Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
το θεμα ειναι ν ρθει ζορζ, οχι αν μ ρεσει
το θεμα ειναι ν ρθει ζορζ, οχι αν μ ρεσει
απ αυτα πιο πολυ με τραβαει το τριτο, αλλα θα δινει μικρη αποδοσησπαρτακ μοσχας σεβιλη γκολ γκολ μονακο μπεσικτας γκολ γκολ και ναπολι γκολ γκολ
Τζίμη,Ντιμ πως σας φαίνεται τούτο;
Τυποι τον Καραμπινας,τον εχω δει εγω.θα ειναι εκεινος ο ντελιβερας μαλλον ο γνωστος
Τζίμη,Ντιμ πως σας φαίνεται τούτο;
μικρος ο κοσμος.Τυποι τον Καραμπινας,τον εχω δει εγω.
μικρος ο κοσμος.
πριν φυγει από το σαιτ, ειχε εκφρασει εντονο φοβο που ετριξε το πουτσοκεφαλο του σε μια τανα...φοβοταν μην κολλησε τιποτα..λες και ενδιαφερει την κοινωνια αν εχουμε ένα ναυαγιο λιγοτερο...ο δουκας, ή θα αντιμετωπιζει καποιο προβλημα υγειας ο ιδιος, ή καποιο κοντινο του προσωπο, ή θα κανει οφ απο το σαη...
ελπιζω το τριτο....καλο θα του κανει....
κάθε μερα εισαι μαλακας..όχι μονο το σαββατοto σαββατο θα παω μονος μου σε κλαμπ
σαν μαλακας διπλα στο ηχειο
ΕννοείταιΣε arese βλέπω
σπαρτακ μοσχας σεβιλη γκολ γκολ μονακο μπεσικτας γκολ γκολ και ναπολι γκολ γκολ
πριν φυγει από το σαιτ, ειχε εκφρασει εντονο φοβο που ετριξε το πουτσοκεφαλο του σε μια τανα...φοβοταν μην κολλησε τιποτα..λες και ενδιαφερει την κοινωνια αν εχουμε ένα ναυαγιο λιγοτερο...
αμα σουταρουμε και τον δοπα, το μελι θα βρει την υγεια του...Κλασσική συνταγή "ανθρώπου"-ναυάγιου που προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να κινήσει την προσοχή και να στρέψει το ενδιαφέρον των άλλων επάνω του.
αμα σουταρουμε και τον δοπα, το μελι θα βρει την υγεια του...
Είναι το τελευταίο ακάρεο που έχει απομείνει και ξεζουμίζει το αγαπημένο μας μέλι
κουμπωνώσουνακαλα ηταν...πολυ μπροστα για τα ελλ. δεδομενα....τρελα σκηνικα, πολυ καψιμο, τριπακια και εψιλον....πιπινια ρειβουδες, με βαμμενα κοκκινα, πρασινα, μοβ μαλλια, ξανθα καυλιδια....πολυχρωμα κολλαν....ολο το στειτζ να φωσφοριζει απ τα μπλακ λαιτ
αξεχαστα τα παρτι με τσιουγιοσι, μαρκ αλεν, αστραλ κτλ....