως διακρίνεται σε διάφορους βαθμούς.[/size]
deliarhs333
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια ειμαι νεος ας εγκρινει καποιος το μνμ
Επισκέπτης
ντοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοπαααααααα