Skliros_Lykos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπλιαξ,δεν ειμαι οπαδος
Ε οκ
Κ γω μια φορα τονκανα ετσι για την εμπειρια
Τζίμυ συνέχεια όλα μας λες ότι τα κάνεις για την εμπειρία. :o
Κανόνισε να πας και με καναν μουστακαλή στο τέλος-για την εμπειρία και μόνο >
Τζίμυ συνέχεια όλα μας λες ότι τα κάνεις για την εμπειρία. :o
Κανόνισε να πας και με καναν μουστακαλή στο τέλος-για την εμπειρία και μόνο >
καριόλη μην τα βάζεις μ'εμάςΤι σημαινει το πορνορεπορτερ που γραφει κατω απο το νικ σου?Μπορω να το βαλω κι εγω?
χαχα καλησπερα παιδια.Παρακολουθω το σαιτ εδω και κανα 2 μερες και πιστευω οτι το τσατ ρουμ εχει τις πιο ενδιαφερουσες συζητησεις
Ερωτησεις τωρα
1)Ο Νωντας ποιος ειναι?
2)Συζητατε συχνα μετροσεξουαλ ζητηματα τυπου ''να ξυρισω κοντρα τα ποδια μου γιατι μου ειπαν θα κολυμπαω πιο γρηγορα και τι ξυραφακι να χρησιμοποιησω?''?
3)Τι σημαινει μελι?
Ευχαριστω μαγκες
ξεροχύνω με παριπαπι ουα ουαΆστο, προσπάθησα να καταλάβω κι εγώ, τρελάθηκα και τελικά αυτοκτόνησα. Πιθανότατα, μια παρέα χρηστών όπως ο Slavyanka Delicatessen -ένας τύπος που φημολογείται ότι είναι γυμνασμένος σαν ντουλάπα- ο memos και 1-2 άλλοι -ανάμεσά τους και mods- δημιούργησαν μια σειρά από ψεύτικους λογαριασμούς-κλώνους τους οποίους διαχειρίζονταν εναλλάξ και έσπαγαν πλάκα. Ο Dopamina, ο οποίος μέχρι πρότινος έγραφε εδώ, δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο αλλά ένας κοινός λογαριασμός που τον διαχειρίζονται κατά καιρούς διάφοροι χρήστες. Και ο Νώντας είναι μάλλον κάτι παρεμφερές, ένα σύνολο κοινόχρηστων λογαριασμών-κλώνων με κύριο σκοπό τον σουρεαλιστικό χαβαλέ.
Ο ParisPapis, είναι άλλος ένας κλώνος, τον οποίο διαχειρίζεται προφανώς ένα παλιό μέλος πολύ καλλιεργημένο και με ιδιαίτερο χιούμορ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον lux.tux.
Φαίνεται ότι κάποια στιγμή ο χαβαλές παρατράβηξε και συγκεκριμένοι mods της ρεαλιστικής σχολής τέλειωσαν το αστείο με τον νώντα.
Τώρα έμεινε μόνο ο πολύς dimmits, ο raopau, ο stardust, ο τύπος που διαχειρίζεται τον κλώνο ParisPapis και αυτοί που μπαίνουν εναλλάξ ως Bardamu ή Dopamina να κρατάνε ένα επίπεδο. Jimy.m και Γάσπαρης που γράφουν αρκετά τελευταία δυστυχώς δεν τραβάνε...
Αυτά με ιδιαίτερη επιφύλαξη.
ζήτω ο νωντας κι ο νωτισμός!!γεια σου νωντα
ξεροχυνω με μπαρδαμου ουα ουαξεροχύνω με παριπαπι ουα ουα
καριόλη μην τα βάζεις μ'εμάς
Άστο, προσπάθησα να καταλάβω κι εγώ, τρελάθηκα και τελικά αυτοκτόνησα. Πιθανότατα, μια παρέα χρηστών όπως ο Slavyanka Delicatessen -ένας τύπος που φημολογείται ότι είναι γυμνασμένος σαν ντουλάπα- ο memos και 1-2 άλλοι -ανάμεσά τους και mods- δημιούργησαν μια σειρά από ψεύτικους λογαριασμούς-κλώνους τους οποίους διαχειρίζονταν εναλλάξ και έσπαγαν πλάκα. Ο Dopamina, ο οποίος μέχρι πρότινος έγραφε εδώ, δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο αλλά ένας κοινός λογαριασμός που τον διαχειρίζονται κατά καιρούς διάφοροι χρήστες. Και ο Νώντας είναι μάλλον κάτι παρεμφερές, ένα σύνολο κοινόχρηστων λογαριασμών-κλώνων με κύριο σκοπό τον σουρεαλιστικό χαβαλέ.
Ο ParisPapis, είναι άλλος ένας κλώνος, τον οποίο διαχειρίζεται προφανώς ένα παλιό μέλος πολύ καλλιεργημένο και με ιδιαίτερο χιούμορ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον lux.tux.
Φαίνεται ότι κάποια στιγμή ο χαβαλές παρατράβηξε και συγκεκριμένοι mods της ρεαλιστικής σχολής τέλειωσαν το αστείο με τον νώντα.
Τώρα έμεινε μόνο ο πολύς dimmits, ο raopau, ο stardust, ο τύπος που διαχειρίζεται τον κλώνο ParisPapis και αυτοί που μπαίνουν εναλλάξ ως Bardamu ή Dopamina να κρατάνε ένα επίπεδο. Jimy.m και Γάσπαρης που γράφουν αρκετά τελευταία δυστυχώς δεν τραβάνε...
δεν υπαρχει ειρηνη με τη νωντοκλανΕρχομαι εν ειρηνη φιλε μου
και μεταξυ μας το καριολης με κολακευει
δεν υπαρχει ειρηνη με τη νωντοκλαν
ή εισαι δικος μας ή εισαι εχθρος μας
ουα ουα
τυπε δεν ειμαι καθολου καλαΆστο, προσπάθησα να καταλάβω κι εγώ, τρελάθηκα και τελικά αυτοκτόνησα. Πιθανότατα, μια παρέα χρηστών όπως ο Slavyanka Delicatessen -ένας τύπος που φημολογείται ότι είναι γυμνασμένος σαν ντουλάπα- ο memos και 1-2 άλλοι -ανάμεσά τους και mods- δημιούργησαν μια σειρά από ψεύτικους λογαριασμούς-κλώνους τους οποίους διαχειρίζονταν εναλλάξ και έσπαγαν πλάκα. Ο Dopamina, ο οποίος μέχρι πρότινος έγραφε εδώ, δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο αλλά ένας κοινός λογαριασμός που τον διαχειρίζονται κατά καιρούς διάφοροι χρήστες. Και ο Νώντας είναι μάλλον κάτι παρεμφερές, ένα σύνολο κοινόχρηστων λογαριασμών-κλώνων με κύριο σκοπό τον σουρεαλιστικό χαβαλέ.