jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
σιγουρα στο ''Παρε-δωσε'' θα πηγες ή στον αλλο τον Ζαχαρια απενταντι πλατεια Ναυαρινου.
καλα εκανες...![]()
kalpazeis ston diagonismo malakias.
πινκ τραγουδαγε ο αντι τερισ των χελγοοθιν καλη μπαντα
κ στο μρ τυπος του σαιτ 2 ημουν
oλα γινονται στην ζωη....εκτος απο την κωλοτρυπιδα σου που δεν κλεινει ουτε με 100 τονους τσιμεντο....
πιστευτε ενας αντρας μπορει να αλλαξει?
απο ναυαγιο σε μια νεα ζωη?
εχω αυτοκολλητο απο ραττ![]()
![]()
κ η ελια που εχεις στην πλατη δεν ειναι ελια
καρκινος ειναι
ο παρε δωσε ηθελε να αγοραζει φτηνα,αλλα πουλαγε πανακριβα.Μεσα επεσες που αλλου![]()
δεν εχω ελια στην πλατη...ακακακακακακακακκακακαακακακ η ελια που εχεις στην πλατη δεν ειναι ελια
καρκινος ειναι
ο παρε δωσε ηθελε να αγοραζει φτηνα,αλλα πουλαγε πανακριβα.
το καλο ειναι οτι αγορασα ενα επταρι απο αυτον συλλεκτικο σε χαμηλη τιμη γτ ετυχε να μην ξερει την αξια του...παλια αυτα το 2005....του την εφερα εν μερη.
ο ζαχαριας απεναντι επισης σφαχτης...κανα 2 βινυλια που πηρα απο αυτον το ενα μπουτλεγκ,το αλλο υποτιθεται ηταν διπλο κ ελειπε το ενα απο μεσα..το ανακαλυψα τυχαια μετα απο χρονια στο δισκογκς.εγραφε χαραστηριστιακ οτι το αλμπουμ το συγκεκριμενο ηταν διπλο βινυ΄λιο...εγω το χα μονο.Γαμω τα σπιτια κ των δυο Εβραιων.
θα τα βαλω μετα να ακουσω.dimm sto tube
melidian ready to rock
shark.island paris calling
![]()
ο παρε δωσε ηθελε να αγοραζει φτηνα,αλλα πουλαγε πανακριβα.
το καλο ειναι οτι αγορασα ενα επταρι απο αυτον συλλεκτικο σε χαμηλη τιμη γτ ετυχε να μην ξερει την αξια του...παλια αυτα το 2005....του την εφερα εν μερη.
ο ζαχαριας απεναντι επισης σφαχτης...κανα 2 βινυλια που πηρα απο αυτον το ενα μπουτλεγκ,το αλλο υποτιθεται ηταν διπλο κ ελειπε το ενα απο μεσα..το ανακαλυψα τυχαια μετα απο χρονια στο δισκογκς.εγραφε χαραστηριστιακ οτι το αλμπουμ το συγκεκριμενο ηταν διπλο βινυ΄λιο...εγω το χα μονο.Γαμω τα σπιτια κ των δυο Εβραιων.
κακο μουνοπανο εισαι
dimm
γνωμη σου για ομορφη θαλεια που αυτοκτονησε πριν 20 χρονια
δεν μιλαγα σε εσενα....η ζωη με εκανε ετσι
παλια ημουν ενας αγγελος