Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
θυμασαι που ηθελε να σε δειρει ενας σεκιουριτας κ κρυβοσουν;νωντιστές ενωμένοι ποτέ νικημένοι
θυμασαι που ηθελε να σε δειρει ενας σεκιουριτας κ κρυβοσουν;νωντιστές ενωμένοι ποτέ νικημένοι
εμένα;θυμασαι που ηθελε να σε δειρει ενας σεκιουριτας κ κρυβοσουν;
ετσι θυμαμαιεμένα;
εμένα η φάτσα μου είναι γνωστή...εσύ κρύβεσαι μην μπερδευέσαιΜην ψαχνω ποστ
Αυτος τα ελεγε. Οτι σε ρωταγε κ του απαντουσες αρλουμπες φοβισμενος και οτι θα φας πολυ ξυλο αν σε ξαναβρει κ τετοια. Εκτος αν ηταν ψευτης.εμένα η φάτσα μου είναι γνωστή...εσύ κρύβεσαι μην μπερδευέσαι
Αυτος τα ελεγε. Οτι σε ρωταγε κ του απαντουσες αρλουμπες φοβισμενος και οτι θα φας πολυ ξυλο αν σε ξαναβρει κ τετοια. Εκτος αν ηταν ψευτης.
ωωωωωωωωωωωωΔούκα ο Bardamu είναι γομάρι.
δοπα το ξερεις οτι ο νωντας εχει γραψει ολα τα βιντεο σεσσιονς που του εκανες στο σκυπε?ωωωωωωωωωωωω
δοπα το ξερεις οτι ο νωντας εχει γραψει ολα τα βιντεο σεσσιονς που του εκανες στο σκυπε?
δεν το ξερεις οτι οι καμερες στα κομπιουτερ ανοιγουν και χωρις να το ξερεις? που ζεις?ποτε δεν ειχαμε ανοιξει καμερα
αλλα εχω δει βιντεο του απο διακοπες το καλοκαιρακι
ααα μπραβο! μας παρακολουθουν μεσα απο τις καμερες χωρις να το ξερουμε ;) ;)δεν το ξερεις οτι οι καμερες στα κομπιουτερ ανοιγουν και χωρις να το ξερεις? που ζεις?
Τι διαφορες εχουμε; Οτι ξυριζει την κοιλια του;δουκα αμα δεις το νωντα διπλα σου ξαφνικα θα κατουρησεις το κυλοτακι σου... ;)
Μαρουσι μενει.ντοπα εισαι αγγλια η ελλαδα
και τις αρχιδαρες του με φηδερ ;) κλην ολο δεν αφηνει φουντιτσα στην κωλοτρυπιδα σαν το φιλο σου το δοπα ;)Τι διαφορες εχουμε; Οτι ξυριζει την κοιλια του;