troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.691
- Πόντοι
- 5.506
ασε της μαλακιες ρε και ειναι διπλα :S :S :Sκοιτα μην μας κουβαλησεις και την ερι στο μελι γεροξεκουτη.... :S :S :S :S
ασε της μαλακιες ρε και ειναι διπλα :S :S :Sκοιτα μην μας κουβαλησεις και την ερι στο μελι γεροξεκουτη.... :S :S :S :S
:SΦιλάκια.
γενικα δεν εχω θεμα με τους ομοφυλοφιλους, ας κανει οτι θελει ο καθενας στο κρεβατι τους....αλλα τους γεροντοπουστες δεν τους μπορω, να πανε να ψοφησουν οι αηδιαστικοι τυποι... :SΧοντρό.
και η πουστρα ο δοπας το υποκινησεκολπο του δουκα ηταν αυτο οι παπουληδες επηρεαστηκαν απο το παραβατικο στοιχειο τον δουκα
περγαμοντο η σπεις κεικ εφαγες ρε θειο?Κάνει θαύματα.
Και εγώ σ' αυτόν πάω και έχω στύση σπαξ κατ έτος...
εσυ γερο γιατι εισαι Τιμημενος?
Chic or Chique: The fashion world’s favorite word and its types
The French have a way with qualities they cannot really describe. “Je ne sais quoi”, which literally means “I don’t know what”, a phrase established by the French for indescribable potential. And the fashion world went with it. It is chic. Chic is derived from a French term “Chique”. Chic is when something is in vogue, when something is indescribable and overwhelmingly great.
έσπασες μωρή τσουράπωΕπειδή έχουν ωραία γεύση οι ορχεις μου.
Ενδιαφέρεσθε;
Επειδή έχουν ωραία γεύση οι ορχεις μου.
Ενδιαφέρεσθε;
γιωργαρε δωσε μια γερη τριαδα να πιασουμε την καλη γαμω τον αντιθεο σου....κολπο του δουκα ηταν αυτο οι παπουληδες επηρεαστηκαν απο το παραβατικο στοιχειο τον δουκα
αλαργα τωρα...γερος και αβοηθητος ειναι αλλα μπηχτηςέσπασες μωρή τσουράπω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έσπασες μωρή τσουράπω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άσχημος ειμαι. Δυσμορφις θα έλεγα. Κοντος κ χοντρός κ φαλακρος κ χίλια δυο αλλα.
Δεν ειμαι όμως Dude0000000.
Φιλάκια.
και εσυ που το ξεςαλαργα τωρα...γερος και αβοηθητος ειναι αλλα μπηχτης
Στο χαλαρό με μία πρόταση η κωλόγρια![]()