You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.056
- Πόντοι
- 456
o νωντας γαμαει την γκομενα του και κανει ζωαρα στο γιου κειπολλα παιδια στο σαιτ ειναι μανιοκαταθλιπτικα
ο νωντας μονο με παστελακια πεφτει για υπνο
δεν ειναι μανιοκαταθλιπτικο αρρωστακι σαν εσενα
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
o νωντας γαμαει την γκομενα του και κανει ζωαρα στο γιου κει
δεν ειναι μανιοκαταθλιπτικο
αρρωστακι σαν εσενα
είσαι μία θλιμμένη καρδερινούλα
KavlomenosPoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.056
- Πόντοι
- 456
ειμαι ενας ευτυχισμενος νωντοτυποςείσαι μία θλιμμένη καρδερινούλα
να ανεβασουμε τηλεφωνο...Μαλιστα....
ναι να γινω στρουμφοκοκκινος ε?....ορεξη για μπαναρισματα εχεις , φιλε?
ΥΓ Αρχισε να ενημερωνεσαι απο τους κανονες λειτουργιας του φορουμ...Οτι αποριες εχεις ρωτας τους σεριφηδες. Οταν τελειωσεις και δεις οτι αυτο που εγραψες ειναι τσιμεντο, τοτε ελα να σου λυσουμε και αλλες αποριες!
Δεν το γνωριζα αυτο για το ban για να ειμαι ειληκρινεις. Απλα ειχες γραψει οτι εχει ιδη γραφτει εδω μεσα, και υπεθεσα οτι αρκουσε απλα ψαξιμο για καποια αγγελια. Θα τσεκαρω λιγο ξανα τους κανονες.
Εγω παντως γυρισα, και διαβασα και τους κανονες οπως ειχα υποσχεθει. Στο σημειο με τα τηλεφωνα ειχες δικιο φιλε ζαντρεν, απαγορευεται. Αν εισαι και εσυ διαθεσιμος να μου λυσεις και τις υπολοιπες αποριες, εγω ειμαι μεσα.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
...λοιπον....για να μην γινονται παρεξηγησεις...BAN,δεν γινεται καποιος,οταν βαλει μια φωτο η τηλ,φατσα φορα.υπαρχουν και αλλες ποινες, πριν χαιρετησει καποιος το προφιλ που ανοιξε.
θα παρακαλεσω το θεμα,να κλεισει εδω,απο την στιγμη που μπορειτε να λυσετε τις αποριες/διαφορες σας,και με πμ.
θα παρακαλεσω το θεμα,να κλεισει εδω,απο την στιγμη που μπορειτε να λυσετε τις αποριες/διαφορες σας,και με πμ.
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Επειδη είμαι περίεργος θες να μας πεις γιατί ο THE GREEK έγινε BAN? Το ποστ που δείχνει ότι έγινε ban δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο..! Λοιπόν;...λοιπον....για να μην γινονται παρεξηγησεις...BAN,δεν γινεται καποιος,οταν βαλει μια φωτο η τηλ,φατσα φορα.υπαρχουν και αλλες ποινες, πριν χαιρετησει καποιος το προφιλ που ανοιξε.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
η ποινη δεν ηταν απο εμενα.οποτε,δεν μπορω να απαντησω,γιατι απλα δεν γνωριζω.Επειδη είμαι περίεργος θες να μας πεις γιατί ο THE GREEK έγινε BAN? Το ποστ που δείχνει ότι έγινε ban δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο..! Λοιπόν;
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
και απο ποτε εσεις εκει πανω χασατε το χιουμορ σας?...λοιπον....για να μην γινονται παρεξηγησεις...BAN,δεν γινεται καποιος,οταν βαλει μια φωτο η τηλ,φατσα φορα.υπαρχουν και αλλες ποινες, πριν χαιρετησει καποιος το προφιλ που ανοιξε.
δοξα τον παντοδυναμο, παντα , ενα δυο αστεια με κανενα καπελακι το σηκωνατε!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
καλα εννοειται.και απο ποτε εσεις εκει πανω χασατε το χιουμορ σας?
δοξα τον παντοδυναμο, παντα , ενα δυο αστεια με κανενα καπελακι το σηκωνατε!
1)
2)
3)...?
...λοιπον....για να μην γινονται παρεξηγησεις...BAN,δεν γινεται καποιος,οταν βαλει μια φωτο η τηλ,φατσα φορα.υπαρχουν και αλλες ποινες, πριν χαιρετησει καποιος το προφιλ που ανοιξε.
Οκ απο μενα.
Οποτε ζαντρεν, τον ακουσες, για οτι ειναι αν ειναι, πμ.
@guru13 Θα σε πειραζε να ρωτησω εσενα κανα 2 πραγματακια μεσω πμ;
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Οκ απο μενα.
Οποτε ζαντρεν, τον ακουσες, για οτι ειναι αν ειναι, πμ.
@guru13 Θα σε πειραζε να ρωτησω εσενα κανα 2 πραγματακια μεσω πμ;
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εγω τον ελληνα προσωπικα δεν τον ξερω επειδη ομως ειμαι κατα των ποινων αν και αρχοντας αυτων πιστευω οτι ο αντισθενης πρεπει να δη το θεμα διεξοδικα μια και ο ιδιος ριχνη το ban απο την στιγμη που το αδικημα ειναι ελαφρυ
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
μην παρασυρεσαι εσυ...Μπαν δεν παιρνεις μονο για βρισιδια και ποταμια...Τι είπε η έκανε ο the greek που έπρεπε να φάει ban?
Αντισθένη μήπως να το ξαναδείς το θέμα?
Άλλοι εδώ μέσα κατεβάζουν ποτάμια από βρισιδια...
ΥΓ Οταν κανεις δημοσια αναφορα για να μειωθει μια ποινη σε ενα συμφορουμιτη, ασε μη συγκρινεις με αλλους. Πες το απλα ...