Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
gibson καυσοξυλα εφερες?

Χαχαχαχ οχι σκυλε μου

Εφερα 6 Heritage κουφωτες (archtop).H Ηeritage εχει το εργοστασιο της στο Kalamazoo εκει οπου κατασκευαζε η Gibson κιθαρες μεχρι το 1985.Το 1985 η Gibson μετακομισε και καποιοι εργατες της που δεν ηθελαν να φυγουν απο εκει αγορασαν το εργοστασιο και συνεχιζουν μεχρι σημερα να φτιαχνουν κιθαρες με την ονομασια Heritage.Βεβαια η ποιοτητα κατασκευης και ηχου ξεπερναει κατα πολυ την ποιοτητα της σημερινης Gibson μιας που μιλαμε για μικρη γραμμη παραγωγης και πολυ προσεγμενα οργανα απο τους ανθρωπους που κατασκευασαν τις ''τοτε'' Gibson.Αν παιζεις κιθαρα αξιζει να πας απο τον Κουρμπη (αν μενεις Αθηνα) και να δοκιμασεις τις Heritage που εχει στο μαγαζι.Θα με θυμηθεις.

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
μου λειπει ο σκυλος

Eιχες την ευκαιρια να κανεις επανασταση εχθες και να με φερεις πισω στο παρεακι αλλα κοτεψες

Τωρα ειμαι καταδικασμενος να γραφω μοναχα εδω σαν κυνηγημενος φοιτητης την 17 Νοεμβρη στο ασυλο του πολυτεχνειου με αυτο το αθλιο νικ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Χαχαχαχ οχι σκυλε μου

Εφερα 6 Heritage κουφωτες (archtop).H Ηeritage εχει το εργοστασιο της στο Kalamazoo εκει οπου κατασκευαζε η Gibson κιθαρες μεχρι το 1985.Το 1985 η Gibson μετακομισε και καποιοι εργατες της που δεν ηθελαν να φυγουν απο εκει αγορασαν το εργοστασιο και συνεχιζουν μεχρι σημερα να φτιαχνουν κιθαρες με την ονομασια Heritage.Βεβαια η ποιοτητα κατασκευης και ηχου ξεπερναει κατα πολυ την ποιοτητα της σημερινης Gibson μιας που μιλαμε για μικρη γραμμη παραγωγης και πολυ προσεγμενα οργανα απο τους ανθρωπους που κατασκευασαν τις ''τοτε'' Gibson.Αν παιζεις κιθαρα αξιζει να πας απο τον Κουρμπη (αν μενεις Αθηνα) και να δοκιμασεις τις Heritage που εχει στο μαγαζι.Θα με θυμηθεις.
εννοειται τις ξερω,το εργοστασιο της kalamazoo ειναι θρυλικο κ εχει βγαλει τα καλυτερα κομματια,να τα λεμε αυτα.
ειμαι κατα βαση τυπος superstrat,περασανε ομως κ 3 Gibson απο τα χερια μου,κρατησα μονο μια,οι αλλες πουλεν...$$$
Δυστηχως μυστη μου δεν ειμαι Αθηνα,αλλιως θα πεταγομουνα να τις δω απο κοντα.
ΠαΙΖΩ απο το 96.Δεν σταματησα ποτε.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ηθελα κι εγω να μαθω κιθαρα περισυ αλλα δε μπορεσα για ιατρικους λογους

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Eιχες την ευκαιρια να κανεις επανασταση εχθες και να με φερεις πισω στο παρεακι αλλα κοτεψες

Τωρα ειμαι καταδικασμενος να γραφω μοναχα εδω σαν κυνηγημενος φοιτητης την 17 Νοεμβρη στο ασυλο του πολυτεχνειου με αυτο το αθλιο νικ
μονο εγω βγηκα κ μιλησα κ ο μαχις απο την γερμανια

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
εννοειται τις ξερω,το εργοστασιο της kalamazoo ειναι θρυλικο κ εχει βγαλει τα καλυτερα κομματια,να τα λεμε αυτα.
ειμαι κατα βαση τυπος superstrat,περασανε ομως κ 3 Gibson απο τα χερια μου,κρατησα μονο μια,οι αλλες πουλεν...$$$
Δυστηχως μυστη μου δεν ειμαι Αθηνα,αλλιως θα πεταγομουνα να τις δω απο κοντα.
ΠαΙΖΩ απο το 96.Δεν σταματησα ποτε.

Πωπωπω θρασιλες στη Gibson ε?  :headbaning2: :headbaning1: :hi:

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
στο λυκειο ηθελα να μαθω κιθαρα για να βρω μουνι

Μπορεις να γυρνας στο δρομο κρατωντας μια αδεια θηκη κιθαρας

Τα μουνια θα τσιμπησουν

Σου εχω πει για Γερμανια κι Ολλανδια

Εκει τα καλυτερα μουνια τα γαμανε οι απλυτοι μουσικοι του δρομου

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μπορεις να γυρνας στο δρομο κρατωντας μια αδεια θηκη κιθαρας

Τα μουνια θα τσιμπησουν

Σου εχω πει για Γερμανια κι Ολλανδια

Εκει τα καλυτερα μουνια τα γαμανε οι απλυτοι μουσικοι του δρομου
ο ντοπας ηταν μαθηματικο μυαλο. Απο τα παιδια που διααβαζαν κομιξ επαιζαν pc ειχαν λαδωμενο μαλλι και τους σιχαινονταν τα κοριτσια. Μοιρα τους να αλλαξουν τον κοσμο κ να σωσουν ζωες. Σε μια αλλη κοινωνια θα ανηκαν σε ξεχωριστη καστα. Στον γυναικοκρατικο καπιταλισμο πεταχτηκαν στα σκουπιδια.

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ο ντοπας ηταν μαθηματικο μυαλο. Απο τα παιδια που διααβαζαν κομιξ επαιζαν pc ειχαν λαδωμενο μαλλι και τους σιχαινονταν τα κοριτσια. Μοιρα τους να αλλαξουν τον κοσμο κ να σωσουν ζωες. Σε μια αλλη κοινωνια θα ανηκαν σε ξεχωριστη καστα. Στον γυναικοκρατικο καπιταλισμο πεταγονται στα σκουπιδια.

Πιστευεις πως το ενδιαφερον του για το μποντιμπιλντινγκ πηγαζει απο μια εσωτερικη αναγκη να αποδειξει πως ανηκει κι αυτος στους λυκους εστω και με προβια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom