raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.320
- Πόντοι
- 5.006
γι αυτό δεν γαμας...πρεπει να προσεχεις την διατροφή σου....Εγω μολις εφαγα simple burgers
γι αυτό δεν γαμας...πρεπει να προσεχεις την διατροφή σου....Εγω μολις εφαγα simple burgers
ηταν ενας τραβελος φιλε, αλλα εμοιαζε παρα πολύ με γυναικα...αν εξαιρέσεις τον υπερφυσικο του πουτσο, τα τρικιλα αρχιδια του και τον καρυτσαφλο στο λαιμο....Μπαρμπης????
σιμπλυ μαλακιες τρως, να κανεις νωντοδιατροφη για να εχεις ευεξια και να γαμας πολυΕγω μολις εφαγα simple burgers
γι αυτό δεν γαμας...πρεπει να προσεχεις την διατροφή σου....
ηταν ενας τραβελος φιλε, αλλα εμοιαζε παρα πολύ με γυναικα...αν εξαιρέσεις τον υπερφυσικο του πουτσο, τα τρικιλα αρχιδια του και τον καρυτσαφλο στο λαιμο....
τεσπα, ο σταμουλης την αγαπησε, την πηρε και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα...
ηταν ο δευτερος γαμος μεταξυ μελων του σαη μετα τον λαγουδακη και τον σοφιαηταν ενας τραβελος φιλε, αλλα εμοιαζε παρα πολύ με γυναικα...αν εξαιρέσεις τον υπερφυσικο του πουτσο, τα τρικιλα αρχιδια του και τον καρυτσαφλο στο λαιμο....
τεσπα, ο σταμουλης την αγαπησε, την πηρε και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα...
ηταν ο δευτερος γαμος μεταξυ μελων του σαη μετα τον λαγουδακη και τον σοφια
μονο εδω στο μελι εχουμε βαλει τραβελοφιλοασπιδα και μπορουμε να κυκλοφορουμε χωρις να κοιταμε συνεχεια τον κωλο μας:S
Πολυ πουστια στο σαη δηλ
μονο εδω στο μελι εχουμε βαλει τραβελοφιλοασπιδα και μπορουμε να κυκλοφορουμε χωρις να κοιταμε συνεχεια τον κωλο μας
και το οφειλουμε στο νωντα και τους νωντοτυποι
οι νωντοτυποι δημητρη δεν πανε σε τετοια μερη ο νωντας τα καιει
γνησια Ελληνικα πιτογυρατι θα φας?
χαχαναι και μας ελεγε οτι μπερδευοτανε επειδη ειχε χαμηλο φωτισμο... του δωσε ο μπαρμπης το κωλαντερο στο χερι και εγινε η σκυλα του στο τελος
γνησια Ελληνικα πιτογυρα
εβαλά πολυ κρομμυδι στο πιτογυρο,να ξεςΠαιδια μια μερα παντως να παμε ολοι μαζι τσαρκα αγκυρσς κ φ99
και εγω σουβλακι