gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν εχεις παραπονο....σε βοηθαω παντως με συμβουλες στο θρεντ που ανοιξες.....για την μαλακια και τα μπουρδελα.......
δεν εχεις παραπονο....σε βοηθαω παντως με συμβουλες στο θρεντ που ανοιξες.....για την μαλακια και τα μπουρδελα.......
τα αλλα τα ζαβα τα αγαπω ... ενα ειναι που μου κωλοτριβεται και θα το γαμησω ... αλλα εχε χαρη που ειμαι η γλυκια χαζη εδω μεσα ....ποιος απ ολους?
με λες ζαβο :o :o :oτα αλλα τα ζαβα τα αγαπω ... ενα ειναι που μου κωλοτριβεται και θα το γαμησω ... αλλα εχε χαρη που ειμαι η γλυκια χαζη εδω μεσα ....
εκλεγουμε και μις μπου καθε χρονο.....
οχιιι εσενα σε αγαπωωωω <3με λες ζαβο :o :o :o
εχουμε και τα ειδυλια του σαιτ εδω να σε βαλω με τον κοσνικχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχααχχααχ .... τι αλλο εχουν να δουν τα αθωα μου ματακια εδω μεσα ????οχιιι εσενα σε αγαπωωωω <3
τα αλλα τα ζαβα τα αγαπω ... ενα ειναι που μου κωλοτριβεται ανέκαθεν και θα το γαμησω ... αλλα εχε χαρη που ειμαι η γλυκια χαζη εδω μεσα ....
εχω στα χειλη μια φωτιαααα
και ενα παραπονοοοο
στα 2 μου ματιαααααααααααααααααα
μες στην ψυχη μου ερημιαααααααα
που χωριστηκαμε σε 2 κομματια......
4 ποτα κερναωωω την καρδια μου και ας ποναω
μα οσο ζαλιζομαι δεν σε ξ ε χ ν α ω
4 ποτα πληρωνωωωωω 4 καρδιες χρεωνωωωωωω
και πεθαινωωωω ματια μου για σενα μονοοοοοοοο
ω ρε καυλα
εχουμε και τα ειδυλια του σαιτ εδω να σε βαλω με τον κοσνικ
τον λιλα....τον εχεις γνωρισει;χαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχααχχααχ .... τι αλλο εχουν να δουν τα αθωα μου ματακια εδω μεσα ????
επειδη εχω και ωραια φωνη οταν θα παντρευτουμε τα βραδια που δεν θα εισαι στα μπουρδελα θα σου τραγουδαω τετοια ...
τον λιλα....τον εχεις γνωρισει;
κατι εχω δει ...τον λιλα....τον εχεις γνωρισει;
ειδες πως το καταπινει το σιβασ ριγκαλ;κατι εχω δει ...
[move][size=40pt]foithths22opa=νωντας[/size][/move]
:o :o :o :o :o :o :o :oΘα τα κοψω τα μπουρδελα ρε χαζουλι μου αφου θα χω εσενα αρκει να μην
με κερατωσεις γιατι θα σε αρχισω στα χαστουκια
τωρα με επεισες 100 τα εκατο γιατι πριν ημουν πεπεισμενος στο 99τοις εκατο.....δε νομιζω. αυτο το καμμενο που ειχε στειλει πμ, κ σιγουρα τετοιο πμ ο νωντας δε θα μου στελνε.
:o :o :o :o :o :o :o :o
ρε συ περα απ τη πλακα ... αλλα αυτο το τραγουδι το χορευα οταν ημουν μικρουλινακι και ειχα κολλημα τρεεεεελοοοοοο με την καιτουλα .... :'( τι μου θυμησες ?
τωρα με επεισες 100 τα εκατο γιατι πριν ημουν πεπεισμενος στο 99τοις εκατο.....