dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
Μην παρεις ατμομαγειρα
Η γευση ειδικα στους κιμαδες ειναι απαισια
ti προτεινεις μαικρογουειβ
Μην παρεις ατμομαγειρα
μπολονέζ σε ατμομάγειρα μαγείρεψες ρε κέκροπα;
γιατί δεν παίρνεις ένα κρεματόριο ;)ti προτεινεις μαικρογουειβ
άστα χώρισαti προτεινεις μαικρογουειβ
Το καλυτερο μπεργκερ στο γιουες ειναι το ατμιστο.Μην παρεις ατμομαγειρα
Θα το γυρισω και εγω στα κωλ γκερλ γιατι με στραβοπουτσιασανε οι μπορντελιαρες.
αν είχες πάει στρατό δε θα σουν τόσο φλώροςΤο χειροτερο ειναι η μυρωδια
Η βρωμα των πακιστανων καει τα ρουθουνια μου και ριχνει την ψωλη μου σε femtoseconds
μπολονέζ σε ατμομάγειρα μαγείρεψες ρε κέκροπα;
έχω καλύτερη απάντηση στην ερώτηση ποιος είσαιΕιμαι ανικανος
Αλλα η γευση κιμα στον ατμο ισως ειναι χειροτερη απο την βρωμα των πακιστανων στα μπουρδεμα των 10 ευρω
αν είχες πάει στρατό δε θα σουν τόσο φλώρος
έχω καλύτερη απάντηση στην ερώτηση ποιος είσαι
Re file πηγαινω μοντελοαλυσιδα που ειναι καθαρα, τουλαχιστον απο ορατες βρωμιες κ και μυρωδιες, και τρωω φολα καθε φορα. Εχει κανα δεντρο που βγαζει εικοσαευρα νομιζουν; Πιο τιμιο το Μεταξι πχ. Στην Αννιτα. ή με καμια μαυρη Πατησιων για πιπα στα ορθια. Καλυτερη πιπα κανουν τα μαυρακια παρα οι εμπειρες πιπατζουδες της Φυλης. >Το χειροτερο ειναι η μυρωδια
Η βρωμα των πακιστανων καει τα ρουθουνια μου και ριχνει την ψωλη μου σε femtoseconds
Re file πηγαινω μοντελοαλυσιδα που ειναι καθαρα, τουλαχιστον απο ορατες βρωμιες κ και μυρωδιες, και τρωω φολα καθε φορα. Εχει κανα δεντρο που βγαζει εικοσαευρα νομιζουν; Πιο τιμιο το Μεταξι πχ. Στην Αννιτα. ή με καμια μαυρη Πατησιων για πιπα στα ορθια. Καλυτερη πιπα κανουν τα μαυρακια παρα οι εμπειρες πιπατζουδες της Φυλης. >![]()
Δεν εχω ποιον να πω τον πονο μου. Ζηταω βοηθεια απο τις πορνες. Αυτο που μου δινουν ειναι τοσο ψευτικο οσο η στυση μου. Το μυαλο το κοροιδευεις, το καβλι οχι. Αν ομως μιλαγα σε εκεινη για λιγα λεπτα θα σηκωνοταν ενα βουνο απο το στηθος μου.τι σας τραβαει στις πορνες?
αυτοεκτιμηση δεν εχετε?
ετσι θα μιλαγε μια σωστη ελληνιδα
Δεν εχω ποιον να πω τον πονο μου. Ζηταω βοηθεια απο τις πορνες. Αυτο που μου δινουν ειναι τοσο ψευτικο οσο η στυση μου. Το μυαλο το κοροιδευεις, το καβλι οχι. Αν ομως μιλαγα σε εκεινη για λιγα λεπτα θα σηκωνοταν ενα βουνο απο το στηθος μου.
o gastezΠοιος ειναι ο μαχις