ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.056
- Πόντοι
- 456
ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΣΕΧΕ!!! πανε να σε κανουν δροσερο αγορι αυτοι που σου προτεινουν τραβελοτσαρκες.... τονουσου
ντοπα αυτο εννοουν οταν λενε χωρις σαλιο πουτσα:θυμαστε εναν τυπο redlighter με αβαταρ γλομπεο που ειχε ππει σε εναν αλλο στο φορουμε μετα απο ασημαντη διαφωνια
ευχομαι καρκινο σε οτι αγαπας
για εναν πακη εννοειςτι πιστευεται ο ντοπας για μια γυναικα θα προδιδε το μελι και τον νωντα
οτι θελεται
εγω σκυλε δεν ξαναπονταρω φετοςΓιωργη θα ριξω το 50ρικο που πηρα εχθες στις σημερινες προβλεψεις σου γιατι εισαι υπερβολικα καλος
εγω σκυλε δεν ξαναπονταρω φετος
πηγα να βγαλω κανενα φραγκο και τελικα με γαμησε ο χασι με τον αντσελοτι και οπως παντα η καριολαρα η λιβερπουλ
γιωργη θελω ενα συνδυασμο με 10 ευρω να παρω 1000. Στειλε μου πμ ;)
ντοπα αυτο εννοουν οταν λενε χωρις σαλιο πουτσα:
Επιδίκαση διατροφής σε δύο ανήλικα τέκνα, ηλικίας 14 και 12 ετών κατά την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων -.
Δαπάνες που απαιτούνται για την διατροφή, ένδυση, εκπαίδευση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, άθληση και ψυχαγωγία αυτών. Αξιολόγηση των εισοδημάτων των διαδίκων και αδυναμία των τέκνων να αυτοδιατραφούν από την περιουσία ή τα εισοδήματά τους.
.......Υποχρεώνει τον καθ' ου να προκαταβάλει στην αιτούσα τις πρώτες τρεις (3) ημέρες κάθε μήνα ως προσωρινή διατροφή για λογαριασμό των δύο (2) ανήλικων τέκνου τους, που έχει την επιμέλεια, τα ποσά των πεντακοσίων πενήντα (550,00) ευρώ για τον ... ... και των τετρακοσίων εξήντα πέντε (465,00) ευρώ για την ... ... και συνολικά το ποσό των χιλίων δεκαπέντε (1.015,00) ευρώ, από την επόμενη της επίδοσης της αίτησης και με το νόμιμο τόκο από την επόμενη της καθυστέρησης καταβολής κάθε μηνιαίας δόσης και μέχρι την εξόφλησή τους και τα ως άνω ποσά μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της από 15-04-2014 και με αριθμό κατάθεσης …/…/2014 αγωγής που η αιτούσα, υπό την ανωτέρω ιδιότητά της, έχει ασκήσει σε βάρος του ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
erikse κερατο
σε τρωει ο κωλος σου να σου πω την ευχη που ειχε πει ο redlighterβαλτο στον κωλο σου το κερατο βρωμιαρα τραβεστι
Οι ευχες απο ναυαγια δεν πιανουν ρε μπουφε - ναυαγιο - πουστη - σερβιετασε τρωει ο κωλος σου να σου πω την ευχη που ειχε πει ο redlighter
το αφεντικο σου ειναι καλος η μουνοπανο
γιωργο εγω ειμαι αρρωστος
δε βασταω χωρις το μελι
καλος με διαστηματα κακιας