ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
σε γνωριζω δημητρη πολυ φιλαρακι
An κατσω να δω τσοντα ΜΟΝΟ λεσβιες βλεπω
σε γνωριζω δημητρη πολυ φιλαρακι
υκαι το οικονομικο αλλα και η ωρες της πτησης μετρανε
ξανθιες γπυσταρω πολυ να βλεπω σε τσοντες και πορνοσταρς
και πρωκτικα
Skyle δωσε μου μια κατευθυνση ζωης. Αισθανομαι παγιδευμενος.An κατσω να δω τσοντα ΜΟΝΟ λεσβιες βλεπω
ναι ξερω και το strapon
84 παραβολο
10 φωτο :S
υ
βρε οκ
η πτηση μπορει να ναι κ βραδυ κ να κοιμηθεις
τα φραγκα πονανε
αλλα σχιστοματικα μουνακια εκει γιωργη
Ρε συ τζιμυ γιατι να βγάλεις κερατιατικα το διαβατηριο; Για Αγγλία δεν το χρειάζεσαι, και απο οτι εχω καταλάβει δεν ταξιδεύεις και γενικοτερα, οποτε ειναι κρίμα, τσάμπα λεφτα...
Δεν ειναι τοσο ακριβά τα εισητηρια, εχει μια καλη πτήση η Αεροφλοτ γύρω στα 700 ευρω.
φιλε θελω να παω μονοημερο λονδινο παρισι με eurostar κ θελει πασπορτι
Που το είδες οτι θελει διαβατήριο; Για να ταξιδέψεις απο Αγγλία στη Γαλλία θες απλα αστυνομική ταυτότητα.
Επισης τι πας να κανεις Παρίσι για μισή μερα; Το Παρίσι θελει τουλαχιςτον 4-5 μερες για τα βασικα, σε μισή μερα που πας εσυ προλαβαίνεις ίσα ίσα να βγάλεις μια σελφι μπροστά στον Πύργο του Άιφελ. Εκτός αν πας για συγκεκριμένο λόγο, καμια συναυλία, καμια πορνοστάρ...
μονοημεροΠου το είδες οτι θελει διαβατήριο; Για να ταξιδέψεις απο Αγγλία στη Γαλλία θες απλα αστυνομική ταυτότητα.
Επισης τι πας να κανεις Παρίσι για μισή μερα; Το Παρίσι θελει τουλαχιςτον 4-5 μερες για τα βασικα, σε μισή μερα που πας εσυ προλαβαίνεις ίσα ίσα να βγάλεις μια σελφι μπροστά στον Πύργο του Άιφελ. Εκτός αν πας για συγκεκριμένο λόγο, καμια συναυλία, καμια πορνοστάρ...
μονοημερο
αλλα ρωτησα εναν αγγλο κ μου πε διαβατηριο στο στο τρενο
κλανουν καπωτες?