jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εναι κ να πεφτουν κ τα μπαν βροχη μετα λογω καντηλιων εκατερωθεν
πολυ καυλα αυτο μου την δινει
Οπα
Καλο
αν κ με χαλουν τα τατου
με τα πολιτικα δεν πολυασχολουνταν,ειχε αλλα θεματα με πιο τζερτζελε θεματολογια...βεβαια γραφανε κ αλλα νικ ,καμμια σχεση με τα τωρινα κτλΔηλ τα πρωτα χρονια του σαη δεν υπηρχαν τετοια θεματα???
Αυστηρα σεξ χωρις πολιτικς κ μπαλες κ μλκιες??
αντε την μπαλα να το καταλαβω..αλλα τα πολιτικα θρεντ θελουν ολα διαγραφη Imo.σε σαιτ με σεξ πολιτικα και μπαλα ανουσια
με τα πολιτικα δεν πολυασχολουνταν,ειχε αλλα θεματα με πιο τζερτζελε θεματολογια...βεβαια γραφανε κ αλλα νικ ,καμμια σχεση με τα τωρινα κτλ
εννοειται ειχε κ τραβελοθρεντ,αλλα δεν παρουσιαζανε τοσο ζωη σε σχεση με αυτο που γινεται τωρα.
κανε ενα κοπο κ ανοιξε το κανεσεξ το σαιτ των γνωριμιων...θα δεις πλεον ενα 80% αγγελιων με γκει,πουστρακια κτλ...παλια αυτο σε Olx κ αλλα συναφη σαιτ δεν το εβλεπες...εβλεπες 1 αγγελια γκει πχ κ 200 με γυναικες κ βιζιτες ..τωρα εχει αλλαξει η αναλογια
αντε την μπαλα να το καταλαβω..αλλα τα πολιτικα θρεντ θελουν ολα διαγραφη Imo.
εννοειται ηταν καλυτεροΚαλα αυτο εμενα δεν με ενοχλει
Αρα κ συ πιστευεις οτι το σαη ηταν καλυτερο παλια??
Κ αλλοι το χουν πει
σε σαιτ με σεξ πολιτικα και μπαλα ανουσια
μερακλιδικη κουρσα ειχε ο μυστηςθυμαμαι πριν χρονια,ειχα πετυχει εναν τυπο στο δρομο με μια μηχανη gsxr600 που καμαρωνε στο δρομο οτι κουβαλαγε απο πισω μουναρα και οταν πλησιασα στη γκομενα κρεμοντουσαν 2 αρχιδαρες νααα με το συμπαθειο
γνωμες
θυμαμαι πριν χρονια,ειχα πετυχει εναν τυπο στο δρομο με μια μηχανη gsxr600 που καμαρωνε στο δρομο οτι κουβαλαγε απο πισω μουναρα και οταν πλησιασα στη γκομενα κρεμοντουσαν 2 αρχιδαρες νααα με το συμπαθειο
γνωμες
εννοειται ηταν καλυτερο
εποχες 2009-12 περιπου για μενα ηταν το πικ.
μετα χαθηκε η μαγεια κατε με.
φυγανε νικ,ηρθαν αλλα,αλλαξαν γενικα πολλα πραγματα.
μερακλιδικη κουρσα ειχε ο μυστης
δεν ξερω αν υπαρχει λυσηΠοια ειναι η λυση λες??