giorgosmercurio
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ?ντοπα σε αποχαιρετω να προσεχεις ο νωντισμος θα συνεχισει να υπαρχει
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ?ντοπα σε αποχαιρετω να προσεχεις ο νωντισμος θα συνεχισει να υπαρχει
Ο trial είμαι ρε γιώργο αλλά με μπανάρισανξερω ποιος εισαι
εννοείται ρε Νάσο.μόνο αν θέλεις θύμησέ μου το κωδικό μου για να μπαίνω στο σαιτο Γιωργος να μεινει.γνωμη σας :S :S :S
τον εχει ο enduro τυπε :- :S :S :Sεννοείται ρε Νάσο.μόνο αν θέλεις θύμησέ μου το κωδικό μου για να μπαίνω στο σαιτ
τον εχει ο enduro τυπε :- :S :S :S
Νασο τώρα είδα ότι γυρνας και μετάξι,Μήπως ξέρεις μια υπηρεσία ονόματι Αγγέλα,60αρα που βρίζει ασύστολα τους πελάτες και καθεται στο καφενείο της Κων/νας(κολωνου καικεραμεικού γωνία):S :S :S
τιεννοείς?εξήγησε ρε φίλενα χεσουμε παιδια σε ταφους
ο Γιωργος να μεινει.γνωμη σας :S :S :S
περιγραφη τυπε; :S :S :SΝασο τώρα είδα ότι γυρνας και μετάξι,Μήπως ξέρεις μια υπηρεσία ονόματι Αγγέλα,60αρα που βρίζει ασύστολα τους πελάτες και καθεται στο καφενείο της Κων/νας(κολωνου καικεραμεικού γωνία)
ετσι κι αλλιως υπαρχουν οι λιγοι αλλα καλοι φιλοι τυπε να ξηγηθουν :S :S :SΚαι το ρωτάς; Να μείνει βέβαια!!!![]()
Αλλά να μου δώσει άφεση, που δεν του έδωσα ψήφο μου...![]()
περίπου1,60,ασπρα μαλλια σχετικά κοντά,λείπουν κάτι δόντια πρέπι να δούλευε σε ενα σπίτι διώροφο στοκάτω όροφο στην Ακομινάτου με μια Ελληνίδα κανονική πολύ χοντρή αλλα΄με ωραίο πρόσωπο περίπου 30,όνομαΦαίη το κανονικό τηςπεριγραφη τυπε; :S :S :S
τυπε μου δεν μου σκαει τωρα,παιχτηκε τιποτα με τη γρια; :S :S :Sπερίπου1,60,ασπρα μαλλια σχετικά κοντά,λείπουν κάτι δόντια πρέπι να δούλευε σε ενα σπίτι διώροφο στοκάτω όροφο στην Ακομινάτου με μια Ελληνίδα κανονική πολύ χοντρή αλλα΄με ωραίο πρόσωπο περίπου 30,όνομαΦαίη το κανονικό της
ετσι κι αλλιως υπαρχουν οι λιγοι αλλα καλοι φιλοι τυπε να ξηγηθουν :S :S :S
γιωργάκη αυτη που λέω έχει τρελλά γέλιαμισω τις γριες να προσεχετε ρεμαλια