Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εχεις δει την μεταμοσχευση μαλλιων του πορνομεταναστη :S :S :S
Χιλιες φορες ξυρισμα κι εγκαταλειψη εγκοσμιων με προορισμο το αγιο ορος
ναι αλλα τα πηρε στη μιση τιμη απο τα λιντλ με δωρο σκουφακι λιβερτζυ για να μη φαινονται ;)Εχεις δει την μεταμοσχευση μαλλιων του πορνομεταναστη :S :S :S
Ναι τον είδα πριν λίγο καιρό Μεταξουργείο.Εχεις δει την μεταμοσχευση μαλλιων του πορνομεταναστη :S :S :S
ναι αλλα τα πηρε στη μιση τιμη απο τα λιντλ με δωρο σκουφακι λιβερτζυ για να μη φαινονται ;)
Ναι τον είδα πριν λίγο καιρό Μεταξουργείο.
πιστευω οτι εγραψε τους παντες στις αρχιδαρες του και παλευει να φερει την Ελλαδα 2500 χρονια πισω ;)Το καλυτερο ντιλ :S
Πιστευεις μπαινει ακομα στο μπου με αλλο νικ η ασχολειται αποκλειστικα με μεγαλες ιδεες?
Επεκταση των θερινων διακοπων?
Αυτος συνηθως τετοιο καιρο ''δουλευει'' στο σανκτ πετερμπουργκ
οχι μαλλον ηρθε για να μεινειΡε μου πέφτει το μαλλί, λες να είναι λόγω φθινοπώρου
Και κάτι χοντρούς. ;) :S :S :SΠρος το παρόν "δουλεύει" στην Αθήνα κυκλοφορώντας με ένα τσούρμο από καθυστερημένους
μη μου λες τετοια μανοχι μαλλον ηρθε για να μεινει
η τριχοπτωση σταμαει στο πατωμα![]()
εγω εχω πλουσιο μαλλι σαν το γκολουμ το lor.
Προς το παρόν "δουλεύει" στην Αθήνα κυκλοφορώντας με ένα τσούρμο από καθυστερημένους
εχεις πμαναπτυξτε την θεση σας
αναπτυξτε την θεση σας
Ξεροχύνωωωωωω[size=10pt]ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΘΕΜΑ
το κοινο περιοριζεται και τα αποτελεσματα που θα προκυψουν δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικα
ζητω την αμεση λυση του ζητηματος[/size]