kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Δεν ανηκεις εδω σκυλε μου
γιατι δεν απαντας στην ερωτηση?σε πειραξε κατι?
Δεν ανηκεις εδω σκυλε μου
τι σεναριο εστειλες
πολυ δυνατο!!
sAS eφτιαξα καυλιαρηδες με την ισπανιδα ετσι πως την ειχαν ανοιξει οι κωλομπατσοι
πειτε κ ενα ευχαριστω αχαριστια παντου
Εχυσα ηδη
Θενκς
χαχαΕχυσα ηδη
Θενκς
πριν παει εκει ηταν με ενα κοκκινο κορδονι επινε μπαφο κ ακουφε μανου τσαο με μια φιλη της γαλλιδα απο ερασμους
κ ελεγε ειμαστε ολοι ανθρωποι ειμαστε ολοι ελευθεροι κ οι αστυνομικοι αδερφια μας
κ την μουνοξεσκισαν
το ξέρεις ότι η γυναίκα όταν έχει οργασμό τα χείλη της κοκκινίζουν και τα μάτια της μαυρίζουν και αυτό προσπαθεί να αναδείξει το make-up;παλι επιβεβαιωνομαι ρε πουστη μου! Παλι η φιλοσοφικη μου σκεψη ενα βημα μπροστα απο τους επιστημονες!
Εχετε προσεξει οτι τα γελια και οι φωνες των γυναικων μοιαζουν εξαιρετικα πολυ με κραυγες ηδονης;
Πολλες φορες σε δασακια νομισα οτι ακουω φωνες αγριου ξεκωλιασματος μονο για να ανακαλυψω πλησιαζοντας καποια κοπελα που απλα συζητουσε με αντρες.
Και γιατι να φωναζουν οι γυναικες κατα το σεξ; Γιατι δημιουργησε αυτο το χαρακτηριστικο η φυση;
Τα χειλη εχουν στυτικο ιστο και πρηζονται οταν ερεθιζομαστε. Αυτο με τα ματια δε νομιζω να ισχυει. Το μεηκ απ χρησιμοποιει σκουρους τονους σε συνδυασμο με πουδρα για να αυξησει το κοντραστ.το ξέρεις ότι η γυναίκα όταν έχει οργασμό τα χείλη της κοκκινίζουν και τα μάτια της μαυρίζουν και αυτό προσπαθεί να αναδείξει το make-up;
Τα χειλη εχουν στυτικο ιστο και πρηζονται οταν ερεθιζομαστε. Αυτο με τα ματια δε νομιζω να ισχυει. Το μεηκ απ χρησιμοποιει σκουρους τονους σε συνδυασμο με πουδρα για να αυξησει το κοντραστ.
Ντοπα αν συναντιομασταν θα ησουν φιλικος μαζι μου ή θα εκανες μαλακιες;
λες να φοβηθηκε και δεν ηρθε?xa
ti moy θυμησες
οταν ηταν να συναντηθω παλια με τον νωντα να παμε γκαζι μπαρακια του ελεγα για πλακα οτι αμα τον δω θα τον πλακωσω στο ξυλο
τελικα δεν συναντηθηκαμε ποτε