Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Ειχα γκομενα στην Ελβετια πριν χρονια που ηταν μελος 2 αιρεσεων (τα χρονια που ζουσε στο usa)

Την γουσταρα γιατι πιστευα πως θα μαθαινα κατι ενω ταυτοχρονα θα διασκεδαζω στον ελευθερο χρονο μου

Τελικα η τυπισσα γουσταρε απλα να πηδιεται τελετουργικα γιατι οπως ελεγε το σεξ κατα τη διαρκεια διαφορων τελετουργικων σε απελευθερωνει και πλησιαζει την εμπειρια της αστρικης προβολης

Η σχεση μας κρατησε περιπου ενα μηνα χωρις να καταφερω να την φερω σε οργασμο λογω ελλειψης μυστικιστικων γνωσεων τεχνολογίας (οπως ελεγα στον εαυτο μου)

Κινέζος φίλε Corto (δονητής)  :coolcondom:, το καλύτερο τελετουργικό για τις ανοργασμικές και ταυτόχρονα πούτσα στον κώλο.  :walkingpenis:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
Ειχα γκομενα στην Ελβετια πριν χρονια που ηταν μελος 2 αιρεσεων (τα χρονια που ζουσε στο usa)

Την γουσταρα γιατι πιστευα πως θα μαθαινα κατι ενω ταυτοχρονα θα διασκεδαζω στον ελευθερο χρονο μου

Τελικα η τυπισσα γουσταρε απλα να πηδιεται τελετουργικα γιατι οπως ελεγε το σεξ κατα τη διαρκεια διαφορων τελετουργικων σε απελευθερωνει και πλησιαζει την εμπειρια της αστρικης προβολης

Η σχεση μας κρατησε περιπου ενα μηνα χωρις να καταφερω να την φερω σε οργασμο λογω ελλειψης μυστικιστικων γνωσεων (οπως ελεγα στον εαυτο μου)

Πολλές παρτόλες δυσκολεύονται να αποδεχθούν την νυμφομανία τους, και προσπαθούν να την αποδώσουν σε κάποια παραφυσική δύναμη.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
γεια  σου  φιλε  νωντοτυπε
ΓΙΩΡΓΟ χθες παλαιψα μονος μου με ολους τους παπουληδες (και την παπουλισα την ερι) και τους κατατροπωσα..... κρατησα ψηλα τη σημαια του νωντισμου! Αυτο θα πει νωντοτυπος! Να βλεπετε να μαθαινετε οι νεοτεροι! ουα ουα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
εγω  σε  ειδοποιησα  για  του  υποκινητες  της  υπουλης  επιθεσης νωντοτυπε 

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
εγω  σε  ειδοποιησα  για  του  υποκινητες  της  υπουλης  επιθεσης νωντοτυπε 
οι μουνηδες ο δοπας και ο δουκας φταινε, αν οι παπουληδες ειναι εξυπνοι θα τους τραμπουκισουνε ασκημα που τους εθεσαν σε κινδυνο να παθουνε κατι (να τους ανεβει καμια πιεση, κανα ουρικο) μεσα στα σκληρα ποστς του μελιου... ο τυπος ραοπαο τον περιποιηθηκε καλα το δοπα παντως ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
οι μουνηδες ο δοπας και ο δουκας φταινε, αν οι παπουληδες ειναι εξυπνοι θα τους τραμπουκισουνε ασκημα που τους εθεσαν σε κινδυνο να παθουνε κατι (να τους ανεβει καμια πιεση, κανα ουρικο) μεσα στα σκληρα ποστς του μελιου... ο τυπος ραοπαο τον περιποιηθηκε καλα το δοπα παντως ;)

Το είχα φανταστεί ότι ο Ραποπάυ είναι κωλομπαράς. Γι αυτό τα είχε βάψει μαύρα όταν είχε το πρόβλημα ελλειπούς στύσης.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το βραδυ που λετε να παω για φορτωτικη??

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κανας πιο σοβαρος και καταρτισμενος ?

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467

Στο Λαμπατερ να πάτε. Στην πλατεία Αγ. Δημητρίου, στους Αμπελοκηπους. Συχνάζουν κυπριες που μετά τις 3 είναι τόσο μεθυσμένες που τις φορτώνει όποιος νά 'ναι. Τις προάλλες να φανταστείτε, τις φόρτωσε  ο σκουπιδιάρης.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Στο Λαμπατερ να πάτε. Στην πλατεία Αγ. Δημητρίου, στους Αμπελοκηπους. Συχνάζουν κυπριες που μετά τις 3 είναι τόσο μεθυσμένες που τις φορτώνει όποιος νά 'ναι. Τις προάλλες να φανταστείτε, τις φόρτωσε  ο σκουπιδιάρης.

Δυνατη προταση, αν και ο συγκεκριμενος δεν ειναι ικανος ουτε σκουπιδι να φορτωσει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
Σας αρέσει τελικά εδώ,ε?  :grin:

Μία χαρούλα είναι. Απ όλα έχει. Αρτηριοσκληρωτικούς, καμμένους, ετοιμοθάνατους, ψυχοφαρμαρκάκηδες. Αισθάνομαι πολυ οικεία. Σαν να είμαι στον οίκο ευγηρίας που με φιλοξενεί.

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
ΓΙΩΡΓΟ χθες παλαιψα μονος μου με ολους τους παπουληδες (και την παπουλισα την ερι) και τους κατατροπωσα..... κρατησα ψηλα τη σημαια του νωντισμου! Αυτο θα πει νωντοτυπος! Να βλεπετε να μαθαινετε οι νεοτεροι! ουα ουα
Εγω μπήκα λιγο και ποσταρα ενα χασμουρητό .  ;)
Βρώμαγε ομως γεροντίλα,οπως σε ουρά του ΙΚΑ και την εκανα.  :)

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Μία χαρούλα είναι. Απ όλα έχει. Αρτηριοσκληρωτικούς, καμμένους, ετοιμοθάνατους, ψυχοφαρμαρκάκηδες. Αισθάνομαι σαν να είμαι στον οίκο ευγηρίας που με φιλοξενεί.
χονδρό  :S

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

σοβαρα?? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom