Επισκέπτης
κι εμένα Γιώργο μου, αλλά δυστυχώς έχει φάει μπαν από άιπί...κι ας φαίνεται πράσινος...μου λειπει νωντα ο lux.tux
κι εμένα Γιώργο μου, αλλά δυστυχώς έχει φάει μπαν από άιπί...κι ας φαίνεται πράσινος...μου λειπει νωντα ο lux.tux
σκληρός νωντότυπος o lux θα ταν περηφανοςντοπα πηγαινε να γαμησεις καμια τανα ισως θεραπευτεις
kalo xeimona paidia
εγω λεω να πας και οτι βγει η αυγα η πουλια φιλε
Τίποτα ιδιαίτερο παίχτη, ότι κάνουμε όταν παίρνουμε τηλέφωνο αναγνωριστικά για μια αγγελία μασάζ.Θα την "κόψεις και θα σε "κόψει" τηλεφωνικά, με τη διαφορά ότι την έχεις δει κιόλας.Πάντως ούτως ή άλλως έχει όλα τα χαρακτηριστικά του "κασκαντεριλικίου". Εκτός αν θα σε ενδιέφερε διαφορετικά γιατί αυτό είναι λίγο διαφορετικό, όσο μου το επιτρέπεις βέβαια εσύ με τα 20000 μνμ και τις 157 κριτικές
υ.γ.:Κάρτα επαγγελματικού τύπου,ιδιότητα, τηλ, δνση κτλ...?
Ρε συ εννοείται να της στείλεις! ούτως ή άλλως εκείνη στην έδωσε, και δεύτερον είναι free προσφορά, δεν έχεις κάτι να χάσεις! όσο για το αν προχωράει λίγο παραπάνω, κουβέντιασε την όσο σου κάνει μασάζ και θα καταλάβεις.
καρτουλα ψιλο κυριλε
ονομα
κινητο
κ τα ειδη μασαζ που κανει
0-100 2.2seckalo xeimona paidia
Επαγγελματικη καρτα και δεν τη δινει συνηθως??
χμ χμ
0-100 2.2sec
ακου πως βογγαει ο συνοδηγος
πμ το κινητο παρακαλώ;στο μυαλο μου εισαι
Επαγγελματικη καρτα και δεν τη δινει συνηθως??
χμ χμ
στο μυαλο μου εισαι
γιατι οχι;Μακη εσυ τι γνωμη εχεις για πειραματικες θεραπειες αμφιβολης ασφαλειας;
τελευταια φορα ηπια ηταν χριστουγενναMaxis καθε ποτε πινεις γαρο στην αλεμανια