Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Του Βαλκανιου Πουτσαρα ειναι η εμπειρια. Εγω ειμαι παρθενος.γραψε κιαλλα σκηνικα
Του Βαλκανιου Πουτσαρα ειναι η εμπειρια. Εγω ειμαι παρθενος.γραψε κιαλλα σκηνικα
post the link crack holeΤου Βαλκανιου Πουτσαρα ειναι η εμπειρια. Εγω ειμαι παρθενος.
ζεις παρασιτικα μεσα στις ζωες των αλλων....Του Βαλκανιου Πουτσαρα ειναι η εμπειρια. Εγω ειμαι παρθενος.
Ειμαι ενα συμπαθητικο κουνουπι.ζεις παρασιτικα μεσα στις ζωες των αλλων....
εισαι μια σιχαμερη σαρανταποδαρουσαΕιμαι ενα συμπαθητικο κουνουπι.
Ειμαι ενα συμπαθητικο κουνουπι.
εγω τα λέω φιλε Δουκα κ στην παρέα μου,αλλα αυτοι γελανε κ λένε εμεις θέλουμε να γαμάμε ,δεν μας νοιαζουν οτι πλουτιζουν οι πουτάνες που στην ουσία κοροϊδευουν ντροπαλα κ συνεσταλμένα παιδια μεγαλωμένα με τα ηθη της Ελληνικης οικογένειας.
Απατη κ εκμεταλλευση υπο την απειλη του νταβατζη που περιμενει απεξω.
στην αφισα του στρατου αντι για τηλεφωνα υποστηριξης επρεπε να γραφει το λινκ του μελιου ;)Γι αυτο δεν πηγα στρατο. Φανταζεστε να παθενα κανα ψυχολογικο προβλημα;
Στην πλατεια Κολιατσου ειναι μεσα σε αμαξια και παρακολουθουν ετοιμοι να επεμβουν.μια φορα ειμασταν στριπτιζαδικο και ο νταβας-αφεντικο ειχε φερει μια μαυρουλα,καινουργια στην δουλεια αβγαλτη κ οταν εμπαινε κοσμος τους μιλουσε και κοιτουσε το ταβανι, ο νταβας το προσεξε αυτο την πηγε στην τουαλετα (κ γω πηγα κ καλα να κατουρησω ενω κρυφακουγα) την επιασε βιαια απο το χερι και της ειπε στα ματια θα τους κοιτας οταν μιλας μωρη
βλαμμενη![]()
![]()
![]()
Το αστειο ειναι οτι εχω ηδη ψυχολογικα προβληματα.στην αφισα του στρατου αντι για τηλεφωνα υποστηριξης επρεπε να γραφει το λινκ του μελιου ;)
Το αστειο ειναι οτι εχω ηδη ψυχολογικα προβληματα.
και πιστευεις οτι θα τα λυσεις μιλωντας με το δοπα?Το αστειο ειναι οτι εχω ηδη ψυχολογικα προβληματα.
μεντορα, επειδη ο ιδιος ειμαι γερμανος ξερω πολυ καλα τι σου λεω ;) ;)Μακη βουρ στις Γερμανιδες μου ειπες αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα. Τζαμπα μαθαινα γερμανικα τοσον καιρο.